Στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας έμειναν στην ισοπαλία (03/03, 1-1), αλλά στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος κέρδισε τον ΠΑΣ (16/03, 3-2), με «χρυσό» σκόρερ τον Νίκο Βέργο στις καθυστερήσεις. Κάπως έτσι, οι Γιαννιώτες «βυθίζονται» στην τελευταία θέση, στην έναρξη των Play Outs της Stoiximan Super League.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Είχε ανάγκη τους τρεις βαθμούς όσο τίποτα, αλλά στο φινάλε έφυγε από το Περιστέρι με… άδεια χέρια. Ο ΠΑΣ Γιάννινα, έδειχνε πως βρήκε «χρυσό» γκολ με τον Εραμούσπε στο 85’, αλλά στις καθυστερήσεις ο Νίκος Βέργος απάντησε, χαρίζοντας τη νίκη στον Ατρόμητο (16/03, 3-2), στην πρεμιέρα των Play Outs της Stoiximan Super League.

Έτσι, σε συνδυασμό με τη νίκη του Βόλου στην Τρίπολη (16/03, 0-2), βρίσκεται στην τελευταία θέση, τέσσερις βαθμούς μακριά από τη σωτηρία.

Η ομάδα του Σάσα Ίλιτς, από την άλλη, τοποθετείται στην όγδοη θέση, με 31 βαθμούς, όσους και ο Αστέρας.

Οι Γιαννιώτες βρήκαν δίχτυα μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης από τα πόδια του Μανούχου, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, καθώς έπειτα από επέμβαση του VAR, διαπιστώθηκε πως η μπάλα δεν πέρασε ποτέ τη γραμμή.

Ο ΠΑΣ συνέχισε να απειλεί, με τον Ροσέρο να σεντράρει από δεξιά και τον Παμλίδη να σουτάρει στο 34’, αλλά ο Μαρκετζάνι απομάκρυνε σε κόρνερ.

Ο Ατρόμητος όμως, ήταν η ομάδα που βρήκε δίχτυα, καθώς στο 37ο λεπτό, ο Έντερ έγραψε το 1-0 με ένα τρομερό βολ πλανέ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στο δεύτερο μέρος, βρίσκοντας το γκολ της ισοφάρισης, στο 49’! Ο Παμλίδης απέφυγε με μία όμορφη προσποίηση τον αντίπαλό του και εξαπέλυσε έναν… δυναμίτη για το 1-1!

Ο Τζαβέλλας στο 61’, έπειτα από εκτέλεσε φάουλ, «έκοψε» τα χαμόγελα των ανθρώπων του ΠΑΣ, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Έλληνας αμυντικός εκμεταλλεύτηκε την αναμπουμπούλα στην άμυνα των αντιπάλων του και έκανε το 2-1, με περίσσεια άνεση.

Στο 71’ ο ΠΑΣ έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, αλλά η προσπάθεια του Τζίνο κατέληξε άουτ. Αυτό θα γινόταν τελικά στο 85’, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Εραμούσπε θα έβρισκε στόχο με το κεφάλι, για να επαναφέρει την ισορροπία.

Ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα έμεναν στο «Χ», ο Νίκος Βέργος είχε διαφορετική άποψη. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Έλληνας επιθετικός δέχθηκε την μπαλιά του Κούντε, πρόλαβε τον Σούλη και χάρισε τους τρεις βαθμούς στον Ατρόμητο!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Σ. Ίλιτς): Mαρκετζάνι, Κεσχρίντα, Έρλινγκμαρκ, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Έντερ, Κούεν, Koύντε, Καμαρά, Αντζιέλσκι, Βαλένσια

ΠΑΣ Γιάννινα (Μ. Γρηγορίου): Σούλης, Οσέι Τούτου, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος, Λιάσος, Τζίνο, Τζίμας, Ριένστρα, Ροσέρο, Παμλίδης

www.bnsports.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του ΠΑΟΚ στο πρώτο εκτός έδρας της νέας σεζόν από την UEFA!-ThemaSports
18/05 @ 13:37

Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του ΠΑΟΚ στο πρώτο εκτός έδρας της νέας σεζόν από την UEFA!

Η UEFA τιμώρησε με πρόστιμο τον ΠΑΟΚ, αλλά και με απαγόρευση παρουσίας των οπαδών του στο πρώτο εκτός έδρας ματς της νέας σεζόν εξαιτίας όσων συνέβησαν στον εντός έδρας αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ!

Στη Θεσσαλονίκη ο Μελισσανίδης: Συνθήματα έξω από το ξενοδοχείο του από φίλους του ΠΑΟΚ!-ThemaSports
18/05 @ 13:25

Στη Θεσσαλονίκη ο Μελισσανίδης: Συνθήματα έξω από το ξενοδοχείο του από φίλους του ΠΑΟΚ!

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με τους φίλους του ΠΑΟΚ να περνούν έξω από το ξενοδοχείο, φωνάζοντας ορισμένα συνθήματα κατά του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ.

Ο διπλός στόχος του Χρήστου Κόντη στον Παναθηναϊκό-ThemaSports
18/05 @ 12:05

Ο διπλός στόχος του Χρήστου Κόντη στον Παναθηναϊκό

Ο Χρήστος Κόντης μοιάζει να είναι αυτή τη στιγμή η ιδανική λύση για τον προβληματικό Παναθηναϊκό...

Πήραν άδεια όλες οι ΠΑΕ της Stοixιman Super League-ThemaSports
17/05 @ 23:40

Πήραν άδεια όλες οι ΠΑΕ της Stοixιman Super League

Κι οι 14 ομάδες που συμμετείχαν στη Stoiximan Super League 2023-2024 πήραν άδεια από την ΕΠΟ και θα συμμετάσχουν και στο επόμενο πρωτάθλημα, όπως και σε αυτό της Super League 2, όσον αφορά ΠΑΣ Γιάννινά και Κηφισιά.

Κόντης στους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Νίκη με Ολυμπιακό, Κύπελλο και να συνδεθούμε ξανά με τον κόσμο»-ThemaSports
17/05 @ 20:31

Κόντης στους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Νίκη με Ολυμπιακό, Κύπελλο και να συνδεθούμε ξανά με τον κόσμο»

Μήνυμα συσπείρωσης στους παίκτες του Παναθηναϊκού έδωσε ο Χρήστος Κόντης.

Η αινιγματική ανάρτηση της κόρης του Τερίμ μετά το διαζύγιό του με τον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
17/05 @ 22:51

Η αινιγματική ανάρτηση της κόρης του Τερίμ μετά το διαζύγιό του με τον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Αινιγματική ανάρτηση από την κόρη του Φατίχ Τερίμ μετά το διαζύγιο του Τούρκου τεχνικού με τον Παναθηναϊκό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ