Ανδρέας Σταύρου

Η Ανόρθωση σήμερα κόντρα στην ΑΕΚ παίζει τα ρέστα της για να ελπίζει σε έξοδο στην Ευρώπη

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η κακή πορεία της Ανόρθωσης το τελευταίο διάστημα σε συνδυασμό με τις νίκες χθες της Πάφου και της Ομόνοιας, καθιστούν το σημερινό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ ως την τελευταία ευκαιρία για έξοδο στην Ευρώπη. 

Η Μεγάλη Κυρία κατεβαίνει στον αγώνα με την πλάτη στον τοίχο αλλά με καινούριο προπονητή τον Γιάννο Οκκά, ο οποίος θα επιδιώξει να επαναφέρει την καλή ψυχολογία στην ομάδα με στόχο μια μεγάλη νίκη στην πιο κρίσιμη στιγμή της σεζόν. Ο Κύπριος τεχνικός έχει μπροστά του μια δύσκολη αποστολή αλλά γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει Ανόρθωση και πως θα δώσει κίνητρα στους παίκτες της Κυρίας. 

Στα αγωνιστικά δεδομένα υπάρχουν οι απουσίες των Κικο, Τεχέρα και Ιωάννου αλλά στα πολύ θετικά είναι η επιστροφή του Γκερέρο στην αποστολή. Εκτός και ο αδιόρθωτος Τσίκο.

Όσον αφορά την εντεκάδα τώρα υπάρχει το σενάριο του 5-4-1 και πάνω σε αυτό θα βασιστούμε.  Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αρμπολέδα με τριάδα στα στόπερ του Μαρμούκ, Κάργα, Μακούν, ενώ στα άκρα θα είναι οι Ουαγκέ και Κορέια. Στην μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Τιουνέ και Χρυσοστόμου, στο αριστερό άκρο ο Περέα ενώ στο δεξί διεκδικούν θέση η Φερέιρα και Παρούτης.  Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Καστέλ.

Μεγάλη πρόκληση το σημερινό ντέρμπι αλλά για τέτοιου είδους ματς είναι οι μεγάλες ομάδες. 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΛΠΙΖΟΥΝ / ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ThemaSports
27/04 @ 08:22

ΕΛΠΙΖΟΥΝ / ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Στην Ανόρθωση βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση με το οικονομικό.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του και φεύγει ο Τιουνέ-ThemaSports
26/04 @ 19:41

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του και φεύγει ο Τιουνέ

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Ουσεϊνού Τιουνέ, ο οποίος χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του.

Συγκινεί ο Σάλβα Φερέρ: «Σε δύο μήνες θα είναι 'καθαρός' , ελπίζω να παίξω ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια ακόμη»-ThemaSports
26/04 @ 17:53

Συγκινεί ο Σάλβα Φερέρ: «Σε δύο μήνες θα είναι 'καθαρός' , ελπίζω να παίξω ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια ακόμη»

Συνέντευξη σε Ισπανικό μέσο παραχώρησε ο άσος της Ανόρθωσης, Σάλβα Φερέρ που διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin, κάτι που τον ανάγκασε να σταματήσει, προσωρινά όπως ο ίδιος λέει, το ποδόσφαιρο.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Νέα κίνηση για οικονομική ενίσχυση στα ματς με ΑΕΚ και Άρη - «Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας!» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
26/04 @ 15:47

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Νέα κίνηση για οικονομική ενίσχυση στα ματς με ΑΕΚ και Άρη - «Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε ενέργειες για οικονομική ενίσχυση που θα γίνουν στους δύο τελευταίους αγώνες της χρονιάς.

Απίστευτη στήριξη...-ThemaSports
26/04 @ 10:53

Απίστευτη στήριξη...

Είναι όντως εκπληκτική η ανταπόκριση των Ανορθωσιατών στην έκκληση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας για οικονομική βοήθεια, με στόχο την εξόφληση του χρέους του γηπέδου «Αντώνης Παπαδόπουλος»...

Αμίρ Τζέμα: «Η ανταπόκριση του κόσμου της Ανόρθωσης για το 'Αντώνης Παπαδόπουλος' είναι τεράστια»-ThemaSports
26/04 @ 10:14

Αμίρ Τζέμα: «Η ανταπόκριση του κόσμου της Ανόρθωσης για το 'Αντώνης Παπαδόπουλος' είναι τεράστια»

Δηλώσεις στον Super Sport FC έκανε ο Αμίρ Τζέμα, μέλος της πρωτοβουλίας του Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου για εξόφληση του χρέους για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ