Επιστροφή στη δράση για τον Κλοπ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Γιούργκεν Κλοπ έβαλε απότομο τέλος στη συνταξιοδότησή του και επιστρέφει στους πάγκους, για χάρη της εθνικής ομάδας της χώρας του, με τον Γερμανό να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση.




Ο πρώην άσος του ΑΠΟΕΛ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη Μονπελιέ ενώ τράβηξε τα βλέμματα με τις εμφανίσεις του στο Ασιατικό Κύπελλο όπου έφτασε μέχρι τον τελικό.
Το ενδιαφέρον για τον Ιορδανό είναι μεγάλο όμως ο ίδιος δεν βιάζεται να αποφασίσει ενώ αποκάλυψε ότι απέρριψε δελεαστικές προτάσεις από Κατάρ και Σαουδική Αραβία. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ)
Τι δήλωσε στη Midi Libre: «Σίγουρα θα μπορούσα να αποχωρήσω, αλλά όχι τώρα. Θέλω να συνεχίσω στην Ευρώπη. Είχα προτάσεις από Κατάρ και Σαουδική Αραβία με πολλά λεφτά. Μου είπαν «Είσαι τρελός» αλλά είπα στον ατζέντη μου να μην με καλέσει αν δεν πρόκειται για ομάδα που αγωνίζεται σε Τσάμπιονς Λιγκ ή Γιουρόπα Λιγκ. Όταν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, υπάρχουν δυο σημαντικοί αγώνες με την Ιορδανία. Μετά τα μέσα Ιουνίου θα δούμε».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις