Πόλυς Χαραλάμπους

Έσπασε την έδρα και συνάμα την δυναμική που είχε χτίσει η Ομόνοια τις τελευταίες αγωνιστικές. Το γκολ του Ράφα Λόπες αποδείχθηκε αρκετό για να επαναφέρει την ΑΕΚ στον δρόμο των επιτυχιών. Είναι χιλιοειπωμένο, ότι από τότε που έχει τα τεχνικά γκέμια ο Ραν Μπεν Σιμόν, η ομάδα της Λάρνακας, έχει «σμιλέψει» πολύ δυνατό χαρακτήρα…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αν και δεν εξαρτάται από τα πόδια της, καταφέρνοντας να φύγει με το διπλό από την Λευκωσία η ΑΕΚ έστειλε παράλληλα δυνατό μήνυμα, ότι έχει τ’ άντερα και όλο το «πακέτο» για να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι τέλους.

Εννοείται, ότι κάθε αγωνιστική, απαγορεύεται η «γκέλα», όπως και το ότι πρέπει να κοιτάζει και τα αποτελέσματα της ομάδας που οδηγεί την κούρσα. Για παράδειγμα στο σημερινό ντέρμπι στην Λεμεσό, είναι ξεκάθαρη η προτίμηση της… Δεν θέλει να σπάσει την έδρα του Άρη ο ΑΠΟΕΛ.

Για να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών χθες το απόγευμα στο ΓΣΠ, πρώτον δεν επέτρεψε στην Ομόνοια, να ξεδιπλώσει τις αρετές που είχε σε μεγάλο διάστημα του προηγούμενου αγώνα της με την Ανόρθωση. Και δεύτερον, όταν πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Λόπες, σε κανένα σημείο δεν ένιωσε αφόρητη πίεση ο Πίριτς. Αντιθέτως, βραχυκύκλωσαν ακόμα περισσότερο την ομάδα του Αναστασίου.

Στον Ραν Μπεν Σιμόν, βγήκε και το… ροτέισιον που κάνει συχνά με τους επιθετικούς κορυφής. Πρώτο κανόνι της ομάδας είναι ο Φραν Σολ, ωστόσο ο Ισραηλινός κόουτς, δεν διστάζει να τον αφήνει στον πάγκο και να ξεκινά τον Πορτογάλο. O τελευταίος στην ευκαιρία που του δόθηκε, μετά την «τυφλή» απόκρουση του Παναγιώτου, «εκτέλεσε» με άψογο στυλ τον Φαμπιάνο.

Ο 32χρονος επιθετικός έφτασε τα 5 γκολ στο πρωτάθλημα, εννιά περισσότερα έχει ο Σολ. Άλλα έξι γκολ σημείωσε η «παλιά καραβάνα» της ομάδας, Ιβάν Τρισκόφσκι.

Η σούμα βγάζει 25 γκολ από τους φουνταριστούς της ομάδας. Πιο παραγωγικοί, δεν υπάρχουν σε άλλη ομάδα του πρώτου γκρουπ.  

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέτυχε ότι κι ο «Σερ Τάκης» πριν 14 χρόνια ο Κυρ-Γιάννης! -ThemaSports
29/04 @ 09:58

Πέτυχε ότι κι ο «Σερ Τάκης» πριν 14 χρόνια ο Κυρ-Γιάννης!

Κέρδισε για δεύτερη φορά τον ΑΠΟΕΛ του Ρικάρντο Σα Πίντο χθες η Ομόνοια, με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο. Οι στατιστικολόγοι, πήγαν πίσω 14 χρόνια, για να βρουν ότι οι πράσινοι, η προηγούμενη φορά που νίκησαν τρεις φορές σε αιώνιο ντέρμπι (στο πρωτάθλημα) ήταν την σεζόν 2009-10. Με τον «Σερ Τάκη» (Λεμονή) στην τεχνική ηγεσία…

O «Ρόμπι» ελπίζει ότι η δεύτερη του... θα είναι «φαρμακερή»-ThemaSports
29/04 @ 09:19

O «Ρόμπι» ελπίζει ότι η δεύτερη του... θα είναι «φαρμακερή»

Προκάλεσε απογοήτευση στην ΑΕΚ, το ότι δεν διατήρησαν το δικαίωμα να παίζουν για δυο αποτελέσματα στον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία, στις 11 Μαίου.

Τρέλαναν το… «κυπριακό σύμπαν»! -ThemaSports
29/04 @ 08:52

Τρέλαναν το… «κυπριακό σύμπαν»!

Διέψευσε ξανά η Ανόρθωση, την συντριπτική πλειοψηφία της ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης της νήσου! Η πρώτη φορά, ήταν πριν μερικές εβδομάδες, όταν πετύχαινε το διπλό επί του ΑΠΟΕΛ, μπροστά σε τρεις γεμάτες κερκίδες του ΓΣΠ, με οπαδούς των γηπεδούχων...

Ηλίας Χαραλάμπους! Δικαίωσε τον «τρελό» και ιδιόρρυθμο Τζίτζι Μπεκάλι! -ThemaSports
28/04 @ 11:15

Ηλίας Χαραλάμπους! Δικαίωσε τον «τρελό» και ιδιόρρυθμο Τζίτζι Μπεκάλι!

Δεν προλαβαίνει να «εισπράττει» μπράβο και συγχαρητήρια από την πατρίδα ο Ηλίας Χαραλάμπους. Για την μεγαλύτερη διάκριση στην προπονητική του καριέρα, καταφέρνοντας να οδηγήσει στην Στεάουα, μετά από 9 χρόνια, στην κορυφή του Ρουμανικού ποδοσφαίρου!

Πως είδαμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του προέδρου της ΑΕΛ...-ThemaSports
26/04 @ 09:10

Πως είδαμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του προέδρου της ΑΕΛ...

Καλογραμμένη ήταν η ομιλία του νέου προέδρου Κώστα Κωνσταντίνου, στην πρώτη του γνωριμία με τα μέλη του σωματείου, στη διάρκεια της ψεσινής συνέλευσης.

Το γήπεδο το σώζουν, με την ομάδα τι γίνεται… -ThemaSports
25/04 @ 10:23

Το γήπεδο το σώζουν, με την ομάδα τι γίνεται…

Οι κινητοποιήσεις των οργανωμένων οπαδών και όχι μόνο, αναμένεται να έχουν ουσιαστικά αποτελέσματα για το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Δεν προβλέπεται ότι θα προκύψουν ανεπιθύμητες καταστάσεις, σε σχέση με την έδρα της Κυρίας στην προσφυγιά. Αυτή είναι η δική μας εκτίμηση...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ