Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας  Γιώργος Καζαμίας παραχώρησε δηλώσεις στoν Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τα παιχνίδια του Β’ ομίλου και το κίνητρο: «Η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχουμε εκείνο το ισχυρό αγωνιστικό κίνητρο. Από την άλλη, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα πρέπει αν παρουσιαζόμαστε συνεπείς μέσα στο γήπεδο. Ο προπονητής μας προσπαθεί να δοκιμάσει διάφορους σχηματισμούς και θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν πολλά λεπτά μέχρι στιγμής. Το πιο ισχυρό κίνητρο για τους παίκτες είναι ότι πρέπει να δείξουν στον προπονητή ότι έχουμε μια θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν».

Για τον προγραμματισμό της νέας περιόδου: «Ο προγραμματισμός ποτέ δεν σταματά, πόσο μάλλον όταν έχεις ένα προπονητή που συνεχίζει και τη νέα σεζόν. Ο κάθε προγραμματισμός ξεκινάει από το υφιστάμενο ρόστερ. Βλέπεις τί χρειάζεσαι και τί πρέπει να ανανεώσεις».

Για τις ανανεώσεις συμβολαίων: «Τους έχουμε τους παίκτες εδώ, τους βλέπουμε καθημερινά και από τη στιγμή που θα ανάψει το πράσινο φως το ποδοσφαιρικό τμήμα, θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις. Υπάρχουν παίκτες που έχουν ξεχωρίσει, κακά τα ψέματά. Προφανέστατα γίνονται και θα γίνουν κρούσεις».

Για το Δ.Σ και την πρόθεση ορισμένων να αποχωρήσουν: «Αυτό είναι γεγονός. Κάποια μέλη είχαν πει ότι πέρυσι θα μείνουν για ένα ακόμη χρόνο. Έτσι, αναπόφευκτα θα γίνει ένας διοικητικός ανασχηματισμός. Εξαρτάται πόσοι θα αποχωρήσουν. Αν χρειαστεί εκλογική συνέλευση αυτή θα πρέπει να γίνει. Είμαστε ικανοποιημένοι που συμβαίνει αυτό τώρα γιατί είναι σχετικά νωρίς. Το μόνο σίγουρο, είναι πως θα προσπαθήσουμε να διασφαλίσουμε την ομαλότητα του Σωματείου. Η Νέα Σαλαμίνα είναι εάν οικοδόμημα που έχει επιβιώσει σε πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις».

Για την επόμενη μέρα και το θέμα με επενδυτή: «Επενδυτής, χορηγός, δεν ξέρω ποιο όνομα πρέπει να δίνουμε σε αυτό. Έχει καταντήσει κουραστικό και ενοχλητικό. Επειδή κάποιοι λένε πως τους διώχνουμε και πως χρεώνουμε αυστηρούς όρους. Οι πρώτοι που θέλουν να βρουν αυτές τις χορηγικές συμφωνίες με υγιείς όρους, είναι τα μέλη του Δ.Σ που τρέχουν την καθημερινότητα του Σωματείου. Δεν είναι το όνειρο μας να πουλάμε 10ευρά λαχεία της Νέας Σαλαμίνας. Πρωτίστως στόχος της ύπαρξης της Νέας Σαλαμίνας, είναι η σύνδεση με την Αμμόχωστο και μετά έρχεται το αγωνιστικό. Αυτό είναι η αλήθεια κακά τα ψέματα».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: «Οι παίκτες δεν είναι συγκεντρωμένοι - Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο σχετικά με τις ανανεώσεις»-ThemaSports
24/04 @ 21:20

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: «Οι παίκτες δεν είναι συγκεντρωμένοι - Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο σχετικά με τις ανανεώσεις»

Όσα δήλωσε ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ.

Οι πρώτοι 11 του Χριστοδούλου κόντρα στην ΑΕΛ-ThemaSports
24/04 @ 17:36

Οι πρώτοι 11 του Χριστοδούλου κόντρα στην ΑΕΛ

Η αρχική ενδεκάδα της Νέας Σαλαμίνα για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ.

Καζαμίας για Β' γκρουπ: «Δεν μπορεί η λύση να είναι τα μονά παιχνίδια σε ουδέτερη έδρα»-ThemaSports
23/04 @ 11:18

Καζαμίας για Β' γκρουπ: «Δεν μπορεί η λύση να είναι τα μονά παιχνίδια σε ουδέτερη έδρα»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, ο οποίος αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα, για τον τρόπο διεξαγωγής του Β' γκρουπ.

Φερνάντεζ και την νέα σεζόν στην Σαλαμίνα-ThemaSports
20/04 @ 09:50

Φερνάντεζ και την νέα σεζόν στην Σαλαμίνα

Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν ανανέωση συνεργασίας με τον Ισπανό

«Έχω μία τακτική και θα συνεχίσω να την έχω»-ThemaSports
19/04 @ 21:09

«Έχω μία τακτική και θα συνεχίσω να την έχω»

Διαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Δόξα ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ