Κετσπάγια: «Σοβαροί και συγκεντρωμένοι για τη νίκη» - Πίττας: «Να χτίσουμε ψυχολογία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κετσπάγια: «Σοβαροί και συγκεντρωμένοι για τη νίκη» - Πίττας: «Να χτίσουμε ψυχολογία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα το απόγευμα (17:30) ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Κύπρου, Τιμούρ Κετσπάγια, ενόψει του αυριανού (21/03, 19:00) φιλικού αγώνα με αντίπαλο τη Λετονία.

Τους διειθνείς ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Ιωάννης Πίττας.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις τους:

Τιμούρ Κετσπάγια: «Έχουμε κάποια προβλήματα, αλλά πάντα θα υπάρχουν, είμαστε ευχαριστημένοι με τους παίκτες που έχουμε και θα δείξει πόσο έτοιμοι είναι. Είναι καλό που παίζουμε στην έδρα μας και ελπίζω να έρθει ο κόσμος. Θέλει νίκη η ομάδα και πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή και συγκεντρωμένη».

Ιωάννης Πίττας: «Πρέπει μέσα από αυτά τα φιλικά να δείξουμε ότι μπορούμε να χτίσουμε πάνω στην ψυχολογία μας. Ελπίζω να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει».

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου - Πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Δεσμευμένος ποδοσφαιριστής έκανε τα πάντα για να κρυφτεί καθώς έφτασε σε εκδήλωση με γνωστή παρουσιάστρια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεσμευμένος ποδοσφαιριστής έκανε τα πάντα για να κρυφτεί καθώς έφτασε σε εκδήλωση με γνωστή παρουσιάστρια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Για ποιο λόγο ο Ντέκλαν Ράις έκανε τα πάντα για να περάσει απαρατήρητος κατά την άφιξή του στα Fashion Awards;