«Με τίποτα πίσω»: Γιατί ένας 28χρονος παράτησε το Λίβερπουλ για μια βίλα στην Πάφο
Περίπου μισό εκατομμύριο άνθρωποι εγκατέλειψαν τη Μεγάλη Βρετανία πέρυσι αναζητώντας μια νέα ζωή στο εξωτερικό, επιλέγοντας μεταξύ άλλων και την Κύπρο.




«Πιστεύω στην δικαιοσύνη, δεν θα διαφύγω» είπε κατά την ακρόαση ο Βραζιλιάνος αμυντικός, αλλά δεν έπεισε, όπως φαίνεται.
Κρίθηκε ότι είναι ύποπτος φυγής, λόγω της οικονομικής κατάστασής του.
Η Εισαγγελία έχει ασκήσει έφεση κατά της απόφασης των 4,5 χρόνων φυλάκισης που του έχει επιβληθεί από το δικαστήριο που έγινε πριν από έναν μήνα, καθώς θέλει να αυξηθεί η ποινή του πρώην ποδοσφαιριστή.
Ο Άλβες καταδικάστηκε από τις ισπανικές αρχές για την σεξουαλική επίεθεση σε βάρος μιας 23χρονης κοπέλας, τον Δεκέμβριου του 2022.
Το δικαστήριο που τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης τεσσεράμισι ετών του επέβαλε την απόφαση να καταβάλει στο θύμα αποζημίωση 150.000 ευρώ.
Η συνήγορος του άλλοτε σταρ του ποδοσφαίρου έχει ζητήσει την προσωρινή αποφυλάκιση του πελάτη της μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης και σε δεύτερο βαθμό.
sdna.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις