Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας -σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο- αξιώνει συγκεκριμένα χρήματα για τον ποδοσφαιριστή που έχει τρελάνει την Ευρώπη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οατζέντης του Βίκτορ Γκιόκερες, Χασάν Τσετίνκαγια ταξίδεψε στην Πορτογάλια για να παρακολουθήσει τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας απέναντι στην Μπενφίκα, αλλά σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο θα γίνουν ραντεβού του εκπροσώπου του Σουηδού φορ με τη διοίκηση των Λιονταριών αναφορικά με το μέλλον του πελάτη του.

Στο ρεπορτάζ του ο Ιταλός ρεπόρτερ υποστηρίζει πως είναι πολλές οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 25χρονο επιθετικό και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας αξιώνει συγκεκριμένα χρήματα για να τον παραχωρήσει: 100.000.000 ευρώ για την ακρίβεια, καθώς αυτό το ποσό συμπεριλαμβάνεται στη ρήτρα.

Θυμίζουμε πως οι Πορτογάλοι τον αγόρασαν το καλοκαίρι με 21 εκατ. ευρώ από την Κόβεντρι. Ο Γκιόκερες μέχρι στιγμής στη σεζόν έχει 36 γκολ και 15 ασίστ. Το τελευταίο διάστημα η υπόθεση του Γκιόκερες έχει αρχίσει να έχει και ελληνικό ενδιαφέρον καθώς με τον Σουηδό επιθετικό παρομοιάζουν τον Φώτη Ιωαννίδη.

 

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, μάλιστα, έχει παρουσιαστεί από τα πορτογαλικά Μέσα ως στόχος της Σπόρτινγκ.

 

 

contra.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Τιάγκο Σίλβα ξανά στη Φλουμινένσε, εκεί όπου ξεκίνησε το υπέροχο ταξίδι!-ThemaSports
07/05 @ 22:31

Ο Τιάγκο Σίλβα ξανά στη Φλουμινένσε, εκεί όπου ξεκίνησε το υπέροχο ταξίδι!

Έπειτα από 14 χρόνια αναρρίχησης μέχρι το κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο και έχοντας κατακτήσει 30 τρόπαια, ο Τιάγκο Σίλβα αποφάσισε το φετινό καλοκαίρι να επιστρέψει εκεί όπου ξεκίνησαν όλα! Στη Φλουμινένσε!

Στη Φούλαμ πετούν... αετό κανονικά ενόψει του ματς με τη Σίτι και στην Άρσεναλ «βράζουν»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
07/05 @ 21:49

Στη Φούλαμ πετούν... αετό κανονικά ενόψει του ματς με τη Σίτι και στην Άρσεναλ «βράζουν»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξαλλοι οι οπαδοί της Άρσεναλ και ενδεχομένως ο Μικέλ Αρτέτα μαζί με τους παίκτες του, από τη στιγμή που περιμένουν τη Φούλαμ να κάνει κάτι καλό απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι και οι Λονδρέζοι... πετούν αετό. Κανονικότατα!

Παραμένει κάτοικος Σκωτίας ο Γκόγκιτς! Έβαλε την τζίφρα του και ανακοινώθηκε...-ThemaSports
07/05 @ 21:32

Παραμένει κάτοικος Σκωτίας ο Γκόγκιτς! Έβαλε την τζίφρα του και ανακοινώθηκε...

Ο Σερβοκύπριος διεθνής αμυντικός, Άλεξ Γκόγκιτς, θα παραμείνει για τρία ακόμη χρόνια στη Σεντ Μίρεν, αφού υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Σκωτσέζική ομάδα.

Θεωρείται «τελειωμένος» ο Τεν Χαγκ στ' αποδυτήρια, μένει μέχρι τον τελικό!-ThemaSports
07/05 @ 19:56

Θεωρείται «τελειωμένος» ο Τεν Χαγκ στ' αποδυτήρια, μένει μέχρι τον τελικό!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ θα παραμείνει στη θέση του και για το επόμενο 20ήμερο, να βγει η σεζόν για φέτος και όλα δείχνουν πως θ' απομακρυνθεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά και τον τελικό του Κυπέλλου στις 25 Μαΐου στο «Γουέμπλεϊ».

ΧΑΜΟΣ στην άνοδο της Χέρκουλες: Οπαδός μπούκαρε στο γήπεδο, σκόνταψε και... εκσφενδόνισε τον κίπερ της ομάδας του! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
07/05 @ 19:42

ΧΑΜΟΣ στην άνοδο της Χέρκουλες: Οπαδός μπούκαρε στο γήπεδο, σκόνταψε και... εκσφενδόνισε τον κίπερ της ομάδας του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Χέρκουλες ανέβηκε στην 3η κατηγορία της Ισπανίας, με χιλιάδες φίλους της ομάδας να μπαίνουν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν. Ένας εξ αυτών γλίστρησε και... εκσφενδόνισε τον κίπερ του συλλόγου!

Τρολάρει τη Γιουνάιτεντ μέχρι και το... Σαν Μαρίνο: «Παίξτε εναντίον μας, σας παρακαλώ»!-ThemaSports
07/05 @ 19:25

Τρολάρει τη Γιουνάιτεντ μέχρι και το... Σαν Μαρίνο: «Παίξτε εναντίον μας, σας παρακαλώ»!

Ο λογαριασμός της εθνικής ομάδας του Σαν Μαρίνο είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και φρόντισε να τρολάρει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την βαριά της ήττα από την Κρίσταλ Πάλας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ