Themasports team«Κλείδωσε» ουσιαστικά η διεξαγωγή του Κυπέλλου Betsson ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, αλλά παραμένει ανοιχτό το αν θα γίνει με κόσμο το ματς.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ολοταχώς για Πανθεσσαλικό ο τελικός του Κυπέλλου Betsson.
Το πρωί της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για την έδρα, η οποία θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη, με την Ομοσπονδία να αναφέρει σε ανακοίνωσή της, ότι «οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη και μόνο».
Υπενθυμίζεται ότι στην προκήρυξη αναφέρεται ότι «Αν προκριθούν ομάδα της Αθήνας και ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο τελικός αγώνα θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου».
Επιπλέον, η ΕΠΟ αναφέρει ότι το θέμα θα συζητηθεί εκτενέστερα μετά τα ματς της Εθνικής, με φόντο την πρόκριση στα τελικά του Euro. Οπότε, παραμένει ανοιχτό το τι θα γίνει με τον κόσμο.
Πρέπει να σημειωθεί ότι η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με παράγοντες της ΕΠΟ και όχι με εκπροσώπους Παναθηναϊκού και Άρη (ούτε της αστυνομίας, όπως και παρουσία των Γιάννη Βρούτση και Αχιλλέα Μπέου), παρά τα σχετικά σενάρια.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων με αντικείμενο τη διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Επιβεβαιώθηκε ότι η ΕΠΟ οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη και μόνο. Το όλο θέμα θα συζητηθεί εκτενέστερα και θα ληφθούν αποφάσεις μετά τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας, οι οποίοι προηγούνται τόσο χρονικά όσο και αξιολογικά».

Πηγή: sport-fm.gr
Με στόχο την υπέρβαση φιλοξενεί την Μονακό η Πάφος στην 5η αγωνιστική της league phase του Champions League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/11 @ 18:51
Διαβάστε όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 5η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
25/11 @ 18:46
Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας τη σημασία της αναμέτρησης, τη συγκέντρωση που απαιτείται αλλά και το κίνητρο που δίνει η συμμετοχή σε τέτοιες διοργανώσεις.
24/11 @ 12:27
Ο Μανόλο Χιμένεθ στις 5 Σεπτεμβρίου πατούσε το πόδι του στην Θεσσαλονίκη έχοντας συμφωνήσει με τον Θόδωρο Καρυπίδη για να διαδεχτεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη και να οδηγήσει τον Άρη στο υπόλοιπο της χρονιάς. Πλέον όμως λιγότερο από τρεις μήνες μετά, δείχνει να μετράει ήδη αντίστροφα.
23/11 @ 23:49
Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη στην «OPAP Arena», όμως σκόραρε με το… σταγονόμετρο ξανά και χρειάστηκε ένα γκολ του Ζίνι στην επιστροφή του για να πάρει τη νίκη με 1-0. Στο -3 από την κορυφή η Ένωση, συνεχίζεται το κάκιστο σερί του Άρη.
23/11 @ 09:44
Στο γεγονός πως ο Ατρόμητος δέχτηκε πολύ εύκολα το δεύτερο και το τρίτο γκολ από τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Ντούσαν Κέρκεζ μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Καραϊσκάκης».
23/11 @ 09:07
Η ΑΕΚ τιμά τον Μανόλο Χιμένεθ στην OPAP Arena, με τον Ισπανό να επιστρέφει ως αντίπαλος στον πάγκο του Άρη, σε μια κρίσιμη αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
BEST OF THEMASPORTS