Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας αποκάλυψε ότι την παραμονή του κρίσιμου αγώνα με την Ουκρανία για την απευθείας πρόκριση στο Euro, κάποιοι ποδοσφαιριστές του ξενύχτησαν παίζοντας PlayStation.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Πιστεύετε ότι είναι σωστό οι επαγγελματίες που φορούν τη φανέλα της Ιταλίας να μην κοιμούνται το βράδυ για να παίξουν και να μην δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό την επόμενη μέρα;

Το επίπεδο ενός ποδοσφαιριστή φαίνεται στις 22 ώρες εκτός γηπέδου. Δεν με νοιάζει τι κάνουν οι παίκτες, με νοιάζει που κάποια στιγμή πρέπει να κοιμούνται. Κάποιοι παίκτες ξενύχτησαν πριν από το ματς με την Ουκρανία, δεν μου ταιριάζει. Στο Euro θα κάνουμε μία αίθουσα παιχνιδιών, γιατί είναι σημαντικό να γεμίσει ο χρόνος.

Περίπου στα μισά μεσάνυχτα θα πρέπει όλοι να είναι στο δωμάτιό τους. Οι εθισμοί δεν είναι καλοί. Το επάγγελμά σου δεν πρέπει να διαταραχθεί. Όποιος θέλει να χάσει χρόνο δεν θα έρχεται στην εθνική ομάδα, δεν υπάρχει συμβόλαιο που να τον δεσμεύει μαζί μας».

Sdna.gr

 
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μια ανάσα από τον Αντόνιο Κόντε! -ThemaSports
27/04 @ 13:18

Μια ανάσα από τον Αντόνιο Κόντε!

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο αθλητικό πρόγραμμα ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Rai, υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον Αντόνιο Κόντε και τη Νάπολι, με τον έμπειρο τεχνικό να ετοιμάζεται να υπογράψει το συμβόλαιό του!

Επιβεβαίωση από τον Χένες: «Η Μπάγερν συζητά με τον Ράνγκνικ»-ThemaSports
27/04 @ 12:40

Επιβεβαίωση από τον Χένες: «Η Μπάγερν συζητά με τον Ράνγκνικ»

Ο Ούλι Χένες επιβεβαίωσε τις επαφές της Μπάγερν Μπονάχου με τον Ραλφ Ράνγκνικ ώστε να είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο της ομάδας.

Ποτσετίνο: «Δεν ξέρω αν έχω την υποστήριξη της διοίκησης, ρωτήστε τους!»-ThemaSports
27/04 @ 11:09

Ποτσετίνο: «Δεν ξέρω αν έχω την υποστήριξη της διοίκησης, ρωτήστε τους!»

O Μαουρίσιο Ποτσετίνο στη συνέντευξη Τύπου, πριν την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Άστον Βίλα, προχώρησε σε μια δήλωση που θα συζητηθεί.

Η Λίβερπουλ τίναξε την μπάνκα για την συμφωνία με τον Σλοτ-ThemaSports
27/04 @ 10:52

Η Λίβερπουλ τίναξε την μπάνκα για την συμφωνία με τον Σλοτ

Ο Άρνε Σλοτ αποτελεί τον εκλεκτό της Λίβερπουλ για την διαδοχή του Γιούργκεν Κλοπ, με τους Άγγλους να κάνουν τον 45χρονο τεχνικό, τον πιο ακριβοπληρωμένο Ολλανδό προπονητή.

Τέλος εποχής για το γυναικείο ποδόσφαιρο της Βραζιλίας: Αποχωρεί η θρυλική Μάρτα-ThemaSports
27/04 @ 10:25

Τέλος εποχής για το γυναικείο ποδόσφαιρο της Βραζιλίας: Αποχωρεί η θρυλική Μάρτα

H Μάρτα, πρώτη σκόρερ όλων των εποχών της Βραζιλίας σε άνδρες και γυναίκες θα αποσυρθεί από τους διεθνείς αγώνες φέτος, δήλωσε ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Η πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν... κυνηγά δύο ιστορικά ρεκόρ-ThemaSports
27/04 @ 09:58

Η πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν... κυνηγά δύο ιστορικά ρεκόρ

Η Λεβερκούζεν εξασφάλισε νωρίς τον τίτλο στη Γερμανία και τώρα ο Τσάμπι Αλόνσο και οι παίκτες του... κυνηγούν δύο ρεκόρ για να κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακή την φετινή σεζόν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ