Τις κάκιστες ευρωπαϊκές του επιδόσεις στο «Καραϊσκάκη» συνέχισε ο Ολυμπιακός. Η τεσσάρα από τη Μακάμπι προστέθηκε σε πέντε ακόμα βαριές ήττες από το καλοκαίρι του 2021.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μια απίστευτη σειρά συντριβών στο «Καραϊσκάκη» συνέχισε ο Ολυμπιακός.

Εκτός του ότι ψαλίδισε τις ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Conference League, το 1-4 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ δημιούργησε ένα ακόμα εφιαλτικό βράδυ τα τελευταία χρόνια στο σπίτι των «ερυθρόλευκων».

Κι αυτό διότι η ομάδα του Μεντιλίμπαρ κατέγραψε την έκτη ευρωπαϊκή ήττα στο Φάληρο με διαφορά άνω των τριών γκολ από το καλοκαίρι του 2021.

Τότε ήταν η Λουντογκόρετς που είχε ξεκινήσει αυτή την αρνητική επίδοση των Πειραιωτών (επίσης με σκορ 1-4), ενώ οι ευρωπαϊκές συντριβές του Ολυμπιακού έκτοτε είναι επτά, αν συνυπολογιστεί και το 5-0 από τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία.

Αναλυτικά οι συγκεκριμένες ήττες:
Ολυμπιακός - Λουντογκόρετς 1-4
Ολυμπιακός - Αταλάντα 0-3
Ολυμπιακός - Μακάμπι Χάιφα 0-4
Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ 0-3
Ολυμπιακός - Καραμπάγκ 0-3
Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός 5-0
Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ-Αβίβ 1-4

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κρκα-Ολυμπιακός 19-25: Ερυθρόλευκη επέλαση στη Σλοβενία και ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του EHF European Cup!-ThemaSports
31/03 @ 11:40

Κρκα-Ολυμπιακός 19-25: Ερυθρόλευκη επέλαση στη Σλοβενία και ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του EHF European Cup!

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε σοβαρός στη Σλοβενία κόντρα στην Κρκα, δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο στους αντιπάλους του να πιστέψουν ότι μπορούν να ανατρέψουν τη διαφορά των πέντε γκολ που κυνηγούσαν από το πρώτο ματς και με τη δεύτερή του νίκη προκρίθηκε στα ημιτελικά του EHF European Cup.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ