Themasports teamΠεριμένει κι άλλες επιστροφές ο Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι «πράσινοι» συνεχίζουν να δουλεύουν στο Κορωπί, έχοντας στο μυαλό τους τη συνέχεια των playoffs της Stoiximan Super League και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο στις 31/3.
Αν και οι συνθήκες δεν είναι οι ιδανικές αφού δεν υπάρχει… πανστρατιά, λόγω της απουσίας των διεθνών Μπακασέτα, Ιωαννίδη, Ζέκα, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μλαντένοβιτς, Λοντίγκιν και Ακαϊντίν.
Ο Τούρκος τεχνικός είδε τον Ντραγκόφσκι, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ετοιμάζεται να σβήσει άλλα δύο ονόματα από το «πράσινο» απουσιολόγιο.
Οι Γεντβάι και Σένκεφελντ ακολούθησαν ατομικό και την Τρίτη, αλλά προσεχώς αναμένεται να ανεβάσουν στροφές και να ενσωματωθούν στην υπόλοιπη ομάδα.
Εκτιμάται ότι αυτό θα συμβεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να συμβεί αυτό και να τεθούν στη διάθεση του 70χρονου κόουτς οι δύο στόπερ του «τριφυλλιού». Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπραούν είναι σταθερά εκτός.
Sport-fm.gr
Με δύο γκολ από τον Ζοάο Κορέια η Πάφος πήρε μεγάλη νίκη (2-1) με ανατροπή επί του Άρη, πάτησε κορυφή και περιμένει το ματς της Ομόνοιας την Κυριακή για να δει εάν θα παραμείνει εκεί.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
21/11 @ 18:46
ΑΕΚ και Σίμος Μήτογλου κατέθεσαν εκατέρωθεν προσφυγές, οι οποίες θα εκδικαστούν την προσεχή Δευτέρα (24/11) στις 16:00!
20/11 @ 21:59
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη Νέα Τούμπα, μετά την έγκριση του Ερασιτέχνη στο μνημόνιο που συντάχθηκε!
20/11 @ 17:38
Την απόκτηση του Δημήτρη Καράδαλη ανακοίνωσε ο Asteras AKTOR, με τον 17χρονο να υπογράφει συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με τους Αρκάδες.
20/11 @ 17:15
Ο κανονισμός της UEFA για την αντικατάσταση τερματοφύλακα και τι ισχύει στην περίπτωση του Ολυμπιακού με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.
19/11 @ 23:55
Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω για να δούμε την (χρηματιστηριακή) αξία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο ντεμπούτο τους με τα ερυθρόλευκα και στο… σήμερα, η διαφορά είναι χαώδης.
19/11 @ 23:32
Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα τιμήσει τον Μανόλο Χιμένεθ για την προσφορά του στον σύλλογο, στο πλαίσιο της εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον Άρη την ερχόμενη Κυριακή (23/11, 21:00).
BEST OF THEMASPORTS