Ανοίγει και το δεύτερο πέταλο για το Ελλάδα-Καζακστάν, «καμίνι» η Opap Arena!

Ανοίγει και το δεύτερο πέταλο για το Ελλάδα-Καζακστάν, «καμίνι» η Opap Arena!

Η Γαλανόλευκη ετοιμάζεται για το σημαντικότερο παιχνίδι της 10ετίας το βράδυ της Πέμπτης στη Ν.Φιλαδέλφεια, στη νοκ άουτ αναμέτρηση με το Καζακστάν για τα ημιτελικά των μπαράζ του Euro.

Ήδη έχουν "φύγει" 18.000 εισιτήρια, ωστόσο ο κόσμος στην Opap Arena θα είναι ακόμη περισσότερος. 

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι ειλημμένη η απόφαση να ανοίξει και το δεύτερο πέταλο στο γήπεδο, μόλις για δεύτερη φορά στο νεότευκτο γήπεδο της ΑΕΚ μετά τον αγώνα της Εθνικής με την Ιρλανδία, και αναμένεται να διατεθούν συνολικά περί τις 27-28 χιλ. εισιτήρια. 

Σημειώνεται ότι θα υπάρχουν και περίπου 200 φίλαθλοι του Καζακστάν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κάποιες "νεκρές" ζώνες. 

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τρέλα με Ηλιόπουλο στα αποδυτήρια της ΑΕΚ- Ανακοίνωσε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΙΜ και πήδηξε στην αγκαλιά του Μουκουντί

Τρέλα με Ηλιόπουλο στα αποδυτήρια της ΑΕΚ- Ανακοίνωσε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΙΜ και πήδηξε στην αγκαλιά του Μουκουντί

Ο Μάριος Ηλιόπουλος αποθεώθηκε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, ανακοίνωσε πριμ 500.000 ευρώ και πήδηξε στην αγκαλιά του Αρόλντ Μουκουντί.