Τέζαρε τη Γουλβς με τρομερή ανατροπή στις καθυστερήσεις και προκρίθηκε στους «4» του FA Cup η Κόβεντρι!

Τέζαρε τη Γουλβς με τρομερή ανατροπή στις καθυστερήσεις και προκρίθηκε στους «4» του FA Cup η Κόβεντρι!

Στα ημιτελικά του FA Cup με εκκωφαντικό τρόπο η Κόβεντρι!

Η ομάδα της Championship επικράτησε 3-2 στο ντέρμπι των Μίντλαντς, στο νοκ-άουτ παιχνίδι στην έδρα της Γουλβς -και μάλιστα με επική ανατροπή στην ανατροπή στις καθυστερήσεις- και έτσι έκλεισε θέση για τους «4» της διοργάνωσης.

Σ' ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι μπήκαν εξαιρετικά, όντας και οι πιο απειλητικοί στο πρώτο ημίχρονο! Εντέλει, το εξαργύρωσαν στο ξεκίνημα του δευτέρου, με την προβολή με τον ώμο από τον Σιμς στο 53', σε μια οριακή φάση που φυσικά πέρασε και από τον έλεγχο του VAR.

Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι αύξησαν την απόδοσή τους και βρήκαν σκορ πρόκρισης με δύο χτυπήματα στο φινάλε της κανονικής διάρκειας, με τους Αϊτ-Νουρί (83') και Μπουένο (88').

Κι όμως! Η Κόβεντρι όχι μόνο δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα, αλλά πραγματοποίησε επικό come back στον έξτρα χρόνο! Στο 90'+7' ο Σιμς σκόραρε για δεύτερη φορά, για να έρθει στο 90'+10' ο Ράιτ να διαμορφώσει το 2-3 με υπέροχο φαλτσαριστό πλασέ.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών του FA Cup:

Σάββατο (16/3)

Γουλβς-Κόβεντρι 2-3
(83' Αϊ-Νουρί, 88' Μπουένο – 53', 90'+7' Σιμς, 90'+10' Ράιτ)

Μάντσεστερ Σίτι-Νιούκαστλ (19:30)

Κυριακή (17/3)

Τσέλσι-Λέστερ (14:45)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ (17:30)

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Οι 10 πιτσιρικάδες που έχει βάλει στο στόχαστρο η Ρεάλ Μαδρίτης

Οι 10 πιτσιρικάδες που έχει βάλει στο στόχαστρο η Ρεάλ Μαδρίτης

Το να βρεθείς στην κορυφή σίγουρα δεν είναι εύκολο στον αθλητισμό (και γενικότερα στη ζωή), ωστόσο αποδεδειγμένα, είναι πιο δύσκολο να παραμείνεις σε αυτή. Στη Ρεάλ Μαδρίτης το ξέρουν πολύ καλά.