Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε το μέλος γραφείου τύπου της Νέας Σαλαμίνας Χριστόδουλος Ιεζεκιήλ και αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα κυριότερα σημεία:

Για το παιχνίδι με τη Δόξα: «Αγωνιστικά υπάρχουν κάποια θέματα. Λέουκο και Φράγκος θα είναι εκτός, ενώ ο Νάρσινγκ θα διαφανεί στην τελευταία προπόνηση».

Για τους στόχους της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν: «Είναι αγώνες χωρίς βαθμολογικό κίνητρο. Είναι ευκαιρία να δοκιμάσουμε νέα πρόσωπα και τακτικές. Φυσικά δεν θα αδικηθεί κάποιος, αλλά θα γίνουν σταδιακά και αλλαγές στα πρόσωπα που θα αγωνίζονται».

Για τα συμβόλαια που λήγουν: «Το πρόγραμμα στη Νέα Σαλαμίνα είναι η επόμενη μέρα και η επόμενη σεζόν. Για να προχωρήσει ο προγραμματισμός θα πρέπει να γίνει η Γενική Συνέλευση στις 21 Μαρτίου. Εκεί θα κλειδώσει το μπάτζετ για την επόμενη σεζόν και θα μπορεί να προχωρήσει και ο προγραμματισμός».

Για το αν θα υπάρχει αλλαγή στο μπάτζετ: «Αυτό που περιμένουμε μέχρι στιγμής είναι απαντήσεις από χορηγούς ώστε να παραμείνει το μπάτζετ στα ίδια επίπεδα».

Για τα σενάρια επενδυτών: «Είναι ανοιχτή η πόρτα της Νέας Σαλαμίνας για τον οποιοδήποτε. Υπήρξε ενδιαφέρον παλαιότερα και δώσαμε όλα τα χαρτιά που μας ζητήθηκαν αλλά δεν προχώρησε».

Για το γηπεδικό και τα χρήματα που χρειάζονται για αναβάθμιση: «Γίνονται συναντήσεις και όλα πηγαίνουν βάση προγράμματος. Θα γίνει σταδιακά η αναβάθμιση».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φερνάντεζ και την νέα σεζόν στην Σαλαμίνα-ThemaSports
20/04 @ 09:50

Φερνάντεζ και την νέα σεζόν στην Σαλαμίνα

Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν ανανέωση συνεργασίας με τον Ισπανό

«Έχω μία τακτική και θα συνεχίσω να την έχω»-ThemaSports
19/04 @ 21:09

«Έχω μία τακτική και θα συνεχίσω να την έχω»

Διαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Δόξα ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου.

ΚΑΖΑΜΙΑΣ: «Τολμώ να πω ότι είμαστε σε εξαιρετικά καλό δρόμο, η κάθε περίπτωση έχει της δικές τις ιδιαιτερότητες»-ThemaSports
19/04 @ 14:09

ΚΑΖΑΜΙΑΣ: «Τολμώ να πω ότι είμαστε σε εξαιρετικά καλό δρόμο, η κάθε περίπτωση έχει της δικές τις ιδιαιτερότητες»

Ο Γιώργος Καζαμίας παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα της Αμμοχώστου…

Έσκασε και η ανακοίνωση για Μελίσσα!-ThemaSports
16/04 @ 20:33

Έσκασε και η ανακοίνωση για Μελίσσα!

Μετά το βίντεο... έσκασε και η ανακοίνωση για Μελίσσα!

Μελίσσας... 2025!-ThemaSports
16/04 @ 18:33

Μελίσσας... 2025!

Στη Νέα Σαλαμίνα μέχρι το 2025 ο Νίκος Μελίσσας.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: «Είχαμε αρκετά καλή απόδοση και ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά...»-ThemaSports
13/04 @ 19:34

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: «Είχαμε αρκετά καλή απόδοση και ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά...»

Δείτε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στο «Αμμόχωστος» ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τον Απόλλωνα, ο προπονητής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ