Όπως έγινε γνωστό, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ανόρθωσης, Αντόνιο Πριέτο, αποφάσισε να κόψει το διήμερο ρεπό των ποδοσφαιριστών που ήταν να δοθεί μετά το ντέρμπι με την Ομόνοια και ως εκ τούτου, η προετοιμασία για το Κυριακάτικο (10/03, 17:00) ματς με την Πάφο ξεκίνησε από την περασμένη Τρίτη (05/03).

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η απόφαση αυτή πάρθηκε σε συνεννόηση με τον προπονητή της ομάδας, Νταβίντ Γκαγιέγο και θεωρείται ως ένα... «ταρακούνημα» στα αποδυτήρια, σε μία προσπάθεια να αφυπνιστεί η ομάδα της Αμμοχώστου, η οποία έχει πάρει την κάτω βόλτα από τη 18η αγωνιστική και μετά, αφού σε 11 αγώνες από τις 6 Ιανουαρίου και μετά, μετράει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες.

Ως εκ τούτου, από εκεί που η ομάδα... γλυκοκοίταζε την κορυφή, βρέθηκε ξαφνικά να παλεύει για την είσοδο της στην εξάδα. Και αφού εξασφάλισε αυτόν τον μίνιμουμ στόχο, πλέον βρίσκεται στην 6η θέση και στο -8 από την 3η που εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ αποκλείστηκε και από το κύπελλο.

Όμως υπάρχει χρόνος ακόμα για να... σωθεί η παρτίδα, αρκεί να επιστρέψει άμεσα στις νίκες η ομάδα της Αμμοχώστου για να πάρει ψυχολογία και να «χτίσει» σερί νικών για να αρχίσει να ροκανίζει τις διαφορές και να ανεβαίνει σκαλοπάτια στη βαθμολογία.

Η αρχή επιβάλλεται να γίνει στο κρίσιμο εντός έδρας ματς της 10ης Μαρτίου με αντίπαλο την Πάφο, όπου με τρίποντο θα προσπεράσει την ομάδα του Καρσέδο και θα εκμεταλλευτεί τις όποιες απώλειες προκύψουν στα άλλα ματς, για να προετοιμαστεί για τη συνέχεια με ανεβασμένη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση.

Σίγουρα το έργο της Ανόρθωσης δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά οφείλει να δώσει τη μάχη της για να κυνηγήσει τις πιθανότητες της για μία επική ανατροπή. Άλλωστε η «Κυρία» έδειξε τους πρώτους μήνες της σεζόν εξαιρετικά δείγματα γραφής, παρά την απίστευτη γκίνια με τους συνεχόμενους τραυματισμούς βασικών παικτών της και είναι ικανή για τα πάντα. Για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο.

Η διοίκηση πάντως με τη σειρά της, έκανε κι αυτή μία σειρά από ενέργειες με στόχο να αλλάξει άρδην η αγωνιστική εικόνα της ομάδας και ευελπιστεί οι κινήσεις να... πιάσουν τόπο από το ματς με την Πάφο, για να δοθεί και το σύνθημα για την έναρξη της αντεπίθεσης, αφού κανείς στην ομάδα δεν είναι διατεθειμένος να «παραδώσει τα όπλα» και να ρίξει «λευκή πετσέτα».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - "Παπαδόπουλος": Στόχος επετεύχθη - 1 εκατομμύριο και... βάλε! (Φωτογραφία)-ThemaSports
11/05 @ 12:20

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - "Παπαδόπουλος": Στόχος επετεύχθη - 1 εκατομμύριο και... βάλε! (Φωτογραφία)

Η πρωτοβουλία των Μαχητών να σώσουν το Αντώνης Παπαδόπουλος απέδωσε

Ανόρθωση: Αυτό είναι το νέο Δ.Σ-ThemaSports
10/05 @ 20:15

Ανόρθωση: Αυτό είναι το νέο Δ.Σ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ανακοίνωσε η Ανόρθωση μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης εκλογικής συνέλευσης (10/5).

Συνεχάρη τους Μαχητές!-ThemaSports
10/05 @ 19:33

Συνεχάρη τους Μαχητές!

Στην ομιλία του ο Χρήστος Πουλλαΐδης συνεχάρη τους Μαχήτες, για την εκστρατεία που κάνουν για το Αντώνης Παπαδόπουλος.

Ανόρθωση: Προσφέρει ένα σεβαστό ποσό για τα κριτήρια ο Πουλλαΐδης!-ThemaSports
10/05 @ 19:15

Ανόρθωση: Προσφέρει ένα σεβαστό ποσό για τα κριτήρια ο Πουλλαΐδης!

Στην ομιλία του ο Χρήστος Πουλλαΐδης αποκάλυψε ότι θα δώσει ένα σημαντικό ποσό για τα κριτήρια.

Πουλλαΐδης: «Δεν με ενδιαφέρει τα 20 εκατομμύρια που έβαλα, αλλά το ότι με έβγαλαν άχρηστο»-ThemaSports
10/05 @ 19:08

Πουλλαΐδης: «Δεν με ενδιαφέρει τα 20 εκατομμύρια που έβαλα, αλλά το ότι με έβγαλαν άχρηστο»

Η ομιλία του Χρήστου Πουλλαΐδη στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης.

Ανόρθωση: Στην παρουσία του Πουλλαΐδη η Έκτακτη Γενική Συνέλευση - Παίρνει επίσημα το χρίσμα ο Χατζηστεφάνου-ThemaSports
10/05 @ 18:33

Ανόρθωση: Στην παρουσία του Πουλλαΐδη η Έκτακτη Γενική Συνέλευση - Παίρνει επίσημα το χρίσμα ο Χατζηστεφάνου

Ολοκληρώθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του σωματείου της Ανόρθωσης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ