Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε τα χέρια με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για να παραμείνει στον πάγκο του Ολυμπιακού μέχρι και το καλοκαίρι του 2025 μετά την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, δείχνοντας έμπρακτα ότι τον στηρίζει.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα πορευτεί με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο τιμόνι του και τη νέα σεζόν. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιτωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε με τον Βάσκο τεχνικό μετά τη βαριά ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και οι δυο τους συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μέχρι και το καλοκαίρι του 2025.

Αναμφίβολα είναι μια έμπρακτη κίνηση στήριξης του Μαρινάκη στο πρόσωπο του Μεντιλίμπαρ, καθώς του πιστώνεται η αγωνιστική άνοδος της ομάδας που παλεύει δυναμικά για την κατάκτηση της Stoiximan Super League, αλλά και την πρόκριση επί της Φερεντσβάρος παρότι δεν υπήρξε η ανάλογη συνέχεια κόντρα στους Ισραηλινούς.

Να σημειωθεί ότι η νέα σεζόν θα είναι ιστορική για τον Ολυμπιακό που συμπληρώνει 100 χρόνια ιστορίας. Και γι' αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία η επιλογή του ιδιοκτήτη των ερυθρολεύκων να κρατήσει τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο τιμόνι της ομάδας.

Πηγή: sport24.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο μικρός Γιαννάκης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" : "Πάμε ΠΑΟΚάρα"-ThemaSports
19/05 @ 19:54

Ο μικρός Γιαννάκης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" : "Πάμε ΠΑΟΚάρα"

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης, βρίσκεται στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για να παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο ματς που θα κρίνει τον πρωταθλητή της φετινής Stoiximan Super League.

ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η ενδεκάδα του Δικεφάλου για το ντέρμπι τίτλου κόντρα στον Άρη-ThemaSports
19/05 @ 19:45

ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η ενδεκάδα του Δικεφάλου για το ντέρμπι τίτλου κόντρα στον Άρη

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι-τίτλου του ΠΑΟΚ στο Βικελίδης απέναντι στον Άρη (19/05, 20:00, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) στην τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Άρης: Η ενδεκάδα των κίτρινων κόντρα στον ΠΑΟΚ-ThemaSports
19/05 @ 19:30

Άρης: Η ενδεκάδα των κίτρινων κόντρα στον ΠΑΟΚ

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Άκης Μάντζιος για το ντέρμπι του Άρη στο Βικελίδης απέναντι στον ΠΑΟΚ (19/05, 20:00, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) στην τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

ΑΕΚ: Αυτή είναι η ενδεκάδα της Ένωσης κόντρα στη Λαμία-ThemaSports
19/05 @ 19:15

ΑΕΚ: Αυτή είναι η ενδεκάδα της Ένωσης κόντρα στη Λαμία

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ματίας Αλμέιδα για το τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ στα playoffs κόντρα στη Λαμία στη γεμάτη OPAP Arena (19/05, 20:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24).

Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα των πράσινων για τη μάχη της 3ης θέσης κόντρα στον Ολυμπιακό-ThemaSports
19/05 @ 19:10

Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα των πράσινων για τη μάχη της 3ης θέσης κόντρα στον Ολυμπιακό

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Χρήστος Κόντης για τη μάχη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό (19/5, 20:00, COSMOTESPORTS 2HD και LIVE από το SPORT24) στη Λεωφόρο για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων κόντρα στον Παναθηναϊκό-ThemaSports
19/05 @ 18:55

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων κόντρα στον Παναθηναϊκό

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ