Οι Κόκκινοι Διάβολοι κατάφεραν να κλέψουν τον βαθμό παρά τα προβλήματα και την πίεση, άλλη μία φορά που μένει μετεξεταστέα η ομάδα του Κλοπ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

ΗΛίβερπουλ κατάφερε να σώσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Γιουνάιτεντ χάρη στο πέναλτι του Μοχάμεντ Σαλάχ, ωστόσο δεν στάθηκαν ικανοί οι ποδοσφαιριστές του Κλοπ να τελειώσουν το ένα παιχνίδι στο οποίο κυριάρχησαν.

Η Λίβερπουλ έχασε μια σίγουρη ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή της Premier League, αφού έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με τη μέτρια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ. Οι "κόκκινοι" κυριάρχησαν απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια προηγήθηκαν με τον Λουίς Ντίαζ, αλλά εν τέλει τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά τους .

Η Γιουνάιτεντ σόκαρε τους "Reds" με τα τέρματα των Φερνάντες και Μεϊνού, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να απαντήσουν στο 84' με την εύστοχη εκτέλεση του Σαλάχ. Δεν κατάφεραν όμως να ολοκληρώσουν την προσπάθεια για την ανατροπή και έμειναν ανικανοποίητοι με το αποτέλεσμα.

Αυτή η ισοπαλία μπορεί να αποβεί μοιραία στην κούρσα προς τον τίτλο και αν πράγματι οι ομάδα από το Μέρσεϊσαϊντ δεν τα καταφέρει, θα οφέιλεται σε μεγάλο βαθμό στην Γιουνάιτεντ.

Αξίζει να σημειωθεί πως την φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις οι "Κόκκινοι Διάβολοι" μετρούν δύο νίκες και μία ισοπαλία εντός έδρας απέναντι στην Λίβερπουλ. Παρόλο που η ομάδα του Μάντσεστερ έχει προβλήματα τραυματισμών και πολλά αγωνιστικά προβλήματα συνολικά, κατάφερε ως τώρα να φανεί ανταγωνιστική σε αυτά τα ντέρμπι. Από την άλλη μεριά, η ομάδα του Κλοπ έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει την Άρσεναλ.

Σε ένα πρωτάθλημα τόσο ανταγωνιστικό όσο το φετινό, τέτοια λάθη τιμωρούνται εύκολα και δεν αποκλείεται να είναι στο τέλος η προσπάθεια της πεσμένης αγωνιστικά Γιουνάιτεντ που θα στερήσει το ιδανικό αντίο του Κλοπ από την αγαπημένη του ομάδα...

contra.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Τιάγκο Σίλβα ξανά στη Φλουμινένσε, εκεί όπου ξεκίνησε το υπέροχο ταξίδι!-ThemaSports
07/05 @ 22:31

Ο Τιάγκο Σίλβα ξανά στη Φλουμινένσε, εκεί όπου ξεκίνησε το υπέροχο ταξίδι!

Έπειτα από 14 χρόνια αναρρίχησης μέχρι το κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο και έχοντας κατακτήσει 30 τρόπαια, ο Τιάγκο Σίλβα αποφάσισε το φετινό καλοκαίρι να επιστρέψει εκεί όπου ξεκίνησαν όλα! Στη Φλουμινένσε!

Στη Φούλαμ πετούν... αετό κανονικά ενόψει του ματς με τη Σίτι και στην Άρσεναλ «βράζουν»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
07/05 @ 21:49

Στη Φούλαμ πετούν... αετό κανονικά ενόψει του ματς με τη Σίτι και στην Άρσεναλ «βράζουν»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξαλλοι οι οπαδοί της Άρσεναλ και ενδεχομένως ο Μικέλ Αρτέτα μαζί με τους παίκτες του, από τη στιγμή που περιμένουν τη Φούλαμ να κάνει κάτι καλό απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι και οι Λονδρέζοι... πετούν αετό. Κανονικότατα!

Παραμένει κάτοικος Σκωτίας ο Γκόγκιτς! Έβαλε την τζίφρα του και ανακοινώθηκε...-ThemaSports
07/05 @ 21:32

Παραμένει κάτοικος Σκωτίας ο Γκόγκιτς! Έβαλε την τζίφρα του και ανακοινώθηκε...

Ο Σερβοκύπριος διεθνής αμυντικός, Άλεξ Γκόγκιτς, θα παραμείνει για τρία ακόμη χρόνια στη Σεντ Μίρεν, αφού υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Σκωτσέζική ομάδα.

Θεωρείται «τελειωμένος» ο Τεν Χαγκ στ' αποδυτήρια, μένει μέχρι τον τελικό!-ThemaSports
07/05 @ 19:56

Θεωρείται «τελειωμένος» ο Τεν Χαγκ στ' αποδυτήρια, μένει μέχρι τον τελικό!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ θα παραμείνει στη θέση του και για το επόμενο 20ήμερο, να βγει η σεζόν για φέτος και όλα δείχνουν πως θ' απομακρυνθεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά και τον τελικό του Κυπέλλου στις 25 Μαΐου στο «Γουέμπλεϊ».

ΧΑΜΟΣ στην άνοδο της Χέρκουλες: Οπαδός μπούκαρε στο γήπεδο, σκόνταψε και... εκσφενδόνισε τον κίπερ της ομάδας του! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
07/05 @ 19:42

ΧΑΜΟΣ στην άνοδο της Χέρκουλες: Οπαδός μπούκαρε στο γήπεδο, σκόνταψε και... εκσφενδόνισε τον κίπερ της ομάδας του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Χέρκουλες ανέβηκε στην 3η κατηγορία της Ισπανίας, με χιλιάδες φίλους της ομάδας να μπαίνουν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν. Ένας εξ αυτών γλίστρησε και... εκσφενδόνισε τον κίπερ του συλλόγου!

Τρολάρει τη Γιουνάιτεντ μέχρι και το... Σαν Μαρίνο: «Παίξτε εναντίον μας, σας παρακαλώ»!-ThemaSports
07/05 @ 19:25

Τρολάρει τη Γιουνάιτεντ μέχρι και το... Σαν Μαρίνο: «Παίξτε εναντίον μας, σας παρακαλώ»!

Ο λογαριασμός της εθνικής ομάδας του Σαν Μαρίνο είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και φρόντισε να τρολάρει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την βαριά της ήττα από την Κρίσταλ Πάλας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ