Γιάννης ΙωάννουΣτην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της Ανόρθωσης για το Κυριακάτικο (17/03, 17:00) ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 4η αγωνιστική του Α' γκρουπ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μετά και την οδυνηρή ήττα από την Πάφο, η «Κυρία» έχασε κάθε ρεαλιστική ελπίδα για έξοδο στην Ευρώπη μέσω της 3ης θέσης, αφού η διαφορά από την ΑΕΚ αυξήθηκε στους 11 πόντους και απομένουν μόλις επτά αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος, όμως υπάρχει ένα μικρό «παράθυρο» για ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω της 4ης θέσης και αυτό αν μη τι άλλο, δίνει ένα σημαντικό κίνητρο στην ομάδα ενόψει της συνέχειας, αν και οι πιθανότητες δεν είναι πολλές...
Βέβαια, αυτό που απασχολεί τη δεδομένη στιγμή τον υπηρεσιακό προπονητή της Ανόρθωσης, Γιάννη Οκκά, είναι να επιστρέψει άμεσα η ομάδα στις νίκες, για να αποκτήσει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας, προκειμένου να κυνηγήσει ότι καλύτερο μπορεί.
Ο Κύπριος τεχνικός πέρα από τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις στο τακτικό κομμάτι, σε θέματα φυσικής κατάστασης, αλλά και στα «στημένα», δίνει έμφαση και στην πνευματική προετοιμασία της ομάδας του ενόψει ΑΕΚ, ξέροντας πόσο σημαντικό είναι σε ένα τέτοιο ντέρμπι οι παίκτες να έχουν πίστη στις δυνατότητες τους και να μπουν στο γήπεδο με το «μαχαίρι στα δόντια» από το πρώτο λεπτό, αποφασισμένοι να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί.
Στην αυριανή τελευταία προπόνηση θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τους παίκτες που είναι αμφίβολοι και ακολούθως, θα καταστρώσει και το πλάνο του για το παιχνίδι. Θεωρείται δεδομένο ότι θα κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αλλά και σε θέματα τακτικής, στην προσπάθεια του να παρουσίασει μία Ανόρθωση βελτιωμένη σε όλους τους τομείς.
Αν κάποιος οπαδός της ΑΕΛ έκλεινε την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, το λάπτοπ ή το κινητό μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου που η ομάδα του... πελαγοδρομούσε και μάθαινε το τελικό αποτέλεσμα χωρίς να έχει καμία ενημέρωση για το Β' ημίχρονο, θα νόμιζε ότι του κάνουν πλάκα ή ότι δεν ακούει καλά!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
23/11 @ 22:47
Δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision έκανε ο Στέφανο Σένσι, ο οποίος αναφέρθηκε στις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν για το μέλλον του.
23/11 @ 18:09
Ισοφάρισε ξανά η Ανόρθωση κόντρα στην ΕΝΠ...
23/11 @ 17:20
Έκανε το ΕΝΠ-Ανόρθωση 1-1...
23/11 @ 11:30
Με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο, η Ανόρθωση θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα (17:00) την ΕΝΠ στο «Τάσος Μάρκου», για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
23/11 @ 15:40
Η 11άδα της Ανόρθωσης
20/11 @ 12:11
Η εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Στέλλα Μάρκου, με δηλώσεις της στον ΣΠΟΡ FM τοποθετήθηκε για τα οικονομικά αλλά και αγωνιστικά νέα της Κυρίας.
BEST OF THEMASPORTS