Υποψήφιος για να αναλάβει τα ηνία ο Ραούλ!

Υποψήφιος για να αναλάβει τα ηνία ο Ραούλ!

Ο Ραούλ φαίνεται πως είναι ένας από τους υποψήφιους για να αντικαταστήσει τον Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο της Λεβερκούζεν.

Μόνο που η εξαιρετική δουλειά του Αλόνσο τον έχει κάνει περιζήτητο και είναι βέβαιο πως τόσο η Μπάγερν όσο και η Λίβερπουλ θα τον... κυνηγήσουν προσπαθώντας να τον κάνουν δικό τους για να αντικαταστήσει τίτε τον Τόμας Τούχελ είτε τον Γιούργκεν Κλοπ. 

Κι έτσι στη Λεβερκούζεν εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις προπονητών σε περίπτωση που χάσουν τον Αλόνσο και δεν αποκλείεται να βρουν τον διάδοχό του και πάλι στην Ισπανία. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, εξετάζεται η περίπτωση του Ραούλ, ο οποίος δουλεύει τα τελευταία χρόνια στην Καστίγια, στην δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι. 

Και στο παρελθόν ο εμβληματικός αρχηγός της «βασίλισσας» είχε προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, αλλά δεν τόλμησε να κάνει το βήμα. 

Επίσης, ως παίκτης ο Ραούλ έχει θητεία στο γερμανικό πρωτάθλημα, καθώς αγωνίστηκε για δύο χρόνια στη Σάλκε. 

Sdna.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Ντρίμπλα» αλά... Μέσι από Νταμάτο για την πολύκροτη φάση της αποβολής του Καφού στο ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ

«Ντρίμπλα» αλά... Μέσι από Νταμάτο για την πολύκροτη φάση της αποβολής του Καφού στο ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΚΟΠ, Αντόνιο Νταμάτο, ρωτήθηκε στο σημερινό (13/10) σεμινάριο που διοργάνωσαν ΚΟΠ-ΕΑΚ, και για την πολύκροτη φάση της αποβολής του Καφού στο ματς-ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ.

BEST OF THEMASPORTS