Το χάσμα, οι «άγριες καταστάσεις» και οι παίχτες που ανέβασε ο Γαρπόζης (VIDEO)

Το χάσμα, οι «άγριες καταστάσεις» και οι παίχτες που ανέβασε ο Γαρπόζης (VIDEO)

Ο διευθυντής της ακαδημίας της ΑΕΛ Κώστας Κωνσταντίνου, απέδωσε το ότι δεν χρησιμοποιούνται πολλοί γηγενείς παίχτες στην πρώτη κατηγορία, στο χάσμα που υπάρχει μεταξύ των ομάδων Κ-19 και των επαγγελματικών ομάδων.

Μίλησε για «άγριες καταστάσεις» που υπάρχουν στα εκκολαπτήρια των συλλόγων, λόγω του ανταγωνισμού μεταξύ των παιδιών, αλλά και των ομάδων για να παίρνουν αποτελέσματα.

Γνωστοποίησε, ότι ο Αλέξης Γαρπόζης, τις τελευταίες μέρες, έχει ανεβάσει 4 παιδιά από την Κ-19, τα οποία ανταποκρίνονται ικανοποιητικά στις προπονήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, της ψεσινής συνέντευξης του Κώστα Κωνσταντίνου στον Capital Tv.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Από τη Λάρνακα στο Anfield: Γιατί η Λίβερπουλ καταλήγει στον Ιραόλα και τι προσδοκά να φέρει στο παιχνίδι της

Από τη Λάρνακα στο Anfield: Γιατί η Λίβερπουλ καταλήγει στον Ιραόλα και τι προσδοκά να φέρει στο παιχνίδι της

Η Λίβερπουλ έχει ανοίξει ήδη τον φάκελο της επόμενης μέρας, με τον Άντονι Ιραόλα να αναδεικνύεται σε βασικό στόχο για την τεχνική ηγεσία, με την διοίκηση να αναζητά τον προπονητή που θα επαναφέρει ένταση, ταχύτητα και ξεκάθαρη αγωνιστική ταυτότητα στο Άνφιλντ.