Την παρακολούθησε στον τελικό του ’60 και τη θαύμασε. Εκείνες οι εικόνες στον τελικό του «Άιμπροξ», αλλά και νωρίτερα στα ημιτελικά με τη Ρέιντζερς, τον έκαναν να τη ξεχωρίσει. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μπορεί να περίμενε κάτι... παραπάνω από μισό αιώνα, αλλά πλέον είναι επίτιμο μέλος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο θρυλικός πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχθηκε με χαρά την τιμή που του έκανε το γερμανικό κλαμπ με τη φανέλα στην πλάτη της οποίας είχε τυπωθεί τ’ όνομά του, ενώ πλέον θεωρείται επίτιμος μέλος των «αετών», με τους οποίους δέχθηκε από το... μακρινό ’60.
«Είχε νικήσει τη Ρέιντζερς στον πρώτο ημιτελικό τότε με έξι γκολ και είδα από κοντά τη ρεβάνς στο Άιμπροξ. Άλλωστε, έμενα 200 μέτρα μακριά από το γήπεδο. Η Ρέιντζερς σκόραρε πρώτη και πίστευαν ότι θα μπορούσαν να γυρίσουν την κατάσταση. Όμως δέχθηκαν ξανά έξι τέρματα!» θυμήθηκε ο Σερ Άλεξ, για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Άιντραχτ όταν την είδε από κοντά.
«Πήγα και στον τελικό εκείνου του έτους, αλλά τότε η Ρεάλ είχε τον Πούσκας, τον Ντι Στέφανο, τον Χέντο…» συμπλήρωσε ο Φέργκιουσον.
Πηγή: england365.gr
Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε και επίσημα τον δανεισμό του Βρόντη στην Al-Fayha
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 21:30
Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ παραχώρησε ο Άγγελος Ποστέκογλου, με τον ελληνοαυστραλό τεχνικό να στέκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο που θέλει να βλέπει.
10/09 @ 16:40
Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026, σύμφωνα με το CIES. Τους «ερυθρόλευκους» ακολουθεί η ΑΕΚ ενώ πιο πίσω είναι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός.
10/09 @ 17:22
Ακόμη μία σπουδαία διάκριση κατέκτησε ο Λαμίν Γιαμάλ, καθώς το CIES Football Observatory τον ανέδειξε κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον κόσμο κάτω των 20 ετών. Ελληνικό χρώμα στη σχετική λίστα με τον Κώστα Καρέτσα να βρίσκεται στην 30η θέση και να ακολουθούν Μουζακίτης, Κωστούλας και Τζίμας!
10/09 @ 00:00
Αγγλία, Γαλλία και Πορτογαλία έκαναν το καθήκον τους και πανηγύρισαν τη νίκη στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2026, όπως επίσης και η Νορβηγία που διέσυρε με 11-1 τη Μολδαβία. Δίχως νικητή το Κύπρος-Ρουμανία, με τον Ραζβάν Μαρίν να μοιράζει ασίστ.
09/09 @ 18:16
Η Μπέτις ήταν ιδιαίτερη ευρηματική στην είδηση της πρόσληψης του Άγγελου Ποστέκογλου από τη Νότιγχαμ.
09/09 @ 20:40
Η συγκινητική πράξη του Καβάνι: Έσωσε την κόρη φίλου του με μια κίνηση
Ο Έντινσον Καβάνι ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του φίλου του Ράφα Κοτέλο, καλύπτοντας τα έξοδα επείγουσας επέμβασης για την κόρη του στην Αργεντινή.
BEST OF THEMASPORTS