Ακριβώς τέσσερα χρόνια πριν, η χειρότερη φάρσα όλων των εποχών «έσπειρε» τον πανικό και… έφερε το τέλος του ΝΒΑ!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το 2020, ολόκληρος ο πλανήτης σταμάτησε να λειτουργεί λόγω του κορωνοϊού. Ήταν δεδομένο, λοιπόν, πως κάτι τέτοιο θα συνέβαινε και στο NBA. Ο τρόπος όμως, που διακόπηκε μια από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις στον πλανήτη, είναι πραγματικά απίθανος! Μεγάλος πρωταγωνιστής της «παρωδίας» που συνέβη ακριβώς τέσσερα χρόνια πριν, δεν είναι άλλος από τον Ρούντι Γκομπέρ!

Ο Γκομπέρ εμφανίστηκε στην αίθουσα τύπου πριν από το παιχνίδι των Τζαζ με τους Θάντερ, και μέσα στην ειρωνεία και τα γέλια, πραγματοποίησε.. την πιο αποτυχημένη πλάκα όλων των εποχών. Πριν αποχωρήσει, άγγιξε όλα τα μικρόφωνα, χλευάζοντας τον κορωνοϊό.

Λίγες ώρες αργότερα, όλα έμοιαζαν έτοιμα για την έναρξη του αγώνα των Τζαζ με τους Θάντερ στην Οκλαχόμα. Παρ’ όλα αυτά, η στάση όσων βρίσκονταν στο παρκέ, άρχισε να προδίδει μια ανησυχία. Ο λόγος ήταν πως οι Τζαζ ανακοίνωσαν πως ένας παίκτης τους είχε βγει θετικός σε τεστ κορωνοϊού. Δεν ανακοίνωσαν το όνομά του, αλλά… συμπτωματικά, δεν υπήρχε πουθενά ο Ρούντι Γκομπέρ!

Λίγες ώρες λοιπόν, αφού… έκανε την πλάκα του, ο Ρούντι Γκομπέρ έβαλε κυριολεκτικά τέλος στο NBA! Οι Θάντερ εκκένωσαν το γήπεδό τους, και ο επόμενος αγώνας του NBA διεξήχθη πάνω από τέσσερις μήνες αργότερα, στη «φούσκα» του Ορλάντο!

Αντρέας Φούντας 
www.bnsports.gr

Tags
NBA
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έμειναν ζωντανοί οι Λέικερς, ανέκτησαν το πλεονέκτημα οι Σέλτικς (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
28/04 @ 08:18

Έμειναν ζωντανοί οι Λέικερς, ανέκτησαν το πλεονέκτημα οι Σέλτικς (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Λέικερς μείωσαν σε 3-1 απέναντι στους Νάγκετς, οι Σέλτικς ανέκτησαν το προβάδισμα απέναντι στους Χιτ, ενώ οι Θάντερ έφτασαν στο 3-0 κόντρα στους Πέλικανς.

«Πάρτι» των Τίμπεργουλβς στο Φοίνιξ και 3-0 η σειρά! -ThemaSports
27/04 @ 10:38

«Πάρτι» των Τίμπεργουλβς στο Φοίνιξ και 3-0 η σειρά!

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς έκαναν... πάρτι στο Φοίνιξ (126-109) και έστειλαν στο 3-0 τη σειρά με τους Σανς.

Οι Μάβερικς με περίπατο έκαναν το 2-1 στη σειρά με τους Κλίπερς!-ThemaSports
27/04 @ 09:37

Οι Μάβερικς με περίπατο έκαναν το 2-1 στη σειρά με τους Κλίπερς!

Οι Ντάλας Μάβερικς με εκπληκτική εμφάνιση, διατήρησαν ανέπαφη την έδρα τους στο Game 3 με τους Κλίπερς (101-90) και πήραν προβάδισμα στη σειρά με 2-1.

Ο Χαλιμπέρτον «σκότωσε» στην παράταση τους Μπακς του μυθικού Μίντλετον-ThemaSports
27/04 @ 09:04

Ο Χαλιμπέρτον «σκότωσε» στην παράταση τους Μπακς του μυθικού Μίντλετον

Προβάδισμα με 2-1 απέναντι στους Μπακς στα playoffs του ΝΒΑ πήραν οι Πέισερς νικώντας με 121-118 στην παράταση μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Το Μιλγουόκι βρέθηκε στο -19 στην πρώτη περίοδο, αλλά με έναν φοβερό Κρις Μίντλετον (42π.) έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί όμως ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον πέτυχε το γκολ-φάουλ της νίκης και εξιλεώθηκε για τα 1/12 τρίποντα που είχε.

Άλωσαν το LA και βγάζουν σκούπα οι Νάγκετς (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
26/04 @ 09:00

Άλωσαν το LA και βγάζουν σκούπα οι Νάγκετς (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Νάγκετς νίκησαν τους Λέικερς 112-105 και στο LA και με 3-0 απέχουν μια νίκη από τα ημιτελικά της Δύσης.

Οι Πέισερς έκαναν μπρέικ μέσα στο Μιλγουόκι και ισοφάρισαν σε 1-1 - «Έσπασαν» την έδρα των Κλίπερς οι Μάβερικς (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
24/04 @ 08:53

Οι Πέισερς έκαναν μπρέικ μέσα στο Μιλγουόκι και ισοφάρισαν σε 1-1 - «Έσπασαν» την έδρα των Κλίπερς οι Μάβερικς (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον Πασκάλ Σιακάμ να κάνει playoff career-high, με 37 πόντους, 11 ριμπάουντ και 6 ασίστ, οι Πέισερς έκαναν το break στην έδρα των Μπακς, επικρατώντας 108-125 μέσα στο «Fiserv Forum».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ