Themasports teamΗ Σπόρτινγκ Λισαβόνας -σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο- αξιώνει συγκεκριμένα χρήματα για τον ποδοσφαιριστή που έχει τρελάνει την Ευρώπη.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οατζέντης του Βίκτορ Γκιόκερες, Χασάν Τσετίνκαγια ταξίδεψε στην Πορτογάλια για να παρακολουθήσει τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας απέναντι στην Μπενφίκα, αλλά σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο θα γίνουν ραντεβού του εκπροσώπου του Σουηδού φορ με τη διοίκηση των Λιονταριών αναφορικά με το μέλλον του πελάτη του.
Στο ρεπορτάζ του ο Ιταλός ρεπόρτερ υποστηρίζει πως είναι πολλές οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 25χρονο επιθετικό και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας αξιώνει συγκεκριμένα χρήματα για να τον παραχωρήσει: 100.000.000 ευρώ για την ακρίβεια, καθώς αυτό το ποσό συμπεριλαμβάνεται στη ρήτρα.
Θυμίζουμε πως οι Πορτογάλοι τον αγόρασαν το καλοκαίρι με 21 εκατ. ευρώ από την Κόβεντρι. Ο Γκιόκερες μέχρι στιγμής στη σεζόν έχει 36 γκολ και 15 ασίστ. Το τελευταίο διάστημα η υπόθεση του Γκιόκερες έχει αρχίσει να έχει και ελληνικό ενδιαφέρον καθώς με τον Σουηδό επιθετικό παρομοιάζουν τον Φώτη Ιωαννίδη.
Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, μάλιστα, έχει παρουσιαστεί από τα πορτογαλικά Μέσα ως στόχος της Σπόρτινγκ.
contra.gr
Η χθεσινή ήττα από τον Ακρίτα ήταν η 7η συνεχόμενη για την ομάδα της Freedom 24 Κρασάβα ΕΝΥ Ύψωνα. Αν και στην ομάδα, η τελευταία φορά που… χάρηκαν ήταν στις 15 Σεπτεμβρίου όταν νίκησαν την Ομόνοια Αραδίππου, ο Τσέντομιρ Γιαννέφσκι στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, όταν ρωτήθηκε σχετικά, είπε ότι ποτέ δεν παραιτείται…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/11 @ 23:59
Με 10 από το 13' λόγω απίστευτου επεισοδίου μεταξύ συμπαικτών, η Έβερτον όχι μόνο δεν λύγισε αλλά με γκολάρα του Ντιούσμπερι-Χολ και βράχο Πίκφορντ «χαστούκισε» (0-1) τη Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ!
24/11 @ 23:16
Να απομακρυνθεί ο Τσάμπι Αλόνσο από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να επιθυμούν οι παίκτες της «βασίλισσας», λίγα 24ωρα πριν το ματς με τον Ολυμπιακό (26/11, 22:00).
24/11 @ 22:35
Απίστευτο σκηνικό στο Γιουνάιτεντ-Έβερτον, με τον έξαλλο Ιντρίσα Γκουέι να χτυπάει τον… συμπαίκτη του Μάικλ Κιν και να αποβάλλεται από τον διαιτητή, αφήνοντας την ομάδα του με 10 στο 13'!
24/11 @ 21:05
Τρεις κυπριακές ομάδες δίνουν μάχη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με στόχο την πρόκριση σε επόμενη φάση.
24/11 @ 15:49
Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος έφερε στην επιφάνεια μια άγνωστη ιστορία για τη ζωή του, αποκαλύπτοντας πως στα 28 του έδωσε μάχη με τον καρκίνο, από την οποία βγήκε νικητής.
24/11 @ 12:50
Ένα από τα πιο αποτρόπαια περιστατικά διαδικτυακής τοξικότητας ήρθε στο φως, καθώς ο Σέρτζιο Καμέλο αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το απίστευτο μήνυμα μίσους που δέχθηκε μετά το πρόσφατο 0-0 της Ράγιο Βαγιεκάνο με την Οβιέδο.
BEST OF THEMASPORTS