Η Αλ Χιλάλ «πέταξε» εκτός συνέχειας του ασιατικού Champions League την Αλ Ιτιχάντ και έφτασε τις 28 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, κάνοντας παγκόσμιο ρεκόρ!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Έγραψε ιστορία η Αλ Χιλάλ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς έγινε η πρώτη ομάδα που φτάνει τις 28 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις!
Η ομάδα του Ζόρζε Ζέσους ακόμα και χωρίς το μεγάλο της αστέρι, Νεϊμάρ, κατάφερε να συγκεντρώσει τα βλέμματα πάνω της, καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 της Αλ Ιτιχάντ και πέρασε στην επόμενη φάση του ασιατικού Champions League. Κάπως έτσι, έφτασε τις 28 συνεχόμενες επιτυχίες και μπήκε στο Βιβλίο Γκίνες.
Στον βαθμολογικό πίνακα βρίσκεται στο +12 από τη 2η Αλ Νασρ και... καλπάζει προς την κατάκτηση του Saudi Pro League. Για να βρει κανείς την τελευταία της αναμέτρηση στην οποία δεν νίκησε, πρέπει να γυρίσει πίσω στον Σεπτέμβριο και την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Νταμάκ για το πρωτάθλημα.
Η τελευταία ήττα της σε 90λεπτο σημειώθηκε στο αραβικό Champions League από την Αλ Σαντ (2-3) τον περασμένο Ιούλη, ενώ η τελευταία ήττα της στο πρωτάθλημα σημειώθηκε την περσινή σεζόν από την Αλ Ανταλάχ (2-0), στις 23 Μαΐου 2023.
Αναλυτικά τα μεγαλύτερα σερί νικών:
- Αλ Χιλάλ (Σαουδική Αραβία): 28 (2023-2024)
- Δε Νιου Σεντς (Ουαλία): 27 (2016-2017)
- Άγιαξ (Ολλανδία): 26 (1971-1972) και 25 (1955)
- Κοριτίμπα (Βραζιλία): 24 (2011)
- Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία): 23 (2020)
- Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία): 22 (2014)
- Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία): 21 (2020-2021)
- Ρέιντζερς (Σκωτία): 20 (2013)
Gazzetta.gr
Σήμερα το πολλή αύριο, αναμένεται να προκύψει το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ Σέρτζιο Κονσεισάο, με την πλάστιγγα των πιθανοτήτων να γέρνει προς το ενδεχόμενο να πει το «ναι» ο πρώην παίχτης της Ανόρθωσης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/07 @ 08:16
Ο αμυντικός της Τσέλσι, Λίβαϊ Κόλγουιλ, δήλωσε πως το Παγκόσμιο Συλλόγων θα ξεπεράσει σε σημασία κι αξία ακόμη και το Champions League.
15/07 @ 08:05
Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, με τις επευφημίες του κόσμου να ηχούν αλλά και με τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω του, καταφέραμε να «κλέψουμε» για λίγα λεπτά τον Ανδρόνικο Κακουλλή, αμέσως μετά το προχθεσινό (13/07) παιχνίδι.
14/07 @ 23:59
Κόντρα σε κάθε προγνωστικό, ο Έντσο Μαρέσκα με ένα masterclass οδήγησε την Τσέλσι στο Club World Cup, βασιζόμενος σε γνωστά και μη «όπλα».
14/07 @ 21:01
Παίκτης της Μίλαν είναι ο Λούκα Μόντριτς με κάθε επισημότητα, με τους ροσονέρι να ανακοινώνουν τον 39χρονο άσο.
14/07 @ 21:01
Ο Άλβαρο Καρέρας αποτελεί ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τον απέκτησε από την Μπενφίκα και πρόσθεσε έναν ακόμη γηγενή παίκτη στο ρόστερ της.
14/07 @ 18:06
Ο Λαμίν Γιαμάλ πόσταρε στα social media ένα βίντεο από το πάρτι των 18ων γενεθλίων του, το οποίο έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.
BEST OF THEMASPORTS