Themasports teamΑνακοίνωση από την αστυνομία σχετικά με όλα τα μέτρα που θα παρθούν για το ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
Η Αστυνομία ενημερώνει για τα μέτρα που θα ληφθούν για την ασφαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα για το παγκύπριο πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας της ΚΟΠ, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ και ΟΜΟΝΟΙΑ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 16.03.2024 και ώρα 4.00μ.μ., στο Στάδιο ΓΣΠ, στον Στρόβολο. Τονίζεται ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στην παρουσία φιλάθλων μόνο της γηπεδούχου ομάδας του ΑΠΟΕΛ, ενώ από τη φιλοξενούμενη ομάδα ΟΜΟΝΟΙΑ, θα παρευρεθούν μόνο 50 φίλαθλοι, οι οποίοι θα περιλαμβάνονται σε συγκεκριμένο ονομαστικό κατάλογο.
Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 2.00 το μεσημέρι. Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο, το αργότερο 30 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, για αποφυγή καθυστέρησης και δικής τους ταλαιπωρίας. Διευκρινίζεται ότι φίλαθλοι που θα φθάσουν αργοπορημένα στο στάδιο, ενδέχεται να εισέλθουν σε αυτό μετά την έναρξη του αγώνα.
Όλοι οι εισερχόμενοι στις κερκίδες πρέπει να φέρουν την κάρτα φιλάθλου τους και να την επιδεικνύουν μαζί με το εισιτήριο εισόδου. Θα διεξάγεται ειδικός έλεγχος στα παιδικά εισιτήρια εισόδου και ενδεχομένως να ζητηθεί η παρουσίαση πολιτικής ταυτότητας.
ΑΠΟΕΛ
Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τις Δυτικές, Ανατολικές και Νότιες κερκίδες του Σταδίου. Ως εκ τούτου, προτρέπονται να κατευθυνθούν στο Στάδιο μέσω του κυκλικού κόμβου του Γ.Σ.Π. και της Λεωφόρου Ανεξαρτησίας και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στον Δυτικό και Νότιο χώρο στάθμευσης οχημάτων.
Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα θα λειτουργήσουν τα δυτικά ταμεία για αγορά εισιτηρίων, για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ μόνο. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 2.00μ.μ..
ΟΜΟΝΟΙΑ
Οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα καταλάβουν τις Βόρειες κερκίδες του Σταδίου. Ως εκ τούτου, προτρέπονται να κατευθυνθούν στο Στάδιο μέσω της φωτοελεγχόμενης διασταύρωσης της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού με τη λεωφόρο Ιωσήφ Χ΄΄Ιωσήφ (Φώτα Τροχαίας παρά «Ορφανίδη») και μέσω της οδού Δημήτρη Βικέλα και να σταθμεύσουν τα οχήματά τους στον Βόρειο χώρο στάθμευσης οχημάτων.
Για τον συγκεκριμένο αγώνα θα τοποθετηθούν κιγκλιδώματα Βορειοανατολικά και βορειοδυτικά του σταδίου και δεν θα επιτρέπεται η διέλευση των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ μπροστά από την Βόρεια κερκίδα.
Τονίζεται σε όλους ότι:
- Η είσοδος στο Στάδιο επιτρέπεται μόνο σε όσους επιδεικνύουν Κάρτα Φιλάθλου και εισιτήριο του αγώνα
- Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων
- Απαγορεύεται η μεταφορά και η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών, τόσο εκτός, όσο και εντός του σταδίου
- Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων στα οποία αναγράφονται πολιτικά σύμβολα
- Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού
- Απαγορεύεται η είσοδος εντός του Σταδίου, φιλάθλων που έχουν στην κατοχή τους σακίδια ώμου και προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών, καθώς και οποιοδήποτε άλλο μέσο που να καλύπτει το πρόσωπο τους
- Το σκαρφάλωμα στα κάγκελα του Σταδίου δεν επιτρέπεται
Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης, κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.
Σημειώνεται ότι η στάθμευση των οχημάτων στον νέο κυκλικό κόμβο του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού παρά το Στάδιο ΓΣΠ και στα ερείσματα των δρόμων στην περιοχή του Σταδίου απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.
Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα υπάρχει αστυνομική παρουσία στην περιοχή του σταδίου Γ.Σ.Π. για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων.
Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία στη Λευκωσία, μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 22-802020, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 και για περιστατικά επείγουσας ανάγκης στον τηλεφωνικό αριθμό 112.
Τα χειρότερα δυνατά νέα έλαβε ο Ολυμπιακός για τον τραυματισμό του Κίναν Έβανς, αφού ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη ρήξη αχιλλείου στο αριστερό του πόδι και θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/11 @ 20:35
Με προπόνηση στο στάδιο Άλφαμέγα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας.
12/11 @ 19:18
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
12/11 @ 22:54
Η ΚΟΠ απάντησε στα ερωτήματα του εκπροσώπου της Πάφου σχετικά με τα λεφτά από το solidarity, τα λεφτά που μοιράζονται σε ομάδες που δεν παίζουν στο League Phase μέσα από τα έσοδα των Ευρωπαίων μας.
11/11 @ 20:23
Μπορεί να υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα ωστόσο με την επανέναρξη ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια.
11/11 @ 17:30
Μπορεί να έγραψε ιστορία στο Κυπριακό ποδόσφαιρο ως παίκτης του ΑΠΟΕΛ ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, όμως σε σημερινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις, να τονίσει ότι η Ομόνοια είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, ενώ χαρακτήρισε ως θετική έκπληξη τον ΑΠΟΕΛ.
11/11 @ 15:40
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» του Supersport 104 με την Μαρίνα Αργυρού ήταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.
BEST OF THEMASPORTS