Φτιαγμένη για μεγάλη πράγματα έδειξε ξανά η ομαδάρα του Συλαϊδόπουλου! Με τρομερή εμφάνιση και τριάρα επί της Μπάγερν στο Μόναχο (1-3), ο τρομερός Ολυμπιακός πέταξε για τα ημιτελικά του Youth League!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ραψωδία του Ολυμπιακού στο Μόναχο! Η ομαδάρα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου διέλυσε την Μπάγερν μέσα στο… σπίτι της με το εμφατικό 3-1, πραγματοποιώντας εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο που πέτυχε τα τρία γκολ, και εξασφάλισε ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Youth League!

Μαγική εμφάνιση από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι είχαν τη συμπαράσταση περισσότερων από 250 οπαδών τους στο προπονητικό των Βαυαρών και μετέτρεψαν ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων σε… πάρτι!

Με Κοπεγχάγη ή Ναντ στα ημιτελικά της διοργάνωσης οι Πειραιώτες όπου θα διεξαχθούν σε μορφή final-4 στη Νιόν. Με τους παίκτες του Συλαϊδόπουλου να δείχνουν ότι είναι ικανοί ακόμη και για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού, με δύο βήματα να απομένουν ώστε το όνειρο των ταλαντούχων παιδιών του Ολυμπιακού να γίνει πραγματικότητα.

Στις κερκίδες οι ΤούχελΧένες και Έμπερλ, παρακολούθησαν από κοντά τη σπουδαία πρόκριση των ερυθρόλευκων, παρότι θα περίμεναν κάτι καλύτερο από τους παίκτες της ομάδας νέων της Μπάγερν!

Το ματς

 

Από την αρχή του ματς, οι ερυθρόλευκοι ήταν το αφεντικό και με τρία γκολ στο πρώτο μέρος καθάρισαν την πρόκριση σε λιγότερο από 10 λεπτά.

Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα και έφτασε μία ανάσα από το να ανοίξει το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης. Μετά από ωραία μπαλιά του Κωστούλα, ο Πνευμονίδης σούταρε, με τον Σμιτ να αποκρούει και να κρατάει το 0-0.

 

 

Η Μπάγερν απάντησε στο 15', με τον Κούσι - Ασάρε να βγαίνει σε τετ α τετ με τον Σίνα, να κάνει το σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση.

 

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός δεν επέτρεψε στους Βαυαρούς να σηκώσουν κεφάλι και σε λιγότερο από 10 λεπτά πανηγύρισε τρία τέρματα.

 

Η ασφυκτική πίεση των Πειραιωτών απέδωσε και στο στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης βρήκαν δίχτυα μετά από λάθος του Σίνα, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Μουζακίτης κι έκανε το 0-1 με ωραίο σουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Παπακανέλλος με ωραία ατομική προσπάθεια, πέρασε δύο αντιπάλους από τα αριστερά και με εξαιρετικό σουτ από πολύ πλάγια θέση νίκησε τον Σμίτ για το 0-2.

 

 

 

Αυτό ήταν το ζέσταμα των ερυθρολεύκων, οι οποίοι στο 40' πέτυχαν και τρίτο γκολ, με τον Μπάμπη Κωστούλα με σουτ έξω από την περιοχή να στέλνει την ομάδα του στα αποδυτήρια με ένα μεγάλο προβάδισμα τριών τερμάτων.

 

 

Η Μπάγερν μείωσε το σκορ στο 63', με τον Σίνα να αποκρούει τη βολίδα του Ζβόναρεκ και τον Ράμσακ να παίρνει το ριμπάουντ και να σουτάρει από κοντά.

 

Οι Βαυαροί απείλησαν εκ νέου στο 64', αλλά η κεφαλιά του Ζβόναρεκ αυτή τη φορά κατέληξε στο δοκάρι. Η Μπάγερν δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να φεύγουν με την πρόκριση.

 

ΜΠΑΓΕΡΝ: Σμιτ,Σόλζε, Μανούμπα, Σκολ, Χένινγκ, Ζβόναρεκ, Φερνάντες, Γιένσεν (46' Ενκιλί), Αζνού (46' Λισίνα), Ράμσακ, Κούσι - Ασάρε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σίνα, Πρεκατέ, Τανούλης, Κωστούλας (90' Γατόπουλος), Αλαφάκης (90' Χρήστου), Μουζακίτης, Μπάκουλας, Κουτσογούλας, Πνευμονίδης (67' Λιατσικούρας), Παπακανέλλος (78' Δάμα), Χ. Κωστούλας.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα στους "8" του Youth League

  • Μπάγερν - Ολυμπιακός 1-3
  • 12/03 19:00 Ναντ - Κοπεγχάγη
  • 13/03 17:00 Μίλαν - Ρεάλ
  • 13/03 19:00 Μάιντς - Πόρτο

Το μονοπάτι προς τον τελικό

Ημιτελικά: 19 Απριλίου - Νιόν

  • Ολυμπιακός - Ναντ / Κοπεγχάγη
  • Μίλαν / Ρεάλ - Μάιντς / Πόρτο

Τελικός: 22 Απριλίου - Νιόν

 

Νικητής ημιτελικού 1 - Νικητής ημιτελικού 2

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Live streaming η απονομή στον ΠΑΟΚ (Βίντεο)-ThemaSports
19/05 @ 23:35

Live streaming η απονομή στον ΠΑΟΚ (Βίντεο)

Πλησιάζει η ώρα της στέψης για τον Δικέφαλο του Βορρά

Βγήκε πρώτος σκόρερ και έσπασε... κατάρα 43 ετών ο Μορόν!-ThemaSports
19/05 @ 23:30

Βγήκε πρώτος σκόρερ και έσπασε... κατάρα 43 ετών ο Μορόν!

Με 20 γκολ, ο Λορέν Μορόν ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ στη Stoiximan Super League, όντας ο πρώτος παίκτης του Άρη που τα καταφέρνει μετά από 43 χρόνια.

Το μήνυμα της ΑΕΚ προς τους φιλάθλους: "Θα είμαστε όλοι ένα και την επόμενη σεζόν, αλλά και όσες ακολουθήσουν, εδώ στο σπίτι μας"-ThemaSports
19/05 @ 23:16

Το μήνυμα της ΑΕΚ προς τους φιλάθλους: "Θα είμαστε όλοι ένα και την επόμενη σεζόν, αλλά και όσες ακολουθήσουν, εδώ στο σπίτι μας"

Μετά της οριστικά αποτυχημένης προσπάθειας της ΑΕΚ να κάνει το back to back στο πρωτάθλημα, από τα μεγάφωνα της OPAP Arena η Ένωση μετέφερε μήνυμα ενότητας προς τον κόσμο εν όψει της νέας σεζόν.

Αλμέιδα: "Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, είμαι ευγνώμων στον κόσμο μας"-ThemaSports
19/05 @ 23:11

Αλμέιδα: "Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, είμαι ευγνώμων στον κόσμο μας"

Ο Ματίας Αλμέιδα συνεχάρη στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο της ΑΕΚ για τη στήριξη.

Μεντιλίμπαρ: "Μας βοήθησαν οι αλλαγές μας για να γυρίσουμε το παιχνίδι"-ThemaSports
19/05 @ 23:05

Μεντιλίμπαρ: "Μας βοήθησαν οι αλλαγές μας για να γυρίσουμε το παιχνίδι"

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στο πρώτο μέρος αλλά τόνισε πως βελτιώθηκε στο δεύτερο με τις αλλαγές που έγιναν, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Ποντένσε για το υπέροχο γκολ του στην Λεωφόρο.

Κόντης: "Έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι μετά το 2-1, θα πάρουμε το Κύπελλο"-ThemaSports
19/05 @ 23:00

Κόντης: "Έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι μετά το 2-1, θα πάρουμε το Κύπελλο"

Ο Χρήστος Κόντης εξήγησε τι πήγε λάθος και δεν κατάφερε ο Παναθηναϊκός να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τους πράσινους.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ