Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ρόμπι Κιν, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρώτης αναμέτρησης της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Ολυμπιακό για τη φάση των «16» του Conference League, έκανε ο προπονητής των Ισραηλινών, Ρόμπι Κιν.

Αφού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους «ερυθρόλευκους», χαρακτηρίζοντάς τους ένα πολύ ισχυρό σύνολο, τόνισε ότι η ομάδα του θα παίξει για το θετικό αποτέλεσμα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και στάθηκε στη νοοτροπία νικητή που θέλει να έχουν οι ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Μακάμπι:

Για το ότι η ομάδα του βρίσκεται σε καλή κατάσταση με θετικά αποτελέσματα και πώς περιμένει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Ναι, έχουμε καλό σερί, αλλά ο Ολυμπιακός είναι διαφορετική ομάδα, έχει εξαιρετική ατμόσφαιρα στο γήπεδό του και ποιοτικούς παίκτες, αλλά εμείς θα πάμε για το θετικό αποτέλεσμα. Έχουν καλό επιθετικό, αριστερή πλευρά, συνεπώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ ισχυρή ομάδα που είναι και σε κατάσταση να παίρνει νίκες στα τελευταία παιχνίδια της.

Ανυπομονώ να συναντήσω τον κ. Μεντιλίμπαρ, είναι ένας πολύπειρος προπονητής με μεγάλες επιτυχίες. Είδα από τον αγώνα με τον Βόλο, είχε εξαιρετική ατμόσφαιρα, είδα τον Ποντένσε που τον ξέρω άλλωστε πολύ καλά. Βέβαια αυτό το παιχνίδι επηρεάστηκε από την αποβολή που έγινε νωρίς, τώρα θα είναι διαφορετικά.
Εκπροσωπώ με τιμή την ομάδα μου, σκέφτομαι ξεχωριστά τον κάθε αντίπαλο, κάθε παιχνίδι έχει τη σημασία του είτε είναι για το πρωτάθλημα είτε για την Ευρώπη. Με ενδιαφέρει η νοοτροπία νικητή που είχα ως παίκτης και έχω ως προπονητής, αυτό θέλω να έχει και η ομάδα μου».

Για τον Ελ Κααμπί: «Ο Ελ Κααμπί είναι πολύ καλός επιθετικός και σκόρερ, δεν ανησυχούμε μόνο για αυτόν, θα έχουμε την προσοχή μας σε όλη την ομάδα του Ολυμπιακού. Δεν είναι μόνο ο Ελ Κααμπί, υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορεί να επηρεάσουν το παιχνίδι και πρέπει να έχουμε σε όλους στραμμένη την προσοχή μας. Θέλω οι παίκτες μου να ακολουθήσουν τις οδηγίες μου».

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άστον Βίλα-Ολυμπιακός: Στo «Βίλα Παρκ» και o Μάρκος Σεφερλής, έβγαλε selfie με τον Ποντένσε-ThemaSports
03/05 @ 20:11

Άστον Βίλα-Ολυμπιακός: Στo «Βίλα Παρκ» και o Μάρκος Σεφερλής, έβγαλε selfie με τον Ποντένσε

Ο Μάρκος Σεφερλής παρακολουθήσε από την εξέδρα των φίλων του Ολυμπιακού τον θρίαμβο επί της Άστον Βίλα και μετά το ματς έβγαλε selfie με τον Ντάνιελ Ποντένσε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η... κομάντο εμφάνιση των τριών διπλών και των Μαροκινών σκόρερ!-ThemaSports
03/05 @ 19:55

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η... κομάντο εμφάνιση των τριών διπλών και των Μαροκινών σκόρερ!

Γούρικη αποδεικνύεται η εμφάνιση αλά... κομάντο του Ολυμπιακού, αφού με αυτή οι Πειραιώτες έχουν τρεις εκτός έδρας νίκες, με τις δύο από αυτές να είναι στην Ευρώπη.

Ενοχλήθηκε ο Έμερι που του... πήρε την ταυτότητα ο Μεντιλίμπαρ!-ThemaSports
03/05 @ 18:35

Ενοχλήθηκε ο Έμερι που του... πήρε την ταυτότητα ο Μεντιλίμπαρ!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κυριάρχησε στη μάχη των πάγκων και αυτό φάνηκε να ενόχλησε τον Ουνάι Έμερι, ο οποίος στο φινάλε του Άστον Βίλα-Ολυμπιακός χαιρέτησε ψυχρά τον συμπατριώτη του.

«Ελάτε στον Πειραιά για ελληνική φιλοξενία»: Το ΕΠΙΚΟ σποτάκι για τον ΘΡΙΑΜΒΟ του Ολυμπιακού στο «Βίλα Παρκ»! (ΗΧΗΤΙΚΟ)-ThemaSports
03/05 @ 01:28

«Ελάτε στον Πειραιά για ελληνική φιλοξενία»: Το ΕΠΙΚΟ σποτάκι για τον ΘΡΙΑΜΒΟ του Ολυμπιακού στο «Βίλα Παρκ»! (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ακούστε πως περιέγραψε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM, την ιστορική νίκη του Ολυμπιακού με σκορ 4-2 επί της Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ για τα ημιτελικά του Conference League!

Παράγοντας Κυπριακής ομάδας είδε την ΤΕΣΣΑΡΑ του Θρύλου στο «Βίλα Παρκ» με ερυθρόλευκη φανέλα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
03/05 @ 01:20

Παράγοντας Κυπριακής ομάδας είδε την ΤΕΣΣΑΡΑ του Θρύλου στο «Βίλα Παρκ» με ερυθρόλευκη φανέλα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στο «Βίλα Παρκ» όπου παρακολούθησε τον ημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ ανάμεσα στην Άστον Βίλα και τον Ολυμπιακό, όπου οι Πειραιώτες πήραν μία τεράστια και ιστορική νίκη με 2-4, ήταν το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (02/05), ο Γενικός Διευθυντής του Άρη και οπαδός των «ερυθρολεύκων», Δημήτρης Γιαννέλης.

Μεντιλίμπαρ: «Να απολαύσουμε τη σημερινή μας επιτυχία, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί»-ThemaSports
03/05 @ 00:37

Μεντιλίμπαρ: «Να απολαύσουμε τη σημερινή μας επιτυχία, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα έδωσε το σύνθημα για τη ρεβάνς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ