«Όλοι θέλουμε την κατάκτηση του κυπέλλου»

«Όλοι θέλουμε την κατάκτηση του κυπέλλου»

Δηλώσεις παραχώρησε μετά και το τέλος κα τη νίκη της ομάδας του απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα ο τεχνικός του Απόλλωνα, Πάμπλο Ματσίν.

Αναλυτικά:

«Αξίζαμε τη νίκη και ελέγχαμε τον αγώνα. Ξέραμε τα δυνατά σημεία του αντιπάλου και τον αντιμετωπίσαμε όπως έπρεπε».

Για τον Μάρκες: «Ξέρουμε σίγουρα ότι δεν θα παίξει στο επόμενο παιχνίδι. ελπίζουμε να μην είναι κάτι σημαντικό και να επιστρέψει μαζί μας. Χτύπησε στη φάση του πέναλτι που υπήρχε παράβαση, εάν δεν υπήρχε οφ σάιντ θα έπρεπε να σφυριχτεί παράβαση».

Για τον κόσμο: «Όπως το θέλει ο κόσμος, έτσι το θέλουμε και εμείς. Όλοι θέλουμε την κατάκτηση του κυπέλλου. Όταν έρθει η ώρα θα παλέψουμε για να το κατακτήσουμε».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Πράσινη» κυριαρχία στα PASP Awards: Σάρωσε τα βραβεία η πρωταθλήτρια Ομόνοια!

«Πράσινη» κυριαρχία στα PASP Awards: Σάρωσε τα βραβεία η πρωταθλήτρια Ομόνοια!

Με την Ομόνοια να κυριαρχεί, χάρη στην παρουσία επτά ποδοσφαιριστών της στην κορυφαία ενδεκάδα της Cyprus League by Stoiximan, την ανακήρυξη του Willy Semedo και της Olga Iordachiusi ως «The Best Players by Unicars» στα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών αντίστοιχα, καθώς και την ανάδειξη του Henning Berg ως κορυφαίου προπονητή, ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη γιορτή του κυπριακού ποδοσφαίρου, όπου τιμήθηκαν οι πρωταγωνιστές της σεζόν.