Themasports team«Γι’ αυτόν τον λόγο θεωρείται ένας από τους κορυφαίους διαιτητές», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κάιλ Γουόκερ, που πήρε θέση για την απόφαση του Μάικλ Όλιβερ να μην καταλογίσει πέναλτι υπέρ της Λίβερπουλ, στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με τη Σίτι.
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Θύελλα» αντιδράσεων σήκωσε στις τάξεις της Λίβερπουλ, η απόφαση του Μάικλ Όλιβερ να μην υποδείξει το σημείο του πέναλτι στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με τη Σίτι στο Άνφιλντ (10/03, 1-1).
Ο λόγος ήταν φυσικά το μαρκάρισμα του Ντοκού στον ΜακΆλιστερ στην περιοχή, στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχή των «πολιτών».
Παρ’ όλα αυτά, μιλώντας στο Sky Sports, ο Κάιλ Γουόκερ εξέφρασε την άποψή του σχετικά με την επίμαχη φάση, αναφέροντας πως ο διαιτητής πήρε τη σωστή απόφαση.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Η γνώμη μου είναι πως ο διαιτητής και ο VAR πήραν μία απόφαση. Νιώθω πως ο διαιτητής, ο Μάικλ Όλιβερ, έπραξε καλά. Όταν υπάρχει από πίσω σου το Άνφιλντ και το κοινό του, θα μπορούσε να καταρρεύσει, αλλά αυτό έδειξε την εμπειρία και το χαρακτήρα του.
Για αυτό το λόγο θεωρείται ένας από τους κορυφαίους διαιτητές στη χώρα και στον κόσμο».
www.bnsports.gr
Με στόχο την υπέρβαση φιλοξενεί την Μονακό η Πάφος στην 5η αγωνιστική της league phase του Champions League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/11 @ 19:20
Ο Αλέν Σεν-Μαξιμέν συνδέθηκε με την εθνική ομάδα της Αϊτής ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά εξήγησε πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.
25/11 @ 10:39
Απίστευτο σκηνικό στο Γιουνάιτεντ-Έβερτον, με τον έξαλλο Ιντρίσα Γκουέι να χτυπάει τον… συμπαίκτη του Μάικλ Κιν και να αποβάλλεται από τον διαιτητή, αφήνοντας την ομάδα του με 10 στο 13'!
24/11 @ 23:59
Με 10 από το 13' λόγω απίστευτου επεισοδίου μεταξύ συμπαικτών, η Έβερτον όχι μόνο δεν λύγισε αλλά με γκολάρα του Ντιούσμπερι-Χολ και βράχο Πίκφορντ «χαστούκισε» (0-1) τη Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ!
24/11 @ 23:16
Να απομακρυνθεί ο Τσάμπι Αλόνσο από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να επιθυμούν οι παίκτες της «βασίλισσας», λίγα 24ωρα πριν το ματς με τον Ολυμπιακό (26/11, 22:00).
24/11 @ 22:35
Απίστευτο σκηνικό στο Γιουνάιτεντ-Έβερτον, με τον έξαλλο Ιντρίσα Γκουέι να χτυπάει τον… συμπαίκτη του Μάικλ Κιν και να αποβάλλεται από τον διαιτητή, αφήνοντας την ομάδα του με 10 στο 13'!
24/11 @ 21:05
Τρεις κυπριακές ομάδες δίνουν μάχη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με στόχο την πρόκριση σε επόμενη φάση.
BEST OF THEMASPORTS