«Απαγορευτικό» για Παυλίδη παρά τα 50 εκατ. ευρώ
Η Μπενφίκα απέρριψε την πρόταση της Φενέρμπαχτσε που μπορούσε να φτάσει τα 50 εκατ. ευρώ, καθώς θεωρεί τον Βαγγέλη Παυλίδη αναντικατάστατο για τη νέα σεζόν.




Ο Βινίσιους υπήρξε ξανά ο πρωταγωνιστής για μερίδα φιλάθλων στην Ισπανία, οι οποίοι τον έβρισαν ρατσιστικά εν τη απουσία του, σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας κατά τη διάρκεια του Μπαρτσελόνα - Νάπολι και του Ατλέτικο - Ίντερ.
Η Ρεάλ απευθύνθηκε στον εισαγγελέα ζητώντας οπτικοακουστικό υλικό για να εντοπιστούν οι οπαδοί που προσέβαλαν τον Βραζιλιάνο αστέρα, που στοχοποιείται διαρκώς εδώ και χρόνια σε πολλά γήπεδα της χώρας.
Οι "μερένγκες" ανακοίνωσαν ότι προσέφυγαν στη δικαιοσύνη και πως θα συνεχίσουν να υπερασπίζονται "τις αξίες του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού" και ότι θα παραμείνουν άτεγκτοι "στον πόλεμο για μηδενική ανοχή απέναντι σε τέτοια αηδιαστικά επεισόδια".
sport24.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις