Γκουαρδιόλα: «Δεν νομίζω ότι θα είναι η τελευταία μας συνάντηση με τον Κλοπ»

Γκουαρδιόλα: «Δεν νομίζω ότι θα είναι η τελευταία μας συνάντηση με τον Κλοπ»

Δηλώσεις ενόψει του μεγάλου ντέρμπι κορυφής της Premier League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι έκανε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος μάλιστα ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι αυτή θα είναι η τελευταία του συνάντηση με αντίπαλο τον Κλοπ, λόγω της αποχώρησης του Γερμανού από τους «ρεντς» στο τέλος της σεζόν.

«Δεν νομίζω», είπε ο Γκουαρδιόλα. «Μπορούμε να παίξουμε στο Κύπελλο Αγγλίας και στο μέλλον κανείς δεν ξέρει. Είναι νέος, εγώ είμαι νέος, οπότε δεν ξέρω».

Παράλληλα, ο Καταλανός κόουτς είπε ότι ανυπομονεί για μια έντονη σύγκρουση στο Άνφιλντ«Πάντα ήταν ευχαρίστηση και θα είναι επίσης την Κυριακή, οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από το να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι», ανέφερε.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η εξωσυζυγική σχέση με τη «μυστήρια ξανθιά» που διέλυσε το πιο λαμπερό ζευγάρι στον κόσμο των σπορ

Η εξωσυζυγική σχέση με τη «μυστήρια ξανθιά» που διέλυσε το πιο λαμπερό ζευγάρι στον κόσμο των σπορ

Ο ένας κατέκτησε Παγκόσμιο Κύπελλο στο ποδόσφαιρο και η άλλη το Roland Garros. Υπήρξαν το απόλυτο ζεύγος, όλοι τους καμάρωσαν, αλλά το love Story δεν είχε happy end.