Η Πετρολίνα στηρίζει διαχρονικά τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού, ως ονομαστικός χορηγός του Petrolina 10KM Energy Race.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, θα διεξαχθεί στις 13 και 14 Απριλίου, και αναμένεται πως και φέτος θα αποτελέσει πόλο έλξης για χιλιάδες δρομείς από Κύπρο και εξωτερικό, οι οποίοι θα αγωνιστούν σε μία από τις 6 διαδρομές της διοργάνωσης, με στόχο να ξεπεράσουν τα όρια τους και να κατακτήσουν τα όνειρά τους. 

Η Πετρολίνα αναγνωρίζει το θετικό αποτύπωμα του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού στην κοινωνία, τον τουρισμό και τον αθλητισμό της χώρας μας και στο πλαίσιο αυτό, για άλλη μία χρονιά, είναι συνεπής στο ραντεβού της με τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Λεμεσού, ως μία εταιρεία που στηρίζει διαχρονικά θεσμούς που προωθούν και ενθαρρύνουν τον υγιή αθλητισμό.

Ο αγώνας Petrolina 10KM Energy Race διανύει μια ξεχωριστή διαδρομή δίπλα από τη θάλασσα της Λεμεσού.  Η Πετρολίνα είναι ιδιαίτερα υπερήφανη που συνδέει το όνομά της με την κορυφαία δρομική διοργάνωση και τις προσπάθειες των αθλητών που θα τον τρέξουν.

Πετρολίνα

Η Πετρολίνα, η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών είναι μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Κύπρο και δραστηριοποιείται στον ευρύτερο τομέα της ενέργειας διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου.

Διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα πρατηρίων καυσίμων στην Κύπρο με τις εμπορικές επωνυμίες Petrolina, Eni και Agip. Επίσης, μέσω της θυγατρικής εταιρείας  SILK OIL S.A., διαθέτει σημεία πώλησης υγρών καύσιμων και στην Ελλάδα. Παράλληλα, διαθέτει ιδιόκτητες υποδομές αποθήκευσης και διαχείρισης υγρών καυσίμων σε Βασιλικό (Κύπρο), Σάμο και Χανιά (Ελλάδα). Επίσης δραστηριοποιείται στον τομέα ανεφοδιασμού αεροσκαφών στα αεροδρόμια Λάρνακας, Πάφου, Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου και Ζακύνθου.

ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, αναμένεται να φιλοξενήσει και φέτος χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό το διήμερο 13 και 14 Απριλίου 2024.

Με σημείο εκκίνησης το Μόλο Λεμεσού, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού επιφυλάσσει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα με 6 διαφορετικές διαδρομές καλώντας δρομείς όλων των ηλικιών και επιδόσεων να λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη δρομική διοργάνωση του νησιού.

Το Σάββατο 13 Απριλίου θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5 χλμ, ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε οργανωμένα σύνολα (ομάδες και εταιρείες) να  δοκιμάσουν τα όρια τους, να διασκεδάσουν, να γίνουν ένα! Την ίδια ημέρα εκατοντάδες παιδιά θα ζήσουν την εμπειρία της συμμετοχής και θα απολαύσουν μία υπέροχη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα μέσα από τον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race 1 χλμ!

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής 14 Απριλίου περιλαμβάνει διαδρομές που προσελκύουν κάθε χρόνο αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για το Μαραθώνιο Δρόμο 42 χλμ,  το Muskita Ημι-Μαραθώνιο Δρόμο 21 χλμ, τον Petrolina Δρόμο Ενέργειας 10 χλμ και τον RemAthlon Ατομικό Δρόμο 5χλμ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:

https://www.limassolmarathon.com

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

H ημέρα της Γης πλησιάζει και η Stoiximan μας υπενθυμίζει «It's Not a day ...  it's a movement!»-ThemaSports
19/04 @ 10:27

H ημέρα της Γης πλησιάζει και η Stoiximan μας υπενθυμίζει «It's Not a day ...  it's a movement!»

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Φουλ για ημιτελικά Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ!-ThemaSports
18/04 @ 14:23

Φουλ για ημιτελικά Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Δύο ακόμη έπη για να κλείσει η τετράδα!-ThemaSports
17/04 @ 13:19

Δύο ακόμη έπη για να κλείσει η τετράδα!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

90 (ή παραπάνω;) λεπτά από τον τελικό!-ThemaSports
17/04 @ 13:02

90 (ή παραπάνω;) λεπτά από τον τελικό!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Έρχεται η εβδομάδα του Αγίου Λαζάρου…-ThemaSports
17/04 @ 10:00

Έρχεται η εβδομάδα του Αγίου Λαζάρου…

Μετράμε αντίστροφα για την Εβδομάδα του Αγίου Λαζάρου και σας παρουσιάζουμε πιο κάτω το που θα πραγματοποιηθεί στο Περιβόλι του Αγίου στην Δρομολαξιά.

Λαοθάλασσα στα εγκαίνια του εκλογικού επιτελείου του Γιάννου Ιωάννου-ThemaSports
17/04 @ 09:52

Λαοθάλασσα στα εγκαίνια του εκλογικού επιτελείου του Γιάννου Ιωάννου

Κύμα στηριξης στην Ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Γιάννου Ιωάννου για  τη θέση του Αντιδημάρχου Δρομολαξιάς - Μενεού

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ