Τέλος στο νικηφόρο σερί τριών αγώνων που έτρεχε στη Ligue 1 η Μαρσέιγ έβαλε η Ρεν, πανηγυρίζοντας τη νίκη με 2-0!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί της Μαρσέιγ, πιάνοντάς τη στην έβδομη θέση της Ligue 1 η Ρεν!
Η ομάδα του Ζουλιέν Στεφάν, η οποία δεν είχε πανηγυρίσει νίκη στις τρεις πιο πρόσφατες αγωνιστικές, παρουσίασε το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο κόντρα στους Μασσαλούς, επικρατώντας με 2-0 και φτάνοντας τους 39 βαθμούς, όσους έχει και η αποψινή της αντίπαλος.
Για ένα ακόμη καλοκαίρι, ο Απόλλωνας θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του ρόστερ, αφού η ομάδα προέρχεται από μία αποτυχημένη χρονιά σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όπου πέτυχε το... ελάχιστο από τους στόχους που είχαν τεθεί, να εξασφαλίσει θέση στην εξάδα.
Έτσι, πλέον αμφότερες βρίσκονται στο -3 από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 21' με γκολ του Τεριέ, «κλειδώνοντας» τοπ τρίποντο στο 78', όταν ο Μεϊτέ έκανε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε στο γκολ ο Μπουριζό, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.
Πηγή: sport-fm.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/06 @ 00:00
Ο Άγγελος Ποστέκογλου έχει προσφορά από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.
13/06 @ 23:17
Μια αρκετά ενδιαφέρουσα ατάκα για την Τότεναμ είπε ο Αντόνιο Κόντε, σε συνέντευξη του στην Ιταλία.
13/06 @ 22:35
Είναι 22 ετών, με βιογραφικό που θα ζήλευαν πολλοί, σαφέστατα μεγαλύτεροί του, παίκτες. Με ικανότητες που έχουν κάνει την Ευρώπη να «παραμιλάει». Πώς θα μπορούσε ν' αντισταθεί, λοιπόν, η Λίβερπουλ στην ποδοσφαιρική του μαγεία;
13/06 @ 21:57
Σε καλό δρόμο φαίνεται πως κυλούν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Μονακό και του Πολ Πογκμπά, όσον αφορά το μέλλον του Γάλλου και την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.
13/06 @ 20:44
Είναι από τα πιο μεγάλα λάθη της Τσέλσι. Το γεγονός πως δεν εκτίμησαν τις δυνατότητες των δύο Βέλγων. Και τώρα, η Νάπολι θέλει να φτιάξει αυτό που η Τσέλσι δεν κατάφερε ποτέ να χαρεί. Τη φιλία και τη συνεργασία των Λουκάκου και Ντε Μπρόινε.
13/06 @ 20:30
Συνάντηση μεταξύ του αθλητικού διευθυντή της Μπαρτσελόνα, Ντέκο, και του μάνατζερ του Νίκο Γουίλιαμς αποκαλύπτει η «Sport», με τον Ισπανό εξτρέμ να βρίσκεται ξανά στο «στόχαστρο» των Μπλαουγκράνα.
BEST OF THEMASPORTS