Ανδρέας Σταύρου

Η Πάφος έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτέλεσματα με νέα επιτυχία επί του Άρη και με αυτή την νίκη πήρε ακόμα μεγαλύτερη δυναμική

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο κατέβαινε με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι με τον Άρη μετά την νίκη επί της Ανόρθωσης αλλά και με πίεση καθώς τυχόν απώλειες θα την έφερναν μακριά από τις πρώτες τρεις θέσεις.  Ωστόσο όλο κύλησαν ομαλά και η ομάδα πλησίασε τον Άρη, την ΑΕΚ ενώ παρέμεινε κόντρα και στην Ομόνοια. 

Η Πάφος είναι μια ομάδα που πολλές φορές στο παρελθόν πληγώθηκε από το γεγονός ότι δεν μπορούσε την κρίσιμη στιγμή να πετύχει εκείνες τις μεγάλες νίκες που θα τημ έφερναν είτε κοντά σε τίτλο είτε σε ευρωπαϊκό εισιτήριο.  Οι επιτυχίες όμως κόντρα σε Ανόρθωση και Άρη έδειξαν ότι η Πάφος έμαθε από τα λάθη της και πως πλέον είναι έχει αυτό που χρειάζεται για να πάρει επιτέλους αυτά που θέλει. 

Η Πάφος φέτος πέρασε αρκετές φορές υπό αμφισβήτηση και ειδικά από τον κόσμο της κατά πόσον μπορεί για το κάτι παραπάνω. Η χθεσινή νίκη όμως σε μια κρίσιμη καμπή μέσα στην σεζόν ήταν ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η Πάφος είναι εδώ δυνατή και έτοιμη να υλοποιήσει τους στόχους της.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οργανωμένοι Πάφου κατά ΚΟΠ: «Ανέκαθεν γνωρίζαμε τα αισθήματα σας για εμάς, κάθε φορά φροντίζετε να μας τα υπενθυμίζετε» -ThemaSports
27/04 @ 12:56

Οργανωμένοι Πάφου κατά ΚΟΠ: «Ανέκαθεν γνωρίζαμε τα αισθήματα σας για εμάς, κάθε φορά φροντίζετε να μας τα υπενθυμίζετε»

Ανακοίνωση από τους οπαδούς της Πάφος FC, με την οποία εξαπολύουν πυρά κατά της ΚΟΠ, για τον ορισμό Κύπριου διαιτητή στον αγώνα με τον Άρη.

Παλιούρας: «Θα πάει πολύς κόσμος στον τελικό και πρέπει να τους αποζημιώσουμε με το τρόπαιο»-ThemaSports
26/04 @ 11:32

Παλιούρας: «Θα πάει πολύς κόσμος στον τελικό και πρέπει να τους αποζημιώσουμε με το τρόπαιο»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ενόψει του κρίσιμου αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο τον Άρη για τον στόχο της 4ης θέσης. Σημειώνουμε ότι αν η Πάφος τερματίσει τέταρτη στο πρωτάθλημα, θα εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο ακόμα κι αν ηττηθεί στον τελικό του κυπέλλου από την Ομόνοια...

Να το κάνει όπως ο ΑΠΟΠ!-ThemaSports
25/04 @ 14:35

Να το κάνει όπως ο ΑΠΟΠ!

Θα επιδιώξει να μιμηθεί τον συμπολίτη της η Πάφος

Η... κατάλληλη στιγμή του Ζάιρο-ThemaSports
25/04 @ 17:30

Η... κατάλληλη στιγμή του Ζάιρο

Η καλή εμφάνιση του Ζάιρο και τα δύο γκολ ήρθαν την κατάλληλη στιγμή...

«Ο στόχος της Ευρώπης και του κυπέλλου, ο Ζάιρο και οι προσθαφαιρέσεις»-ThemaSports
22/04 @ 14:37

«Ο στόχος της Ευρώπης και του κυπέλλου, ο Ζάιρο και οι προσθαφαιρέσεις»

O εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ / ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ-ThemaSports
22/04 @ 11:25

ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ / ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο γενικός διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίπτωση του Τάνκοβιτς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ