Βαλένθια - Ρεάλ: Στο περιθώριο ο διαιτητής που δεν μέτρησε το γκολ του Μπέλιγχαμ και προκάλεσε χάος

Βαλένθια - Ρεάλ: Στο περιθώριο ο διαιτητής που δεν μέτρησε το γκολ του Μπέλιγχαμ και προκάλεσε χάος

Η Τεχνική Επιτροπή Διαιτησίας αποφάσισε να θέσει στον περιθώριο τον Χεσούς Χιλ Μανθάνο, τον διαιτητή που δεν μέτρησε το γκολ του Τζουντ Μπέλιγχαμ στο επεισοδιακό Βαλένθια - Ρεάλ.

Η απόφαση του διαιτητή Χεσούς Χιλ Μανθάνο να μη μετρήσει το buzzer beater γκολ του Τζουντ Μπέλιγχαμ σφυρίζοντας λήξη ένα δευτερόλεπτο πριν στο Βαλένθια - Ρεάλ, τον έθεσε στο περιθώριο.

Σύμφωνα με το ισπανικό Archivo VAR, η Τεχνική Επιτροπή Διαιτητών (CTA) ενημέρωσε τον ρέφερι του επεισοδιακού αγώνα ότι αποφάσισε να τον θέσει για λίγο στο περιθώριο μετά το λάθος του, ενώ δεν πρόκειται να διοριστεί ούτε στο VAR.

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας βρισκόταν στις καθυστερήσεις, με το σκορ στο 2-2 και τους "μερένγκες" να πιέζουν για τη νίκη.

Έπειτα από κόρνερ της Ρεάλ η μπάλα απομακρύνθηκε, ο Μπραχίμ Ντίαθ έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Μπέλιγχαμ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι παίκτες της Ρεάλ πανηγύρισαν μέχρι να δουν τον Χεσούς Χιλ Μανθάνο να τους ενημερώνει πως είχε σφυρίξει τη λήξη.

 

Η ένταση ήταν τεράστια και παίκτες των δύο ομάδων άρχισαν αψιμαχίες, ενώ ο διαιτητής απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Μπέλιγχαμ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ευρωλίγκας: Δεύτερη σερί ήττα για Ολυμπιακό - Σε ποια θέση βρίσκεται

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ευρωλίγκας: Δεύτερη σερί ήττα για Ολυμπιακό - Σε ποια θέση βρίσκεται

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Ευρωλίγκας μετά την ολοκλήρωση της 15ης αγωνιστικής και της ήττας του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα.