Ανδρέας ΣταύρουΟ Ερερίν μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι και στο 59ο λεπτό έκανε την απόκρουση του αγώνα
Ακολουθήστε μας στο Google news
Για πρώτη φορά στο χθεσινό ντέρμπι Ανόρθωση - ΑΕΚ είδαμε τον Κεναν Πίριτς να περνάει εκτός ως αλλαγή και την θέση του να παίρνει ο Ερερίν.
Η χθεσινή ήταν η πρώτη φετινή παρουσία του 36χρονου Ισπανού τερματοφύλακα, ο οποίος τα πήγε μια χαρά για ένα ημίχρονο.
Μάλιστα στην φάση του τετ α τετ με τον Καστέλ στο 59ο λεπτό έκανε μια κομβική απόκρουση που βοήθησε σημαντικά στο να πάρει την νίκη η ΑΕΚ με το γκολ του Τόνγκια 10 λεπτά αργότερα.
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε και επίσημα τον εξαδάλτυκο Οτσόα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/09 @ 17:14
Μεγάλη συνέντευξη έδωσε ο προπονητής της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιάκεθ στο noticiasdegipuzkoa.eus
11/09 @ 14:36
Δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα (11/09) με σκοπό την επίσημη παρουσίαση του κοινωνικού προγράμματος, AEK C.A.R.E.S. (Community • Awareness • Responsibility • Engagement • Support), για την προσεχή περίοδο.
10/09 @ 09:55
Η AEK LARNACA FC LTD, συνεχίζοντας την έμπρακτη στήριξή της προς την κοινωνία, προχωρά σε ουσιαστική ενίσχυση των πυρόπληκτων κοινοτήτων της Ορεινής Λεμεσού, Σούνι και Άγιο Αμβρόσιο.
09/09 @ 10:38
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την προπώληση για τον αγώνα με την Ανόρθωση στο Παπαδόπουλος.
08/09 @ 18:44
Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ με επίσημο τρόπο ο Ισκιέρδο
07/09 @ 10:15
Ο πρώην άσος της ΑΕΚ Τόνγκια θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία
BEST OF THEMASPORTS