Συγκάτοικοι;

Συγκάτοικοι;

Ίσρα Κολ και Έντζο Καμπρέρα, τα είπαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο γήπεδο «Αλφαμέγα». Ο άσος του Απόλλωνα έχει «παλιώσει» πλέον στη Λεμεσό, αφού εργοδοτείται από τους κυανόλευκους, από το καλοκαίρι του 2021. Έχει συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2025.

Αν ο συμπατριώτης του μετακομίσει από το Δασάκι στο Κολόσσι, ενδεχομένως να είναι «συγκάτοικοι» όταν η αποστολή της ομάδας αποσύρεται σε ξενοδοχείο πριν τους αγώνες.

Π.Χ.  

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο Ελληνοκύπριο επιχειρηματία - Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο Ελληνοκύπριο επιχειρηματία - Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών γύρω από την κινηματογραφική απόπειρα φόνου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο Πρωταρά-Κάβο Γκρέκο, με στόχο γνωστό 34χρονο Ελληνοκύπριο επιχειρηματία.

BEST OF THEMASPORTS