Πόλυς ΧαραλάμπουςΟ εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου, προανήγγειλε από χθες βράδυ με δηλώσεις στην Prime Tel, ότι έρχονται σημαντικές αποφάσεις, ύστερα από τη συνέχιση της αγωνιστικής κατρακύλας της ομάδας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Βουϊζει» εδώ και μερικά 24ωρα, η φήμη ότι αν η διοίκηση αποφασίσει απόλυση του Γκαγιέχο, τότε θα αναλάβει ως πρώτος προπονητής μέχρι τον Μάιο ο Γιάννης Οκκάς.
Υπάρχει και μια πληροφορία, που κάνει λόγο για πιθανή επιστράτευση του Βέσκο Μιχαήλοβιτς, ο οποίος είναι τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας. Όχι για «χετ κόουτς» όπως πέρσι, αλλά ως συνεργάτης του Οκκά.
Τις επόμενες ώρες, λογικά θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό.
Ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών Απόστολος Μάντζιος, προχώρησε στην πρώτη του κλήση ποδοσφαιριστών, ενόψει των πρώτων αγώνων της ομάδας μας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/03 @ 19:27
Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς της Ανόρθωσης:
12/03 @ 17:24
Η Ανόρθωση με ανακοίνωση της ενημερώνει για το πακέτο εισιτηρίων των εντός έδρας αγώνων της Β’ φάσης του πρωταθλήματος,
12/03 @ 12:45
Η ανάλυση της φάσης με την αποβολή του Ευαγόρα Χαραλάμπους στο ματς με την Ομόνοια 29Μ.
11/03 @ 13:14
Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την έναρξη πώλησης πακέτων εισιτηρίων για τους 4 εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας, για την Β’ φάση του πρωταθλήματος.
10/03 @ 13:11
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυριάκος Πραστίτης, ο οποίος μίλησε για όλα όσα απασχολούν το ρεπορτάζ της ομάδας του.
10/03 @ 11:40
Μιλώντας σήμερα στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Χριστόφορος Μιχαηλούδης, ρωτήθηκε και για τη συνάντηση που έγινε το Σάββατο 8 Μαρτίου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στην οποία παραβρέθηκαν πρώην παράγοντες της Αμμοχωστιανής ομάδας.
BEST OF THEMASPORTS