Με γκολ του Μάρκος Νίνο στο 90+4' η ΑΕΛ έφυγε με το «διπλό» (2-1) από τον Βόλο κόντρα στη Νίκη, κρατώντας τη διαφορά στο -9 από τον Λεβαδειακό που επικράτησε εύκολα με 3-1 επί του ΠΑΟΚ Β'.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αρνήθηκε να φύγει χωρίς το «τρίποντο» από τον Πανθεσσαλικό η ΑΕΛ!

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη επικράτησε με 2-1 της Νίκης Βόλου για την 25η αγωνιστική του Βόρειου ομίλου της Super League 2, σε ένα παιχνίδι που άνοιξε το σκορ, δέχτηκε την ισοφάριση, αλλά κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και να φύγει με μία σπουδαία νίκη.

Συγκεκριμένα, οι βυσσινί προηγήθηκαν στο 48’ με τον Φατάι, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 63’ με τον Ραφαήλ Πέττα με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλιδάκι, ένα γκολ το οποίο πανηγύρισε φυσικά πολύ έξαλλα.

Και ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα ολοκληρωνόταν ισόπαλο, ο Νίνο στο 90+4’ πέτυχε το 2-1, λυτρώνοντας την ΑΕΛ που δεν άφησε να μεγαλώσει η διαφορά με τον Λεβαδειακό!

Και αυτό διότι με 46 βαθμούς κράτησε το -9 από τους Βοιωτούς, που νίκησαν με 3-1 τον ΠΑΟΚ Β’, δίνοντας συνέχεια στην εντυπωσιακή τους πορεία. Στο 25’ ο Νταγκό άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, με τον Ρομό να πετυχαίνει το 2-0 στο 45+1’.

Στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός συνέχισε με το πόδι στο γκάζι και στο 67’ σφράγισε τη νίκη για το 3-0 με τον Κωστή. Στο 81’ οι «ασπρόμαυροι» μείωσαν σε 3-1 με τον Πανίδη, ενώ στο φινάλε έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σελιμάι.

Στα άλλα ματς, η ΑΕΚ Β’ πέρασε από τη Μυτιλήνη, νικώντας με 2-0 τον Αιολικό και σφράγισε την παρουσία της στα playoffs από την προτελευταία αγωνιστική, καθώς είναι στην 4η θέση με 31 βαθμούς και στο +4 από τον 6ο ΠΑΟΚ Β’. Τα γκολ της «Ένωσης» σημείωσαν οι Χρυσόπουλος (52') και Γκολφίνος (86').

Η Κοζάνη επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή χάρη στο γκολ του Σουλιώτη στο 36', βάζοντας φρένο στις ελπίδες του Γηραιού για είσοδο στην πρώτη πεντάδα. Ο Καμπανιακός πήρε το «διπλό» με 1-0 κόντρα στον Μακεδονικό, με τον Γιουκούδη στο 5' να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα του ματς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Τέλος, η Αναγέννηση Καρδίτσας πήρε ευρεία νίκη στην έδρα της με 4-1 επί του Απόλλωνα Πόντου, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κονίλιο που πέτυχε χατ τρικ.

Ο παίκτης των γηπεδούχων άνοιξε το σκορ στο 24' με εκτέλεση πέναλτι, με την Αναγέννηση να πετυχαίνει το 2-0 με τον Ξύδα. Ο Κονίλιο στο 83' σημείωσε το 3-0, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 87' με τον Ίννο. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 90' ο εξαιρετικός, σήμερα, Κονίλιο.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής του Βόρειου ομίλου της Super League 2:

Αιολικός - ΑΕΚ Β' 0-2
(52? Χρυσόπουλος, 82? Γκολφίνος)

Αναγέννηση Καρδίτσας - Απόλλων Πόντου 4-1
(24? πεν., 83? , 90? Κονίλιο, 74? Ξύδας – 87? Ίννος)

Κοζάνη - Ηρακλής 1-0
(36? Σουλιώτης)

Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ Β' 3-1
(25? Νταγκό, 45+1? Ρομό, 67? Κωστή – 81? Πανίδης)

Μακεδονικός - Καμπανιακός 0-1
(5' Γιακούδης)

Νίκη Βόλου - ΑΕΛ 1-2
(65? Πέττας– 48? Φατάι, Νίνο 90’+4’)

Το πρόγραμμα της επόμενης (26ης) αγωνιστικής του Βόρειου ομίλου της Super League 2:

Δευτέρα (11/03)
Καμπανιακός - Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00)
Ηρακλής - Αιολικός (15:00)
ΑΕΚ Β' - Μακεδονικός (15:00)
Απόλλων Πόντου - ΑΕΛ (15:00)
ΠΑΟΚ Β' - Νίκη Βόλου (15:00)

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο η Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Γερμανία-ThemaSports
03/05 @ 08:26

Με Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο η Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Γερμανία

"Ορφανός" ο πάγκος της Εθνικής Ελλάδας και στο τιμόνι της για το προσεχές φιλικό με την Γερμανία αναμένεται να βρεθεί ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Νίκος Παπαδόπουλος.

Πανζουρλισμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
03/05 @ 08:01

Πανζουρλισμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Απίστευτες στιγμές εκτυλίχθηκαν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής (3/5), με χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού να πηγαίνουν στο αεροδρόμιο και να αποθεώνουν την αποστολή των "ερυθρόλευκων" μετά την νίκη στην έδρα της Άστον Βίλα.

Βαθμολογία UEFA: Ελπίδες για 15η θέση μετά το ιστορικό ΔΙΠΛΟ του Ολυμπιακού στην έδρα της Άστον Βίλα!-ThemaSports
03/05 @ 00:48

Βαθμολογία UEFA: Ελπίδες για 15η θέση μετά το ιστορικό ΔΙΠΛΟ του Ολυμπιακού στην έδρα της Άστον Βίλα!

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της UEFA, μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference League!

 Ο τελικός του Champions League μπορεί να είναι η υποβαθμισμένη έκδοση του 2013, οι 3 συνδετικοί κρίκοι κρατούν χάρτη...-ThemaSports
03/05 @ 10:32

Ο τελικός του Champions League μπορεί να είναι η υποβαθμισμένη έκδοση του 2013, οι 3 συνδετικοί κρίκοι κρατούν χάρτη...

Το γερμανικό ποδόσφαιρο δεν βρίσκεται στο αποκορύφωμα του, ωστόσο εκμεταλλεύεται κυνικά τις αδυναμίες των αντιπάλων.

Πρώτη φορά που ελληνική ομάδα βάζει τέσσερα γκολ σε αγγλική!-ThemaSports
03/05 @ 12:07

Πρώτη φορά που ελληνική ομάδα βάζει τέσσερα γκολ σε αγγλική!

Το μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού στην έδρα της Άστον Βίλα δημιούργησε άλλο ένα ιστορικό ρεκόρ που δεν είχε συμβεί ποτέ μέχρι σήμερα στα Κύπελλα Ευρώπης.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγινε «ένα» με τον κόσμο του Ολυμπιακού: Τρομερή αποθέωση στο Βίλα Παρκ! -ThemaSports
03/05 @ 09:35

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγινε «ένα» με τον κόσμο του Ολυμπιακού: Τρομερή αποθέωση στο Βίλα Παρκ!

Την αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο Βίλα Παρκ γνώρισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά τον «θρίαμβο» των Πειραιωτών επί της Άστον Βίλα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ