Η Μπάγερν Μονάχου ξέσπασε στην Μάιντζ, την οποία διέλυσε με 8-1 χάρη στο χατ-τρικ του Χάρι Κέιν, ενώ η Λειψία μπήκε ξανά στην τετράδα μετά τη νίκη της επί της Ντάρμσταντ (2-0). Απίθανη εξέλιξη στο ντέρμπι του Ρήνου μεταξύ Γκλάντμπαχ και Κολωνίας, με το ματς να λήγει τελικά ισόπαλο (3-3).

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στην 25η αγωνιστική της Bundesliga, η Μπάγερν Μονάχου «φιλοδώρησε» με επτά γκολ την Μάιντζ με το τέταρτο χατ-τρικ του Χάρι Κέιν στη σεζόν να είναι γεγονός! Τρομερό το ντέρμπι μεταξύ Γκλάντμπαχ και Κολωνίας, με νίκη συνέχισαν Λειψία και Άουγκσμπουργκ.

Μπάγερν Μονάχου – Μάιντζ 8-1

Ο συνήθης… ύποπτος, Χάρι Κέιν, άνοιξε το σκορ στο 13’, κάνοντας εύκολα το 1-0 σε άδεια εστία, μετά το γύρισμα του Μουσιάλα. Ο Άγγλος φορ είδε την κεφαλιά του στο 20’ να χτυπάει στο δοκάρι του Τσέντνερ και στη συνέχεια της φάσης ο Γκορέτσκα πήρε το «ριμπάουντ» για το 2-0.

Στο 31’, η  Μάιντζ αντέδρασε. Ο Αμίρι πέτυχε ένα υπέροχο γκολ, εξαπολύοντας μία «οβίδα» από εκτέλεση φάουλ, σουτ στο οποίο ο Νόιερ δεν είχε απάντηση, ενώ στις καθυστερήσεις έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση. Και αφού δεν το έκανε, η Μπάγερν την τιμώρησε, με τον Κέιν να κάνει το 3-1 δευτερόλεπτα πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, οι Βαυαροί χρειάστηκαν μόλις δύο λεπτά για να βρουν και τέταρτο τέρμα, με τον Μίλερ αυτή τη φορά να χρίζεται σκόρερ μετά από την ασίστ του Μουσιάλα. Ο Μουσιάλα χρίστηκε σκόρερ στο 61’, με την Μπάγερν να συνθλίβει τη Μάιντζ. Άλλα δύο γκολ για τους Βαυαρούς με τον Γκνάμπρι και τον Κέιν που ολοκλήρωσε το χατ-τρικ κάνοντας το 7-1. Ο Γκορέτσκα, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, διαμόρφωσε το τελικό 8-1 για την ομάδα του Τόμας Τούχελ.


Στο μείον επτά από την κορυφή η Μπάγερν με 57 βαθμούς, έχοντας ένα ματς περισσότερο από την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Δεύτερη από το τέλος παρέμεινε η Μάιντζ με 16 βαθμούς, εννέα μακριά από τη «σωτηρία».

Λειψία – Ντάρμσταντ 2-0

Το έργο της Λειψία κόντρα στην ουραγό ήταν από την αρχή εύκολο με τους γηπεδούχους να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα μόλις στο 3ο λεπτό, ύστερα από το αυτογκόλ του Ίσεργουντ. Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο, υπεροχή που δεν συνδυάστηκε με ένα δεύτερο γκολ που θα «κλείδωνε» τη νίκη.

Κάτι που έγινε στο ξεκίνημα της επανάληψης. Η Λειψία μπήκε αποφασισμένη και έκανε στο 50’ το 2-0 με ωραία ενέργεια του Μπάουμγκαρτνερ. Το σκορ αυτό έμεινε μέχρι το τέλος, με τη Λειψία να επιστρέφει στην τετράδα με 46 βαθμούς. 

Γκλάντμπαχ – Κολωνία 3-3

Στο ντέρμπι του Ρήνου, η Κολωνία προηγήθηκε στο 7’ με γκολ του Αλιντού από πλάγια θέση. Η Γκλάντμπαχ πίεσε για την ισοφάριση χάνοντας κλασικές ευκαιρίες για γκολ, το οποίο τελικά βρήκε στο 32’ με τον Όνορατ να σκοράρει σε τετ-α-τετ, μετά από λάθος στην άμυνα της Κολωνίας, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η Γκλάντχμπαχ έφτασε κοντά στην ανατροπή στο δεύτερη ημίχρονο έχοντας δοκάρι στο 53’. Έντεκα λεπτά αργότερα, ο Αλιντού ήταν και πάλι εκεί για την Κολωνία, σκοράροντας με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ και δίνοντας στην ομάδα του εκ νέου το προβάδισμα.

Άμεση απάντηση με τον ίδιο τρόπο για τους γηπεδούχους, με τον Χακ να κάνει το 2-2 στο 71’ με σκαστή κεφαλιά. Μόλις δύο λεπτά μετά, ο ίδιος έκανε την απόλυτη ανατροπή, όμως η Κολωνία δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και έκανε το 3-3 στο 79' με τον Ντάουνς, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος στο τοπικό ντέρμπι. 


Άουγκσμπoυργκ – Χάιντενχαϊμ 1-0

Σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, η Άουγκσμπουργκ έκανε το 1-0 στο 22’ με τον Χάουβελεουβ να σουτάρει στην κίνηση, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, έχασαν ευκαιρίες για να βρουν κι άλλο γκολ, αλλά το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος. Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Άουγκσμπουργκ που ανέβηκε στην όγδοη θέση με 32 βαθμούς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των απογευματινών αναμετρήσεων του Σαββάτου (09/03) για την 25η αγωνιστική της Bundesliga:

Μπάγερν Μονάχου – Μάιντζ 8-1

Λειψία – Ντάρμσταντ 2-0

Γκλάντμπαχ – Κολωνία 3-3

Άουγκσμπoυργκ – Χάιντενχαϊμ 1-0

www.bnsports.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λένον... απέναντι στον Ηλία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
20/05 @ 23:11

Λένον... απέναντι στον Ηλία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Νέος προπονητικός σταθμός για τον Βορειοϊρλανδό προπονητή Νιλ Λένον.

Κι επίσημα «εποχή» Σλοτ στην Λίβερπουλ!-ThemaSports
20/05 @ 21:20

Κι επίσημα «εποχή» Σλοτ στην Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως από την 1η Ιουνίου θα εκκινήσει η νέα εποχή της ομάδας με τον Άρνε Σλοτ στον πάγκο! Συμβόλαιο τριών ετών υπέγραψε ο Ολλανδός, που θα μεταφέρει μαζί του στο «Άνφιλντ» έμπιστους συνεργάτες του με σκοπό ν' ανταποκριθεί στις προσδοκίες των διοικούντων τους «κόκκινους».

Φτάσαμε στο μεγάλο φινάλε: Το τελευταίο κεφάλαιο του... Σωκράτη γράφεται στη Σεβίλλη!-ThemaSports
20/05 @ 20:07

Φτάσαμε στο μεγάλο φινάλε: Το τελευταίο κεφάλαιο του... Σωκράτη γράφεται στη Σεβίλλη!

Κάποτε ο Κλοπ είχε πει για αυτόν πως «δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος εάν θέλει να σε σκοτώσει». Αν ρωτήσεις ένα παιδάκι, τι καριέρα ονειρεύεται να κάνει στο ποδόσφαιρο, θα σου απαντήσει «σαν του Σωκράτη». Ο σπουδαίος κεντρικός αμυντικός αποφάσισε πως πρέπει να σταματήσει να κάνει αυτό που αγαπά... για να επικεντρωθεί στην οικογένειά του!

Mister, you’ll never walk alone-ThemaSports
20/05 @ 21:04

Mister, you’ll never walk alone

Αγαπήθηκε, Λατρεύτηκε, Αποθεώθηκε!

«Μισό λεπτό, θέλω να πω κάτι»: Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 14:55

«Μισό λεπτό, θέλω να πω κάτι»: Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν τους άφησε να φύγουν. Δεν μπορούσε να μην τους μιλήσει. Στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ. Για μία ακόμη φορά. Για τελευταία φορά. Ακόμη και αν οι φίλοι των «κόκκινων» ελπίζουν μελλοντικά πως ο Γιούργκεν Κλοπ, κάποια στιγμή, θα γυρίσει!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ