Themasports teamΟ Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε τα χέρια με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για να παραμείνει στον πάγκο του Ολυμπιακού μέχρι και το καλοκαίρι του 2025 μετά την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, δείχνοντας έμπρακτα ότι τον στηρίζει.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα πορευτεί με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο τιμόνι του και τη νέα σεζόν. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιτωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε με τον Βάσκο τεχνικό μετά τη βαριά ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και οι δυο τους συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μέχρι και το καλοκαίρι του 2025.
Αναμφίβολα είναι μια έμπρακτη κίνηση στήριξης του Μαρινάκη στο πρόσωπο του Μεντιλίμπαρ, καθώς του πιστώνεται η αγωνιστική άνοδος της ομάδας που παλεύει δυναμικά για την κατάκτηση της Stoiximan Super League, αλλά και την πρόκριση επί της Φερεντσβάρος παρότι δεν υπήρξε η ανάλογη συνέχεια κόντρα στους Ισραηλινούς.
Να σημειωθεί ότι η νέα σεζόν θα είναι ιστορική για τον Ολυμπιακό που συμπληρώνει 100 χρόνια ιστορίας. Και γι' αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία η επιλογή του ιδιοκτήτη των ερυθρολεύκων να κρατήσει τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο τιμόνι της ομάδας.
Πηγή: sport24.gr
Η ανάλυση των διαιτητικών αποφάσεων της 10ης αγωνιστικής από το κανάλι της Ομόνοιας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/11 @ 18:39
Στην καθιερωμένη ανάλυση των φάσεων προχώρησε ο Στεφάν Λανουά, με τον Γάλλο να αναφέρει πως ο Ολυμπιακός δεν έπρεπε να πάρει το δεύτερο πέναλτι κόντρα στην Κηφισιά, ενώ σωστά ακυρώθηκαν τα δύο γκολ της ΑΕΚ ενάντια στον ΟΦΗ.
10/11 @ 16:28
Ο Ολυμπιακός πάτησε κορυφή στη βαθμολογία και τα νούμερά του σε σχέση με το αντίστοιχο σημείο της περασμένης σεζόν, δείχνουν την βελτίωση που έχουν σε κάθε τομέα.
10/11 @ 11:16
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πέτυχε (ξανά) ένα υπέροχο γκολ, με τους φίλους του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο γήπεδο να τον χειροκροτούν για την εξαιρετική του ενέργεια.
10/11 @ 10:07
Ο Ανδρέας Τεττέη κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα μετά τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη. Κλήθηκε και ο Τάσος Μπακασέτας που αποθεραπεύτηκε.
09/11 @ 23:04
Ο Παναθηναϊκός με τρομερή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και πολλές αντοχές όταν έπρεπε να υπερασπιστεί τα κεκτημένα του, επιβλήθηκε 2-1 του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και έστειλε μήνυμα προς όλους στο πρωτάθλημα!
09/11 @ 22:46
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δέχθηκε με δύναμη την μπάλα στο κεφάλι και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να τον χειροκροτούν θερμά, σε μία ωραία στιγμή στη Λεωφόρο.
BEST OF THEMASPORTS