Ο πρώην διαιτητής και αναλυτής φάσεων Ανδρέας Γεωργίου μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 για τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής που πέρασε

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα κυριότερα σημεία: 

Γενικό σχόλιο: «Πέντε βαθμολογίες είναι κάτω των 8 και δύο μόνο πάνω των 8».

Για το Δόξα-Καρμιώτισσα: «Ο διαιτητής είχε να διαιτητεύσει ένα κανονικό αγώνα, είχε ικανοποιητική απόδοση με έναν λάθος στο πέναλτι που έδωσε μέσω του VAR. Βαθμολογία 7-9 του ρεφ, στο VAR 8».

Στο Οθέλλος-ΑΕΛ: «Έγινε εδώ σοβαρό λάθος που δεν είδε ένα πάτημα του Μακρή, στον πειθαρχικό έλεγχος ήταν σωστός, είχε μία ικανοποιητική διαιτησία. Βαθμός 7-9, στο VAR 8».

Για το ΑΕΖ-Εθνικός: «Είχε να διαιτητεύσει ένα κανονικό αγώνα με έναν καθαρότατο λάθος που δεν υπέδειξε το πέναλτι του Εθνικού και πάλι έκανε παρέμβαση το VAR και το έδωσε. Είχε μία ικανοποιητική απόδοση με ένα σημαντικό λάθος, βαθμός 7-9, στο VAR 8».

Για το ΑΠΟΕΛ-Πάφος: «Ένα δύσκολο παιχνίδι, ο διαιτητής ήταν πολύ καλός είχε πολύ καλή απόδοση, είχε χαρακτήρα και διαχειρίστηκε όπως έπρεπε. Βαθμός 8.5 και στο VAR 7 γιατί δεν χρειάστηκε να επέμβει».

Για το ΑΕΚ-Άρης: «Ένα δύσκολο παιχνίδι, ο διαιτητής είχε καλή απόδοση, όμως έκανε μεγάλο λάθος, έπρεπε να δώσει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μουσούντα στις καθυστερήσεις. Βαθμός 7-9 στον ρεφ, στο VAR 7 γιατί δεν χρειάστηκε να επέμβει. Θυμίζω ότι στην δεύτερη κίτρινη δεν μπορεί να επέμβει το VAR»

Για το Απόλλων-Νέα Σαλαμίνα: «Ένα εύκολο παιχνίδι, ήταν καλός ο διαιτητής, μόνο χτύπησε μία φορά η μπάλα πάνω του, να το προσέξει αυτό. Στον ρεφ βαθμό 8-4, στο VAR 8 που εισηγήθηκε σωστά να ακυρωθεί το γκολ που ήταν οφσάιντ».

Για το Ομόνοια-Ανόρθωση: «Ο διαιτητής είχε να διαιτητεύσει ένα δύσκολο ματς που είχε τον έλεγχο το παιχνιδιού, όμως είχε προβλήματα στον πειθαρχικό έλεγχο και η φυσική του κατάσταση δεν ήταν τόσο καλή. Στο 58’ ο διαιτητής έκανε ένα άλλο σοβαρό λάθος. Ο Κορέια έπρεπε να δεχτεί απευθείας κόκκινη κάρτα, και όχι κίτρινη. Ήταν σοβαρό επικίνδυνο παίξιμο, γυρίζει το πόδι του και χτυπά τον αντίπαλο του μέσα στην κοιλιά. Έπρεπε να παρέμβει το VAR αλλά δεν παρενέβη, άλλο ένα σοβαρό λάθος. Στο 90+4 ο διαιτητής ήταν πάρα πολύ κοντά. Σε αυτή τη φάση ο VARίστας του εισηγήθηκε σωστά να κάνει onfield review, σωστά δόθηκε το πέναλτι. O διαιτητής δεν είχε καλή απόδοση ήταν απογοητευτική, βαθμός 7-4, και το VAR 7».

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ: Ξένοι ρεφ σε ΓΣΠ και Αρένα, Κύπριοι στα υπόλοιπα!-ThemaSports
26/04 @ 13:53

ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ: Ξένοι ρεφ σε ΓΣΠ και Αρένα, Κύπριοι στα υπόλοιπα!

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους Διαιτητές των αγώνων της 9ης (Α’ όμιλος) & 12ης (Β’ όμιλος) αγωνιστικής της Β’ Φάσης  του Πρωταθλήματος CYTA.

VAR: Η επεξήγηση από την ΚΟΠ για φάσεις σε αγώνες κυπέλλου και πρωταθλήματος (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
24/04 @ 12:08

VAR: Η επεξήγηση από την ΚΟΠ για φάσεις σε αγώνες κυπέλλου και πρωταθλήματος (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Τμήμα Διαιτησίας της ΚΟΠ αναλύει και επεξηγεί φάσεις από τους αγώνες του Πρωταθλήματος Cyta για καλύτερη κατανόηση των αποφάσεων των διαιτητών και του VAR, της εφαρμογής των κανονισμών διαιτησίας και του πρωτοκόλλου του VAR.

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου η ετήσια γιορτή βραβεύσεων της ΚΟΠ-ThemaSports
24/04 @ 09:48

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου η ετήσια γιορτή βραβεύσεων της ΚΟΠ

Η μεγαλύτερη γιορτή του Κυπριακού Ποδοσφαίρου, η ετήσια Γιορτή Βραβεύσεων της ΚΟΠ, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ: Ξένοι ρεφ σε Αρένα και ΓΣΠ! -ThemaSports
19/04 @ 11:42

ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ: Ξένοι ρεφ σε Αρένα και ΓΣΠ!

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους Διαιτητές των αγώνων της 8ης (Α’ όμιλος) & 10ης (Β’ όμιλος) αγωνιστικής της Β’ Φάσης  του Πρωταθλήματος CYTA.

Β' Γκρουπ: Διαιτητές αγώνων Παρασκευής (19/4)-ThemaSports
18/04 @ 13:37

Β' Γκρουπ: Διαιτητές αγώνων Παρασκευής (19/4)

Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας των αγώνων της 10ης  αγωνιστικής της Β’ Φάσης  του Πρωταθλήματος Cyta, που θα διεξαχθούν την Παρασκευή για το β’ όμιλο.

Επεξήγηση φάσεων και κανονισμών (Κύπελλο, 7η & 9η αγωνιστική)-ThemaSports
17/04 @ 09:42

Επεξήγηση φάσεων και κανονισμών (Κύπελλο, 7η & 9η αγωνιστική)

Το Τμήμα Διαιτησίας της ΚΟΠ αναλύει και επεξηγεί φάσεις από τους αγώνες του Πρωταθλήματος Cyta για καλύτερη κατανόηση των αποφάσεων των διαιτητών και του VAR, της εφαρμογής των κανονισμών διαιτησίας και του πρωτοκόλλου του VAR. 

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ