Δηλώσεις ενόψει του μεγάλου ντέρμπι κορυφής της Premier League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι έκανε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος μάλιστα ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι αυτή θα είναι η τελευταία του συνάντηση με αντίπαλο τον Κλοπ, λόγω της αποχώρησης του Γερμανού από τους «ρεντς» στο τέλος της σεζόν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Δεν νομίζω», είπε ο Γκουαρδιόλα. «Μπορούμε να παίξουμε στο Κύπελλο Αγγλίας και στο μέλλον κανείς δεν ξέρει. Είναι νέος, εγώ είμαι νέος, οπότε δεν ξέρω».

Παράλληλα, ο Καταλανός κόουτς είπε ότι ανυπομονεί για μια έντονη σύγκρουση στο Άνφιλντ«Πάντα ήταν ευχαρίστηση και θα είναι επίσης την Κυριακή, οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από το να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι», ανέφερε.

Sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεν μπορεί να ανέβει κατηγορία, αλλά θα παίξει Ευρώπη: Κατέκτησε το Κύπελλο Ρουμανίας η... Κορβινούλ Χουνεντοάρα!-ThemaSports
16/05 @ 00:47

Δεν μπορεί να ανέβει κατηγορία, αλλά θα παίξει Ευρώπη: Κατέκτησε το Κύπελλο Ρουμανίας η... Κορβινούλ Χουνεντοάρα!

Παρότι παίζει στη Β’ κατηγορία, η Κορβινούλ Χουνεντοάρα κατέκτησε το Κύπελλο Ρουμανίας και θα παίξει στα προκριματικά του Europa League.

Η... κατάρα της Αταλάντα καλά κρατεί: Κυπελλούχος Ιταλίας η Γιουβέντους!-ThemaSports
16/05 @ 00:14

Η... κατάρα της Αταλάντα καλά κρατεί: Κυπελλούχος Ιταλίας η Γιουβέντους!

Η Γιουβέντους λύγισε με 1-0 την Αταλάντα και κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας για 15η φορά στην ιστορία της. Πέμπτος συνεχόμενος χαμένος τελικός για τους Μπεργκαμάσκι...

Κλείνει το μάτι στην Ευρώπη η Τσέλσι, νίκη... ελπίδας για Γιουνάιτεντ-ThemaSports
16/05 @ 00:08

Κλείνει το μάτι στην Ευρώπη η Τσέλσι, νίκη... ελπίδας για Γιουνάιτεντ

Η Τσέλσι πέρασε από την έδρα της Μπράιτον, επικρατώντας 2-1 και αγκαλιάζει την 6η θέση, με τη Γιουνάιτεντ να λυγίζει 3-2 τη Νιούκαστλ, αλλά αμφότερες να ελπίζουν για Ευρώπη.

Άλωσε τη Νίκαια με «λάμψη» του 18χρονου Ζαγκέ η Παρί - Χάνει την Ευρώπη η Μαρσέιγ!-ThemaSports
16/05 @ 00:00

Άλωσε τη Νίκαια με «λάμψη» του 18χρονου Ζαγκέ η Παρί - Χάνει την Ευρώπη η Μαρσέιγ!

Η Παρί νίκησε 2-1 τη Νις με δύο γκολ του 18χρονου Γιοράμ Ζαγκέ, ενώ η Μαρσέιγ έχασε 1-0 από τη Ρεμς και ψάχνει «θαύμα» για να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Συνέτριψε την Κιλμάρνοκ και κατέκτησε το 54ο πρωτάθλημα της ιστορίας της η Σέλτικ!-ThemaSports
15/05 @ 23:41

Συνέτριψε την Κιλμάρνοκ και κατέκτησε το 54ο πρωτάθλημα της ιστορίας της η Σέλτικ!

Η Σέλτικ συνέτριψε με 5-0 την Κιλμάρνοκ και κατέκτησε και μαθηματικό το πρωτάθλημα Σκωτίας για 3η διαδοχική χρονιά και 54η στην ιστορία της!

Του πάνε τα κίτρινα του Κέρκεζ - Το σήκωσε ΚΑΙ στη Βουλγαρία!-ThemaSports
15/05 @ 21:11

Του πάνε τα κίτρινα του Κέρκεζ - Το σήκωσε ΚΑΙ στη Βουλγαρία!

Του πάνε τα κίτρινα του Ντούσαν Κέρκεζ! Πέντε χρόνια μετά την κατάκτηση του κυπέλλου ως προπονητής της ΑΕΛ και το σπάσιμο μιας «κατάρας» 30 ετών, απόψε ο Κυπροβόσνιος τεχνικός κατέκτησε πέντε χρόνια μετά και το κύπελλο Βουλγαρίας με την Μπότεφ Πλόβντιβ!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ