Το βραβείο CYDIA 2024 στην κατηγορία Αθλητισμός απέσπασε ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής, στο πλαίσιο του Cyprus Diaspora Forum που διεξήχθη την περασμένη βδομάδα στη Λεμεσό.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

 
 
Ο Κύπριος οδηγός αγώνων NASCAR ήταν ανάμεσα στους ομιλητές του πάνελ για τον Αθλητισμό, στο πλαίσιο του Φόρουμ, ενώ στα βραβεία που ακολούθησαν ήταν ένας εκ των τεσσάρων υποψηφίων και τελικώς απέσπασε το βραβείο.

«Ευχαριστώ την Επιτροπή του Φόρουμ που επέλεξε εμένα για αυτή τη βράβευση. Πίσω από κάθε αθλητή υπάρχει μια οικογένεια που επενδύει από την πρώτη ημέρα της καριέρας του αθλητή προκειμένου να τον δει να εκπροσωπεί την Κύπρο σε όσο το δυνατό πιο υψηλό επίπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και όλους όσους με εμπιστεύθηκαν ώστε να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα και τον ερχόμενο Μάιο, αν όλα παν καλά, να γίνω ο πρώτος Κύπριος που θα οδηγήσει σε αγώνα NASCAR στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα σε αγώνα της σειράς ARCA Menards Series.

Σχετικά με το Cyprus Diaspora Forum o Τζιωρτζής σημειώνει: «ήταν ένα υψηλού επιπέδου Φόρουμ τόσο από πλευράς ομιλητών όσο και από πλευράς παρευρισκόμενων. Ευχαριστώ από καρδιάς τους διοργανωτές για την τιμή που μου έκαναν να παρευρίσκομε στο πάνελ του Αθλητισμού. Ήταν εξαιρετικά σημαντικό ότι έδωσαν χρόνο και χώρο σε πολλά και διαφορετικά αθλήματα».

Μετά το Φόρουμ ακολουθούν τα τελευταία δοκιμαστικά του Τζιωρτζή με την Academy Motorsports / Alex Caffi Motorsports, ενόψει της πρεμιέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος NASCAR στη Βαλένθια, 12-14 Απριλίου. 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όταν ο Βιλνέβ ξέχασε να πάρει εκκίνηση-ThemaSports
08/04 @ 22:20

Όταν ο Βιλνέβ ξέχασε να πάρει εκκίνηση

Ορισμένα γεγονότα της ιστορίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της Formula 1, κάνουν μέχρι σήμερα κόσμο να παραμιλά. Ας δούμε τα πιο σημαντικά της ημέρας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ