Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, την επομένη της ήττας της ομάδας του από τον ΑΠΟΕΛ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι, είμαστε προβληματισμένοι γιατί είχαμε μια από τα ίδια. Η εμφάνιση ήταν μέτρια και σίγουρα έχουμε μείνει μακριά από τους στόχους μας. Έχουμε σκαμπανεβάσματα σε απόδοση και αποτελέσματα. Αυτή η αστάθεια, μας έχει στοιχίσει όλη τη χρονιά και πρέπει να δούμε το πρόβλημα. Είμαστε απογοητευμένοι στα ντέρμπι, αλλά και με ομάδες υποδεέστερες, έχουμε την ποιότητα και δεν παίρνουμε αποτελέσματα».

Για τις απώλειες στα ντέρμπι: «Έχουμε ποιότητα και θέλουμε να κερδίζουμε. Δημιουργήσαμε μια ομάδα με ποιότητα για να μπορούμε να χτυπάμε παιχνίδια και απέναντι σε μεγάλες ομάδες στην έδρα τους. Έχουμε την ποιότητα να κερδίζουμε, ακόμη και μπροστά από τον κόσμο των άλλων ομάδων, όμως είχαμε μια μέτρια εικόνα και χάσαμε 1-0. Δεν είναι ότι καλύτερο να χάσουμε με ένα στενό σκορ, η ομάδα έχει ποιότητα και θέλουμε να το δούμε αυτό. Φτιάξαμε μια ομάδα για να κερδίσει και στα γήπεδα των αντιπάλων, όμως δεν το βλέπουμε αυτό».

Για την επιλογή του Καρσέδο να μη ξεκινήσει Κβίντα και Ντράγκομιρ: «Ο Ντράγκομιρ προερχόταν και από τραυματισμό, ο Κβίντα ήταν επιλογή προπονητή».

Για το αν στοίχισε η απουσία του Ζάιρο: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής βαρόμετρο για την Πάφο. Ο πιο επικίνδυνος μας ποδοσφαιριστής, όμως ο Κοντρέρας έκανε καλό παχνίδι. Δεν θεωρώ ότι μας έλειψε τόσο, απλά έλειπαν πολλοί γύρω του».

Για το αν η Πάφος δεν έχει τελικά την ποιότητα για να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω: «Η βαθμολογική θέση αυτό λέει, όμως με την ομάδα που είχαμε θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είμαστε αρκετά πιο πάνω και να παίζουμε και ωραίο ποδόσφαιρο».

Για τους λόγους που η ομάδα δεν κάνει το βήμα παραπάνω: «Στο ποδόσφαιρο παίζουν όλα ρόλο, και η ρέντα. Παίζει ρόλο και το μομέντουμ, όμως εμείς δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε σταθερότητα. Πρέπει να βρούμε τα προβλήματα και να τα λύσουμε, έτσι ώστε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Όσο είμαστε μέσα σε στόχους θα παλεύουμε να κερδίσουμε και να τους διεκδικήσουμε μέχρι τέλους».

Για τα αγωνιστικά: «Δεν έχουν προκύψει προβλήματα, επιστρέφει ο Ζάιρο και θα απουσιάσει ο Μελούσο που νομίζω θα είναι ο μοναδικός απόντας».

Για το αν η ομάδα θα παίζει στο «Στέλιος Κυριακίδης» την επόμενη σεζόν: «Αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω τώρα. Είχαμε σήμερα συνάντηση με τον ΚΟΑ. Πρέπει να βρεθούν λύσεις οι οποίες να μη μας αναγκάσουν να φύγουμε από την Πάφο».

Για το αν η Πάφος φτιάξει γήπεδο: «Είναι ένα από τα θέματα συζήτησης, έχουμε και το τεμάχιο δίπλα στο προπονητικό. Είναι ένα μεγάλο θέμα με τα γηπεδικά, όχι μόνο της πρώτης ομάδας. Είναι σημαντικό ότι θα βρίσκεται εδώ ο νέος πρόεδρος του ΚΟΑ για να το συζητήσουμε».

Για τον Κανέ: «Είναι απόλυτα υγιής, είναι θέμα προπονητή το ότι δεν αγωνίζεται».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έχει μάτι τον Ιανουάριο!-ThemaSports
02/05 @ 12:45

Έχει μάτι τον Ιανουάριο!

Στην δύσκολη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου, η Πάφος βρίσκει τρόπο να φέρνει καλούς παίκτες

Οργανωμένοι οπαδοί Πάφου: «Η σεζόν που θα σηκώσουμε το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία μας έφθασε»-ThemaSports
Γιορτάζει οOleksandr Kniaziev-ThemaSports
30/04 @ 14:16

Γιορτάζει οOleksandr Kniaziev

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο Oleksandr Kniaziev με την Πάφο να εύχεται χρόνια πολλά στον προπονητή Κ-19 της ομάδας. 

Το κύπελλο η μόνη διέξοδος για Ευρώπη-ThemaSports
01/05 @ 15:00

Το κύπελλο η μόνη διέξοδος για Ευρώπη

Η Πάφος δεν κέρδισε τον Άρη και πλέον στοχεύει στην κατάκτηση του κυπέλλου, ώστε να εξασφαλίσει εισιτήριο για Ευρώπη.

Έχασε μεγάλη ευκαιρία και... έβαλε κι άλλη πίεση στον εαυτό της-ThemaSports
30/04 @ 09:21

Έχασε μεγάλη ευκαιρία και... έβαλε κι άλλη πίεση στον εαυτό της

Η Πάφος FC, ερχόμενη με... φόρα από την ιστορική πρόκριση επί του Απόλλωνα και την πεντάρα επί της Ανόρθωσης, είχε μία «χρυσή» ευκαιρία στο ματς με τον Άρη για να πάρει το τρίποντο και να ανέβει στην 4η θέση και στο +2 από τη Λεμεσιανή ομάδα και να κρατάει την τύχη στα χέρια της ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής, για το τέταρτο και τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο που διεκδικούν οι δύο ομάδες.

Τι απαντά η Πάφος στο σενάριο να παραχωρήσει και τη Νότια στην Ομόνοια!  -ThemaSports
29/04 @ 12:30

Τι απαντά η Πάφος στο σενάριο να παραχωρήσει και τη Νότια στην Ομόνοια!

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ