Φώτης Μιλτιάδους

Κατηφόρα δίχως τέλος για την «Κυρία», οι αριθμοί λένε πολλά και κάπως έτσι έρχεται και το διαζύγιο με τον Γκαγιέγο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Ανόρθωση από τις πρώτες θέσεις και την μάχη για τον τίτλο, κατάφερε να βρίσκεται αυτή την στιγμή στο -11 από την 3η θέση, που εξασφαλίζει εισιτήριο για την Ευρώπη. Ταυτόχρονα αποκλείστηκε και από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Η πτώση στην απόδοση της ομάδας ξεκίνησε από τον Δεκέμβριο του 2023.  Χωρίς να πείθει ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις της, κατάφερνε να παίρνει τα τρίποντα και να παραμένει στις πρώτες θέσεις.

Με την έλευση του 2024 άρχισε να εμφανίζεται και μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα, στο οποίο έπαιξε σημαντικό ρόλο και η απουσία του Τσίκο (θυμίζουμε ο Αγκολέζος στην αποχώρηση του από την Κύπρο για την περίοδο των Χριστουγέννων, καθυστέρησε να επιστρέψει και του επιβλήθηκε τιμωρία από την ομάδα).

Στα πρώτα πέντε παιχνίδια του νέου έτους, η ομάδα του Γκαγιέγο βρήκε μόλις τρεις φορές δίχτυα με εκτελεστή τον Γκασαμά.

Στις 16 Ιανουαρίου προκρίθηκε επί της Ομόνοιας 29Μ στους «8» του Κυπέλλου. Εκ τότε μετράει 6 ήττες, 2 ισοπαλίες και 2 νίκες στο θεσμό του πρωταθλήματος, ενώ αποκλείστηκε και από το Κύπελλο.

Για τον θεσμό του πρωταθλήματος η ομάδα του Γκαγιέγο έδωσε μέχρι στιγμής 29 παιχνίδια. Στις πρώτες 15 αγωνιστικές μέτρησε 9 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες. Σκόραρε 25 γκολ και δέχθηκε 12.

Στις επόμενες 14 αγωνιστικές η Ανόρθωση μέτρησε 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 7 ήττες. Σκόραρε 16 γκολ και δέχθηκε 16.

Αριθμοί που δείχνουν την μεγάλη πτώση της «Κυρίας», το τελευταίο διάστημα.

Ο Νταβίντ Γκαγιέγο μετά τον αγώνα με την Πάφο, δήλωσε πως ένας από τους λόγους που η ομάδα δεν παίρνει τα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα είναι το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει.

Τι είπε ο Ισπανός: «Είχαμε υπόψη μας ότι θα ήταν ένας δύσκολος χρόνος όσον αφορά το οικονομικό, όχι τόσο δύσκολος όσο τελικά ήταν. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν καταφέρνουμε αυτά που πρέπει, αυτά που παίρναμε στην αρχή της χρονιάς»

Κάτι το οποίο δεν άρεσε όπως φάνηκε στην διοίκηση της ομάδας και κάλεσε την επόμενη μέρα (Δευτέρα, 11/3) τον Γκαγιέγο να δώσει εξηγήσεις. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας αποφασίστηκε όπως αποχωρήσει ο Ισπανός τεχνικός.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κασσιανός: «Είναι ένας εφιάλτης, ποτέ ξανά δεν θα πρέπει να υποθηκευτεί το γήπεδο - Είμαστε σε μια πολύ κρίσιμη καμπή»-ThemaSports
16/05 @ 12:54

Κασσιανός: «Είναι ένας εφιάλτης, ποτέ ξανά δεν θα πρέπει να υποθηκευτεί το γήπεδο - Είμαστε σε μια πολύ κρίσιμη καμπή»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο πρώην προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Χρήστος Κασσιανός, ο οποίος αναφέρθηκε στην προβληματική κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα της Αμμοχώστου, αλλά και στην «επόμενη μέρα».

Αυτό κι αν είναι «πόκερ»...-ThemaSports
16/05 @ 09:58

Αυτό κι αν είναι «πόκερ»...

Έγιναν γνωστές σήμερα το πρωί, οι αποφάσεις του Χρήστου Πουλλαϊδη. Έκανε κίνηση για το πολύκροτο (και συνάμα κουραστικό για τους Ανορθωσιάτες) θέμα μεταβίβασης των μετοχών.

Νέα κίνηση Πουλλαΐδη... Μεταβιβάζει τις μετοχές-ThemaSports
16/05 @ 09:22

Νέα κίνηση Πουλλαΐδη... Μεταβιβάζει τις μετοχές

Πληροφορίες φέρουν τον Χρήστο Πουλλαΐδη, να έχει στείλει επιστολή, όπου γνωστοποιεί την απόφαση του να μεταβιβάσει τις μετοχές της εταιρείας στο σωματείο. Παράλληλα, προχωρεί σε διαγραφή του χρέους των 5 εκατομμυρίων ευρώ για τα κριτήρια.

Ανόρθωση: Σαν... μαχαιριά-ThemaSports
14/05 @ 18:54

Ανόρθωση: Σαν... μαχαιριά

Δεν φτάνει που ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα στην Ανόρθωση, προστίθεται και η προσφυγή του Γκερέρο…

Μεγάλη εισφορά Χαμπουλλά-ThemaSports
14/05 @ 13:50

Μεγάλη εισφορά Χαμπουλλά

Το δικό του λιθαράκι έβαλε ο Ευγένιος Χαμπουλλάς για την διάσωση του Παπαδόπουλος

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ