Φώτης Μιλτιάδους

Αν και δεν κατάφερε να συνεχίσει στο Κύπελλο η ΑΕΛ του Αλέξη Γαρπόζη, έχει βελτιωθεί αισθητά.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Κύπριος τεχνικός κάνει καλή δουλειά στην Λεμεσιανή ομάδα και είναι κάτι που φαίνεται, παρόλο που δεν κυνηγά κάτι, αφού αποκλείστηκε από το Κύπελλο και βρίσκεται στο δεύτερο γκρουπ.

Ιδιαίτερα ο Τόνι Κόσκελα ήταν ένας προπονητής που ήρθε στην Κύπρο και υπήρχε πίστη στο πρόσωποτου από του ανθρώπους της ΑΕΛ ότι θα μπορέσει να βάλει την ομάδα στον σωστό δρόμο, κάτι που δεν έγινε.

Ο Γαρπόζης στην προσπάθεια του για σουλούπωμα πήρε κάποιες βοήθειες και από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο. Ανέστης, Ντε Λούκας και Μίντσεφ αποτελούν βασικές επιλογές για τον Κύπριο τεχνικό. Ο Κάνο δεν μπήκε ακόμη στην εξίσωση, μετρά μόλις μια συμμετοχή.

Τα επόμενα παιχνίδια για το Β' γκρουπ ναι μεν είναι αγγαρεία για την Λεμεσιανή ομάδα, ωστόσο μπορεί να βρει θετικά μέσα από αυτά. Δεδομένο ότι θα γίνει αξιολόγηση του ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς και ταυτόχρονα θα εξεταστούν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν την ΑΕΛ, αφού η σκέψη είναι και στο στήσιμο της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Τα πιο πάνω θα γίνουν από τον Αλέξη Γαρπόζη και τους συνεργάτες του. Σε συνδυασμό και με την καλή εικόνα της ομάδας και την βελτίωση της στον αγωνιστικό χώρο, είναι δύο στοιχεία που δίνουν βαθμούς στον Κύπριο τεχνικό για παραμονή στην άκρη του πάγκου και τη νεά σεζόν.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει και το διοικητικό θέμα, το οποίο παραμένει ανοικτό.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι 14 Κύπριοι που αγωνίστηκαν φέτος - Ερωτηματικό πόσοι θα είναι τη νέα σεζόν από αυτούς-ThemaSports
06/05 @ 09:30

Οι 14 Κύπριοι που αγωνίστηκαν φέτος - Ερωτηματικό πόσοι θα είναι τη νέα σεζόν από αυτούς

Δεκατέσσερις Κύπριοι αγωνίστηκαν φέτος στην ΑΕΛ. Βέβαια, για να είναι τόσο μεγάλος ο αριθμός, έπαιξε ρόλο η παρουσία της ομάδας στο αδιάφορο Β' γκρουπ. Παρ' όλα αυτά, αρκετοί πήραν λίγο ή και ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

ΜΑΚΡΗΣ / ΞΕΧΩΡΙΣΕ-ThemaSports
04/05 @ 12:18

ΜΑΚΡΗΣ / ΞΕΧΩΡΙΣΕ

Ο Ανδρέας Μακρής ξεχώρισε την φετινή περίοδο, παρά την κακή σεζόν της ΑΕΛ.

Η προσεγμένη επιλογή ενός... ικανού Τεχνικού Διευθυντή, θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για την επόμενη χρονιά-ThemaSports
03/05 @ 17:04

Η προσεγμένη επιλογή ενός... ικανού Τεχνικού Διευθυντή, θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για την επόμενη χρονιά

Από την στιγμή που η νέα διοίκηση της ΑΕΛ αποφάσισε να προσλάβει Τεχνικό Διευθυντή για την επόμενη σεζόν (2024-2025) για να ακολουθήσει το συγκεκριμένο μοντέλο, προκειμένου να έχει εκείνος το κουμάντο στο κεφάλαιο του , θα πρέπει να περάσει από... «κόσκινο» όλους τους υποψήφιους, ούτως ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη… -ThemaSports
30/04 @ 13:02

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη…

Έχει διαρρεύσει από το πρωί, ότι ένας από τους υποψήφιους για το πόστο του αθλητικου διευθυντή στην ΑΕΛ, είναι ο Παναγιώτης Γιάννου (τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ). Επιβεβαιώνεται από ενημερωμένες πηγές, ότι βρίσκεται στην μικρή λίστα (με τέσσερα ονόματα), αλλά όχι ότι είναι μια ανάσα από την πρόσληψη του…

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»-ThemaSports
29/04 @ 22:04

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»

Οι δηλώσεις του Αλέξη Γαρπόζη μετά το ματς με την Δόξα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ