Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Μανδά στη Serie A ως βασικός, με την Λάτσιο να κάνει την ανατροπή απέναντι στη Φροζινόνε, χάρη στον Καστεγιάνος, που μπήκε αλλαγή και σκόραρε δις (3-2, 16/03).

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Λάτσιο δυσκολεύτηκε απέναντι στη Φορζινόνε, όμως με «ήρωα» τον Καστεγιάνος πήρε το «τρίποντο» για την 29η αγωνιστική της Serie A.

Ντεμπούτο με το… δεξί ως βασικός ο Μανδάς, στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ο Ζορτέλα βρήκε με μία εξαιρετική σέντρα τον Λιρόλα και αυτός στο 13ο λεπτό, έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στο βάθος της εστίας του Μανδά για το 1-0.  

 

Οι Ρωμαίοι απάντησαν στο 38’ με τον Τζακάνι. Ο Ιταλός βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή και με ένα έξοχο πλασέ, μετά την πάσα του Γκεντουζί, ισοφάρισε σε 1-1.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 57ο λεπτό, με τον Καστεγιάνος να βρίσκει δίχτυα. Ο Λουίς Αλμπέρτο εκτέλεσε το φάουλ και ο επιθετικός των φιλοξενούμενων με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Μόλις δύο λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης βρέθηκε ελεύθερος στην μικρή περιοχή και με ένα απλό τελείωμα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 3-1.

Οι γηπεδούχοι όμως δεν τα παράτησαν, καθώς ο Τσεντίρα με ένα εκπληκτικό γυριστό μείωσε σε 3-2 στο 70ο λεπτό.

Τρομερή στο 82ο λεπτό από το Αλμπέρτο, με τον Ισπανό να μην καταφέρνει να νικήσει τον αντίπαλο κίπερ από πλεονεκτική θέση, με τον Τουράτι να αποκρούει εντυπωσιακά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φροζινόνε (Ν. Φραντσέσκο): Τουράτι, Ζορτέα, Οκόλι, Ρομανιόλι, Λιρόλα (80’ Βάλερι), Ματσιτέλι (62’ Σεκ), Μπαρενετσέα, Μπρεσκιάνι, Σουλέ, Τσεντίρα, Γκέλι

Λάτσιο (Γ. Μαρτουσκιέλο): Μανδάς, Πελεγκρίνι, Ρομανιόλι, Κασέλε, Μάρουσιτς, Αλμπέρτο, Κατάλντι, Γκεντουζί, Τζακάνι, Ιμόμπιλε (56’ Καστεγιάνος), Άντερσον (82’ Ίσακσεν)

www.bnsports.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καρλίτος: Έφυγε από την Αστάνα μετά από 65 μέρες-ThemaSports
06/05 @ 21:42

Καρλίτος: Έφυγε από την Αστάνα μετά από 65 μέρες

Παρελθόν από την Αστάνα στην οποία είχε πάρει μεταγραφή στις αρχές Μαρτίου αποτελεί ο Καρλίτος ο οποίος αποχώρησε και αναζητά την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Τρίτωσε το καλό για την Αταλάντα και το Champions League πλησιάζει!-ThemaSports
06/05 @ 21:35

Τρίτωσε το καλό για την Αταλάντα και το Champions League πλησιάζει!

Η Αταλάντα τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Σαλερνιτάνα, αλλά έκανε την ανατροπή (1-2) για να πάρει την τρίτη διαδοχική της νίκη και να βρεθεί σε θέση… Champions League, έχοντας και ματς λιγότερο.

Ο Ντίμπου Μαρτίνες παίζει στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό!-ThemaSports
06/05 @ 20:51

Ο Ντίμπου Μαρτίνες παίζει στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό!

Έτοιμος για τη ρεβάνς της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ντίμπου Μαρτίνες, ο οποίος αποθεραπεύτηκε από τον τραυματισμό του.

«Πάντα η Σίτι, με κάθε τρόπο»: Με 98, με 93, με 89 βαθμούς, και με τις Λίβερπουλ -Άρσεναλ να… αναρωτιούνται «γιατί»!-ThemaSports
06/05 @ 20:59

«Πάντα η Σίτι, με κάθε τρόπο»: Με 98, με 93, με 89 βαθμούς, και με τις Λίβερπουλ -Άρσεναλ να… αναρωτιούνται «γιατί»!

Συνέβη μία, έγινε και δεύτερη φορά, επαναλήφθηκε και 3η και οδεύουμε ολοταχώς για… τέταρτη. Αλήθεια, είναι εφικτό η Μάντσεστερ Σίτι να χάσει το πρωτάθλημα στις τελευταίες αγωνιστικές της Premier League, ενώ γνωρίζει πως με… απόλυτο, θα πανηγυρίσει η ίδια;

Respect: Η Ρεάλ δεν θέλει φιέστα κόντρα στη Γρανάδα επειδή παλεύει για την παραμονή!-ThemaSports
06/05 @ 16:27

Respect: Η Ρεάλ δεν θέλει φιέστα κόντρα στη Γρανάδα επειδή παλεύει για την παραμονή!

Παράταση είναι πιθανόν να πάρει η στέψη της Ρεάλ Μαδρίτης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ