Οι αριθμοί του Βίκτορ Γουεμπανιάμα, στην πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ, είναι τέτοιοι, που προκαλούν... τρόμο, αλλά και συγκρίσεις, με μύθους!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Υπερβολή; Ίσως. Κανείς, όμως, δεν κάνει σύγκριση όλης της καριέρας των δύο θρύλων του ΝΒΑΤιμ Ντάνκαν και Ντέιβιντ Ρόμπινσον. Παρά μόνο του ξεκινήματός τους.

Απέναντι στους Ιντιάνα Πέισερς, ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα οδήγησε τους Σαν Αντόνιο Σπερς στη νίκη με 117-105 (04/03). Και λέμε «οδήγησε», γιατί ο rookie των Σπερς είχε σε 31 λεπτά που χρησιμοποιήθηκε, 31 πόντους με 8/13 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 6/7 βολές, 12 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 6 τάπες, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Και κάπως έτσι, έγινε ο μόλις 3ος rookie στην ιστορία του ΝΒΑ, με 30+ πόντους, 10+ ριμπάουντ, 5+ ασίστ και 5+ τάπες, σε ένα ματς! Ποιοι ήταν οι άλλοι δύο; Οι προαναφερθέντες, Ντάνκαν και Ρόμπινσον.

Τι θα γίνει στο μέλλον, κι αν θα «αγγίξει» όσα έκαναν στην καριέρα τους, κανείς δεν το ξέρει. Πάντως στο «τώρα», μοιάζει ικανός να επαναλάβει ασύλληπτες -για χρόνια- επιδόσεις!



www.bnsports.gr

Tags
NBA
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς Γιάννη δεν μπορούν: Αποκλεισμός Μπακς με βαριά ήττα από Πέισερς-ThemaSports
03/05 @ 08:08

Χωρίς Γιάννη δεν μπορούν: Αποκλεισμός Μπακς με βαριά ήττα από Πέισερς

Παρουσιάζοντας πολύ κακή εικόνα και παίζοντας ξανά χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μπακς έχασαν με 120-98 από τους Πέισερς και αποκλείστηκαν.

Στα ημιτελικά της Ανατολής οι Νικς κόντρα στους Πέισερς που απέκλεισαν τους Μπακς-ThemaSports
03/05 @ 08:04

Στα ημιτελικά της Ανατολής οι Νικς κόντρα στους Πέισερς που απέκλεισαν τους Μπακς

Θέση στα ημιτελικά της Ανατολής έκλεισαν οι Νικς, οι οποίοι επικράτησαν 115-118 στην έδρα των Σίξερς και με 4-2 πήραν εκείνοι την πρόκριση και θα αντιμετωπίσουν τους Πέισερς που απέκλεισαν τους Μπακς.

Ρίβερς για Αντετοκούνμπο-Λίλαρντ: «Είναι πολύ, πολύ, πολύ κοντά στην επιστροφή τους»-ThemaSports
02/05 @ 10:10

Ρίβερς για Αντετοκούνμπο-Λίλαρντ: «Είναι πολύ, πολύ, πολύ κοντά στην επιστροφή τους»

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Ντέμιαν Λίλαρντ είναι πιθανό να αγωνιστούν οι Μπακς στο Game 6 με τους Πέισερς, όπως δήλωσε ο Ντοκ Ρίβερς.

Με τρομερό Ντόντσιτς, οι Μάβερικς έκαναν break στους Κλίπερς και το 3-2-ThemaSports
02/05 @ 08:45

Με τρομερό Ντόντσιτς, οι Μάβερικς έκαναν break στους Κλίπερς και το 3-2

Ο Λούκα Ντόντσιτς σκόραρε 35 πόντους και οδήγησε τους Μάβερικς στη νίκη 123-93 στην έδρα των Κλίπερς και έκαναν το 3-2 για τη δυτική περιφέρεια του NBA.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του-ThemaSports
01/05 @ 10:00

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του

Θα μείνει στους Λέικερς; Θα βγει στην αγορά ως free agent; Θα αποσυρθεί από τα παρκέ; Τι σκοπεύει να κάνει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς;

FIBA Hall of Fame: Ο Πέτζα Στογιάκοβιτς στη λίστα για την είσοδο στο μπασκετικό πάνθεον!-ThemaSports
30/04 @ 19:53

FIBA Hall of Fame: Ο Πέτζα Στογιάκοβιτς στη λίστα για την είσοδο στο μπασκετικό πάνθεον!

Ο Πέτζα Στογιάκοβιτς συμπεριλήφθη στην τάξη του 2024 για την είσοδο στο Hall of Fame της FIBA. Στη λίστα και ο πρώην «πράσινος», Ρομέιν Σάτο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ