Στο 90+6' κατάφερε να λυγίσει με 1-0 την Τβέντε η Αϊντχόφεν, ενώ ο Άγιαξ ισοφάρισε στο τέλος σε 2-2 τη Σπάρτα Ρότερνταμ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Αϊντχόφεν ζορίστηκε πάρα πολύ αλλά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Τβέντε με 1-0 εντός έδρας, διατηρώντας τη διαφορά από τη 2η θέση της βαθμολογίας της Eredivisie στους δέκα βαθμούς.

Η PSV λυτρώθηκε από τον Πεπί, που πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο 80' και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 6ο λεπτόμ των καθυστερήσεων!

Δύσκολη νίκη και για τη Φέγενορντ, που πέρασε με 3-2 από το Χέρενφεϊν με γκολ του Ουέντα στο 88', με τον Άγιαξ από την άλλη να γλιτώνει στο τέλος από τη Σπάρτα Ρότερνταμ.

Ο Αίαντας ισοφάρισε 2-2 με γκολ των Άκπομ (65') και Μπεργκβάιν (88') και γλίτωσε την ήττα, ωστόσο έχει μείνει στο -8 από την τετράδα.

Αναλυτικά η 26η αγωνιστική

Παρασκευή 15/3
Χεράκλες-Γκόου Αχεντ Ιγκλς 2-0

Σάββατο 16/3
Φορτούνα Σιτάρντ-Τσβόλε 3-1
Εξέλσιορ-Βααλβάϊκ 1-1
Φίτεσε-Αλμέρε 1-1

Κυριακή 17/3
Φόλενταμ-Αλκμααρ 0-4
Ουτρέχτη-Ναϊμέγκεν 1-0
Χέρενφεν-Φέγενορντ 2-3
Σπάρτα Ρότερνταμ-Αγιαξ 2-2
Αϊντχόφεν-Τβέντε 1-0

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Viral η... φυσική κατάσταση του Ζίλε ενόψει τελικού Champions League!-ThemaSports
17/05 @ 23:58

Viral η... φυσική κατάσταση του Ζίλε ενόψει τελικού Champions League!

Με 31 συμμετοχές φέτος σε όλες της διοργανώσεις, ο Νίκλας Ζίλε αποτελεί αρκετά σημαντικός στέλεχος της Ντόρτμουντ, ωστόσο οι οπαδοί της ομάδας ανησύχησαν βλέποντάς τον σε πρόσφατες φωτογραφίες...

Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Κλοπ ως προπονητής της Λίβερπουλ: «Δεν θα ξεχάσω ούτε μια μέρα από αυτή τη δεκαετία»-ThemaSports
17/05 @ 19:59

Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Κλοπ ως προπονητής της Λίβερπουλ: «Δεν θα ξεχάσω ούτε μια μέρα από αυτή τη δεκαετία»

Το τελευταίο του παιχνίδι ως προπονητής της Λίβερπουλ θα δώσει την ερχόμενη Κυριακή (19/5) στο «Άνφιλντ» κόντρα στη Γουλβς ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος εμφανίστηκε ευδιάθετος στη συνέντευξη Τύπου.

«Οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ αγοράζουν εισιτήρια για τον τελικό για να υποστηρίξουν τη Φιορεντίνα κόντρα στον Ολυμπιακό»-ThemaSports
17/05 @ 23:22

«Οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ αγοράζουν εισιτήρια για τον τελικό για να υποστηρίξουν τη Φιορεντίνα κόντρα στον Ολυμπιακό»

Φήμες από την Ιταλία αναφέρουν πως οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ αγοράζουν εισιτήρια για να βρεθούν στην κερκίδα της Φιορεντίνα και να στηρίξουν το ιταλικό κλαμπ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Πάνω από Σαλάχ, Μανέ και Ντρογκμπά: Έγραψε ιστορία στην Ευρώπη ο Ελ Κααμπί!-ThemaSports
17/05 @ 23:08

Πάνω από Σαλάχ, Μανέ και Ντρογκμπά: Έγραψε ιστορία στην Ευρώπη ο Ελ Κααμπί!

Τι κι αν έπαιξε μόλις φέτος για πρώτη φορά στην καριέρα του σε διασυλλογική διοργάνωση της UEFA;

Στα 70 εκατ. ευρώ η πρώτη μεταγραφή της Γιουνάιτεντ! -ThemaSports
17/05 @ 22:34

Στα 70 εκατ. ευρώ η πρώτη μεταγραφή της Γιουνάιτεντ!

Το ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Μάικλ Ολίσε της Κρίσταλ Πάλας.

Συγκίνησε ο Κλοπ: «Η Λίβερπουλ ήταν για εμένα Νο. 1 επιλογή για λόγους που δεν μπορούν να εξηγηθούν»-ThemaSports
17/05 @ 22:15

Συγκίνησε ο Κλοπ: «Η Λίβερπουλ ήταν για εμένα Νο. 1 επιλογή για λόγους που δεν μπορούν να εξηγηθούν»

Μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης έδωσε ο Γιούργκεν Κλοπ στο «Guardian», λίγες μόλις ημέρες πριν δώσει το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της Λίβερπουλ. Ο Γερμανός μίλησε για όσα έζησε τα 9 χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο του συλλόγου και συγκίνησε με τα λόγια του, για ένα τέλος «εποχής».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ