Themasports teamΟ Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε τα χέρια με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για να παραμείνει στον πάγκο του Ολυμπιακού μέχρι και το καλοκαίρι του 2025 μετά την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, δείχνοντας έμπρακτα ότι τον στηρίζει.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα πορευτεί με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο τιμόνι του και τη νέα σεζόν. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιτωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε με τον Βάσκο τεχνικό μετά τη βαριά ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και οι δυο τους συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μέχρι και το καλοκαίρι του 2025.
Αναμφίβολα είναι μια έμπρακτη κίνηση στήριξης του Μαρινάκη στο πρόσωπο του Μεντιλίμπαρ, καθώς του πιστώνεται η αγωνιστική άνοδος της ομάδας που παλεύει δυναμικά για την κατάκτηση της Stoiximan Super League, αλλά και την πρόκριση επί της Φερεντσβάρος παρότι δεν υπήρξε η ανάλογη συνέχεια κόντρα στους Ισραηλινούς.
Να σημειωθεί ότι η νέα σεζόν θα είναι ιστορική για τον Ολυμπιακό που συμπληρώνει 100 χρόνια ιστορίας. Και γι' αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία η επιλογή του ιδιοκτήτη των ερυθρολεύκων να κρατήσει τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο τιμόνι της ομάδας.
Πηγή: sport24.gr
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι τα έγγραφα και οι όροι των προσφορών για τους ενδιαφερόμενους επενδυτές της παραχώρησης και αναβάθμισης του Σταδίου «Στέλιος Κυριακίδης» έχουν αναρτηθεί από τη Διεύθυνση Δημοσίων Συμβάσεων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, μέσω του eProcurement.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
27/11 @ 09:15
Κρίσιμο ματς απέναντι στην Μπραν για τον ΠΑΟΚ στην «καυτή» Τούμπα.
27/11 @ 08:43
Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στο «Αρτέμιο Φράνκι» κόντρα στη Φιορεντίνα (22:00) και θέλει να πάρει βαθμό ή βαθμούς, που θα την φέρουν πιο κοντά στον στόχο της πρόκρισης στην επόμενη φάση.
27/11 @ 08:28
Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει απόψε ένα ακόμη βήμα προς την οκτάδα του Εuropa League, καθώς κοντράρεται στο ΟΑΚΑ με τη Στουρμ Γκρατς (22:00) για την 5η αγωνιστική της League Phase.
26/11 @ 17:20
Ένα συνολικό ποσό το οποίο είναι μεγαλύτερο από δύο εκατομμύρια ευρώ ζητούν οι πρώην παίκτες του Άρη.
26/11 @ 16:33
Το ΕΣΡ τιμώρησε τον Τάκη Τσουκαλά με πρόστιμο 30.000 ευρώ για τις ύβρεις του κατά του Εργκίν Αταμάν και του γιου του, Σαρπ, σε εκπομπή στο Youtube.
26/11 @ 16:10
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν άλλαξε τις συνήθειές του, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δύσκολα θα επιφυλάξει εκπλήξεις στον Τσάμπι Αλόνσο.
BEST OF THEMASPORTS