Ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας Μάριος Αργυρίδης μίλησε στον σούπερ σπορτ ΦΜ και την εκπομπή Δώδεκα στα σπορ

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για το γυναικείο τμήμα: «Με την πρόσληψη του Άκη Ιωακείμ κάναμε μια προσπάθεια να στελεχώσουμε καλύτερα την ομάδα. Σίγουρα ο φετινός προγραμματισμός δεν μας βγήκε. Δεν είμαστε εκεί που θέλουμε. Με την εξέλιξή παικτριών από τις ακαδημίες και με άλλες προσθήκες θα είμαστε καλύτεροι στο μέλλον».

Για το γηπεδικό και την ποδοσφαιρική ομάδα των ανδρών: «Σίγουρα οι αλλαγές βοηθούν και η σκληρή δουλειά το ίδιο. Πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε τα κεφάλια κάτω. Οι παίκτες απέδειξαν πως έχουν δυνατότητες και η ομάδα προχωρά. Όσο αφορά το γηπεδικό, όταν είναι έτοιμα κάποια πράγματα θα ανακοινωθούν από το ποδοσφαιρικό τμήμα».

Αν έρχονται ανακοινώσεις για το θέμα του ιδιόκτητου γηπέδου: «Δεν υπάρχει λόγος να βάλω κάτι επιπρόσθετο από αυτό που είπε ο πρόεδρος πριν λίγες μέρες. Να κάνουμε λίγη υπομονή. Το πιο σημαντικό είναι ότι έρχονται τα αποτελέσματα. Βλέπουμε όλοι την προσπάθεια που γίνεται».

Για τον κόσμο: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που έδωσε παλμό και ώθηση στην ομάδα. Η Ομόνοια είναι ο κόσμος της. Χωρίς αυτόν δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα».

Για το πετοσφαιρικό τμήμα: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της πετόσφαιρας. Γίνεται μεθοδική δουλειά. Τα αποτελέσματα το δείχνουν. Με την κατάκτηση του πρωταθλήματος που δεν μας απονεμήθηκε. Θα οργανώσουμε στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του Κυπέλλου να απονεμηθεί το πρωτάθλημα. Καλώ τον κόσμο να παρευρεθεί και να χειροκροτήσει τους πετοσφαιριστές».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το καλοκαιρινό... τεστ του Τσιλούλη, ο Νταμπράουσκας και η Ομόνοια!-ThemaSports
07/05 @ 18:19

Το καλοκαιρινό... τεστ του Τσιλούλη, ο Νταμπράουσκας και η Ομόνοια!

Το δρομολόγιο Λαμία-Σπάτα θα ακολουθήσει ο Σωτήρης Τσιλούλης το προσεχές καλοκαίρι. Τι «παίζει» όμως με τον 29χρονο μεσοεπιθετικό, τον Λιθουανό τεχνικό Βάλντας Νταμπράουσκας και την Ομόνοια;

Εφτά παίκτες χωρίς συμβόλαιο-ThemaSports
07/05 @ 14:20

Εφτά παίκτες χωρίς συμβόλαιο

Η χρονιά δεν τελείωσε ακόμα αλλά για την επόμενη υπάρχουν παίκτες χωρίς συμβόλαιο

Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι - Θετικά για Φαμπιάνο-ThemaSports
07/05 @ 12:28

Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι - Θετικά για Φαμπιάνο

Λίγο πριν τον τελικό κυπέλλου τραυματίστηκε ο Στεπίνσκι

ΛΕΤΣΙΑΚΣ / ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ-ThemaSports
05/05 @ 21:14

ΛΕΤΣΙΑΚΣ / ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Ο Γιαν Λέτσιακς δύσκολα θα παραμείνει στην Ομόνοια.

Η αλήθεια για Κουλιμπαλί…-ThemaSports
05/05 @ 17:33

Η αλήθεια για Κουλιμπαλί…

Δεν ξεκίνησε και πολύ καλά στην Ομόνοια ο Σενού Κουλιμπαλί, στην συνέχεια βρήκε ρυθμό και αποτελεί πλέον αξιόπιστη επιλογή για την άμυνα.

Δικαιώθηκε στο έπακρο ο Παπασταύρου!-ThemaSports
05/05 @ 20:15

Δικαιώθηκε στο έπακρο ο Παπασταύρου!

Στις 15 Ιουνίου 2023 ο Σταύρος Παπασταύρου παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων είχε ανακοινώσει την παραίτηση του (άλλαξε απόφαση στην συνέχεια).

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ