Οι Κανόνες Κερδοφορίας και Βιωσιμότητας (PSR) της Premier League αναμένεται να αντικατασταθούν από τη νέα σεζόν, δίνοντας τη δυνατότητα στις ομάδες να ξοδεύουν σε μεταγραφές ένα ποσοστό ύψους 85% των εσόδων τους.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όπως ήταν ήδη γνωστό, η Premier League εξέταζε εδώ και καιρό ένα νέο χρηματοοικονομικό μοντέλο που θα κινούνταν στα πρότυπα της UEFA

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sky Sports, οι σύλλογοι της Premier League τάχθηκαν υπέρ της εγκατάλειψης του ισχύοντος συστήματος των Κανόνων Κέρδους και Βιωσιμότητας (PSR), το οποίο ρυθμίζει τις δαπάνες των ομάδων στο πρωτάθλημα.

Όπως προκύπτει από τα νέα δεδομένα, οι ομάδες θα μπορούν να ξοδεύουν ένα ποσό που θα φτάνει έως και το 85% των εσόδων τους για μεταγραφές, αυξάνοντας έτσι περισσότερο τα χρήματα που προορίζονται για τις εν λόγω μεταγραφές. Αυτό είναι που ίσως τεθεί σε ισχύ από το καλοκαίρι του 2024.

Ακόμη δεν είναι σίγουρο, εάν το νέο αυτό οικονομικό μοντέλο θα πάρει την έγκριση για να τεθεί σε εφαρμογή, κάτι που αναμένεται να γίνει γνωστό στην ετήσια Γενική Συνέλευση στης διοργανώτριας αρχής που θα γίνει το προσεχές καλοκαίρι.


Να σημειωθεί, ότι εφόσον κάτι τέτοιο συμβεί, δεν θα επηρεάσει τις τρέχουσες υποθέσεις που αφορούν τις περιπτώσεις των ΈβερτονΝότιγχαμ Φόρεστ και Μάντσεστερ Σίτι.

www.bnsports.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η στιγμή που «αρπάχτηκαν» Σαλάχ και Κλοπ – Οι δηλώσεις του Γερμανού και το «λύθηκαν όλα»! -ThemaSports
27/04 @ 17:18

Η στιγμή που «αρπάχτηκαν» Σαλάχ και Κλοπ – Οι δηλώσεις του Γερμανού και το «λύθηκαν όλα»!

Αδιανόητα πράγματα στη Λίβερπουλ, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να τα βάζει με τον Κλοπ αμέσως μετά το δεύτερο γκολ της Γουέστ Χαμ (2-2) και τον Νούνιες να τον απομακρύνει!

Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ 2-2: Τίτλος… τέλος για τους «κόκκινους», ο Αντόνιο «έσβησε» το όνειρο του Κλοπ!-ThemaSports
27/04 @ 16:37

Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ 2-2: Τίτλος… τέλος για τους «κόκκινους», ο Αντόνιο «έσβησε» το όνειρο του Κλοπ!

Με τα λάθη στην άμυνα να μη σταματούν, με την αδυναμία να τελειώσει το παιχνίδι να κοστίζει ακριβά και με τους Σαλάχ και Κλοπ να φτάνουν σε σημείο να καυγαδίσουν, η Λίβερπουλ πλέον φαίνεται πως πετά λευκή πετσέτα για τον τίτλο με το 2-2 κόντρα στη Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Πάει για το «κόλπο γκρόσο» με Βιρτζ!-ThemaSports
27/04 @ 16:03

Πάει για το «κόλπο γκρόσο» με Βιρτζ!

Κανείς δεν λέει όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης! Αργά ή γρήγορα η Μπάγερ Λεβερκούζεν θα υποκύψει στα θέλω της «Βασίλισσας».

Έμερι: «Έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός, καλό τεστ για εμάς»-ThemaSports
27/04 @ 15:39

Έμερι: «Έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός, καλό τεστ για εμάς»

Έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη χαρακτήρισε ο Ουνάι Έμερι τον Ολυμπιακό σχολιάζοντας τις προσεχείς αναμετρήσεις της Άστον Βίλα στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ο Αρτέτα συμβουλεύτηκε τον Βενγκέρ για τον... τίτλο-ThemaSports
27/04 @ 15:24

Ο Αρτέτα συμβουλεύτηκε τον Βενγκέρ για τον... τίτλο

Ο Μικέλ Αρτέτα είπε ότι ζήτησε την συμβουλή του Αρσέν Βενγκέρ, λίγο πριν από το εκτός έδρας ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου, που θα γίνει αύριο (28/4) με αντίπαλο την Τότεναμ.

Αντιδράσεις για τον αποκλεισμό της Φραπάρ: «Ζηλεύουν οι άνδρες διαιτητές, δεν θέλουν μια γυναίκα στη θέση τους»-ThemaSports
27/04 @ 15:10

Αντιδράσεις για τον αποκλεισμό της Φραπάρ: «Ζηλεύουν οι άνδρες διαιτητές, δεν θέλουν μια γυναίκα στη θέση τους»

Η απουσία της Στεφανί Φραπάρ από τη λίστα των διαιτητών του προσεχούς EURO, αλλά και αυτή των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ